Günaydın kızlar ben leslie yapınca ertesi güne pert olarak uyanır oldum . Saatler değişmeden zamanı yetiştiriyordum ama artık çok yoruluyorum. Dün akşam 5 mil yaptım3 Mil yapsam sanki kilo veremeyecekmişim gibi geliyor.
Benim mesajim degildi ama yine de sagol canim. Evet devamlilik cok onemli birakinca maalesef tum emegin bosa gidiyor bir sure sonra.
Selam bu akşam mari winsor pilates + great abs +great arms yapıldı:)
Herkese iyi geceler..
Olabilir canim önemli degil, ne güzel gözünüz alismis bana.valla nasıl bakmışım nasıl okumuşum ya senin yazmana alışığız ezbere gitmişim 😘
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Olabilir canim önemli degil, ne güzel gözünüz alismis bana.
ya ben şeyi merak ediyorum buna başlamayı düşünüyorum da 5 mile fat burning walk'ı bulabildim bi tek o da 1 saat 5 dk hepsini mi yapıyoruz bir günde?
1 mil yada 2 mil olarak aratsan çıkar ilk 1 mil yaptım 3 gün sonra 2 mil yaptım 1 hafta 3-4 haftadırda 3 mil yapıyorum hızlı olanı alt yapım yoktu ben böyle başladım 5 mil çok uzun sıkılıyorum. 3 mil 45 dk. Iyide terletiyo
bu videoda hepsi var o zaman ben de 1 mille başlayayım :) teşekkür ederim
bu videoda hepsi var o zaman ben de 1 mille başlayayım :) teşekkür ederim
Leslie nin tüm videolarinda 15 dk olan her milin sonunda calismayi birakabilir ve esneme hareketleri ile bitirebilirsin. Sakin esnemeyi unutma. 5 mil kendi basina bir program hepsi de yapilabilir ancak kilo vermek icin haftada 5-6 gün 3er mil yapilmasi ve dengeli beslenmek yeterli. Videoda ileri geri yürünen kisimlarda hafifce kosaradim yaparsan arada kalp atislarini hizlandirmis ve daha cok yag yakmis olursun.
Oh oh tebrikler sabah ki yanlış anlamadan dolayı kusura bakmayın 😘
Önemli değil ne kusuru keşke her kusur böyle olsa
malum günümdeyim leslie yapamadım onun yerini tutmasa da mari winsor +mel b buns+ 10dk arms + 50 squats yaptım..
Herkese günaydin kizlar. Spora bir kac gün ara veriyorum dedim ama haftasonu cocuklari iki gün spor alanina götürdügümüz icin ögleden öncelerimiz kosturmak ve yürümekle gecti. Cocuklar da bisiklete binip rahat rahat dilleri disari cikana kadar kosturdular. Hava da güzeldi cok iyi geldi. Ama sabah tartida 3 kg fazla ciktim sinirim beynime zipladi. Leslie yi birakirsan olacagi budur. Ne derseniz deyin kilo korumakta ve vermekte leslie abla gibisi yok. Ama hangi birini yapayim sasiriyorum ben de. Disarda da cok yürüyorum leslie ye hal kalmiyo. Off yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?