• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Ne güzel evinizdesiniz bütün gününüzü değerlendiriyorsunuz bazen çalışmak zor geliyor ama bazende iyi ki çalışıyorum diyorum.

Haklisin canim calisirken kendine de zaman ayirmak zor tabii ama ikisinin de eksi arti taraflari var. Calisan kadin daha bagimsiz oluyor, ancak kücük cocuklarla calismak da ayri bir dert bakacak bir büyügün yoksa. Ben kizim dogana kadar calistim ama artik biraz dinlenmek ve evimin tadini cikarmak istiyorum.

iki gündür ben de tekrar başladım
3 miles fat olanı
önceden de yapıyordum yararını çok görmüştüm
ee yaz geliyor tekrar forma girmek lazım

Merhaba hanımlar bende dogum yaptım üstelik seseryanla
10 aylık bir kızım var lesli yapmaya başladım
Harika bir spor
Hafta kaç gun yapmak lazım acaba
Hem kilo vermeye hemde Sikilasmaya ihtiyacım var
1 ayda 4 kg verdim 72'den 68'e düştüm
3kg kaldı doğumdan önceki kiloma
Hala eski kıyafetlerin olmuyo :(((
Yaz da geliyor ha gayret :))))

Verirsin canım sen hiç bırakma ben hergün 3 mil yapıyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba hanımlar bende dogum yaptım üstelik seseryanla
10 aylık bir kızım var lesli yapmaya başladım
Harika bir spor
Hafta kaç gun yapmak lazım acaba
Hem kilo vermeye hemde Sikilasmaya ihtiyacım var
1 ayda 4 kg verdim 72'den 68'e düştüm
3kg kaldı doğumdan önceki kiloma
Hala eski kıyafetlerin olmuyo :(((
Yaz da geliyor ha gayret :))))

Disiplinli bir sekilde haftada 5-6 gün yapabilirsen kisa sürede sonuc alirsin.

Verirsin canım sen hiç bırakma ben hergün 3 mil yapıyorum.

Disiplinli bir sekilde haftada 5-6 gün yapabilirsen kisa sürede sonuc alirsin.

Tesekkur ederim hanımlar cevaplarınız icin
Bende 3 mil yani 45 dakikalık olandan yapıyorum
Ve videodalesliyi yapan kadın cok tatlı walk diyo :))) motive ediyor beni ;)
Insallah verebilirim kilolarımı tabi hepimiz verebiliriz :16:

Aynen oyle canim acik havada cok zaman geciriyorum belki benimki ondandir. Spor yaptigin surece korkma.

evet açık hava iştah açabilir,
valla benimki neden bilemiyorum.
bugün iyiydim kaçırmadım.
h.sonu hariç her gün spor yapıyorum.

radio remix + 10 min booty workout + slim göbek yaptım.

Günaydın kızlar ben leslie yapınca ertesi güne pert olarak uyanır oldum . Saatler değişmeden zamanı yetiştiriyordum ama artık çok yoruluyorum. Dün akşam 5 mil yaptım :34: 3 Mil yapsam sanki kilo veremeyecekmişim gibi geliyor.

Günaydın kızlar ben leslie yapınca ertesi güne pert olarak uyanır oldum . Saatler değişmeden zamanı yetiştiriyordum ama artık çok yoruluyorum. Dün akşam 5 mil yaptım :34: 3 Mil yapsam sanki kilo veremeyecekmişim gibi geliyor.

Günaydın canım.Bence tam tersi açıklamalarında kilo vermek için 3 mil diyordu ve cidden veriliyor 5 mil 2 defa yaptım sıkıldım. Bence bi dene derim.ay bende öyle akşam eşimle otururken uyuya kalıyorum sabah gözümü açamıyorum. Annemde havalardan olduğunu söylüyor.

Günaydın canım.Bence tam tersi açıklamalarında kilo vermek için 3 mil diyordu ve cidden veriliyor 5 mil 2 defa yaptım sıkıldım. Bence bi dene derim.ay bende öyle akşam eşimle otururken uyuya kalıyorum sabah gözümü açamıyorum. Annemde havalardan olduğunu söylüyor.

Hım sen hangisini yapıyorsun bir videosu var 2 .milde başka biri yatırıyor onu yaptım bir ara. Benim basen ve bacak bölgem fazla tempolu ,koşu iyi gelir diye düşünmüştüm :31:

Hizli 3 millerden dene canim mavi siyahli kiyafet gidikleri 3 fast miles da mesela ileri geri giderken kosabilir sen kendin kosma hareketleri ekelyebilirsin. 5 mili tüm hafta yapamazsin yorgun düsersin.

Hım sen hangisini yapıyorsun bir videosu var 2 .milde başka biri yatırıyor onu yaptım bir ara. Benim basen ve bacak bölgem fazla tempolu ,koşu iyi gelir diye düşünmüştüm :31:

Ben çoğunluk o videoyu yapıyorum. Arada başkada yapıyorum. Bölgesel hareketler de yapıyom leslie den hemen sonra göbeğim için.

Hizli 3 millerden dene canim mavi siyahli kiyafet gidikleri 3 fast miles da mesela ileri geri giderken kosabilir sen kendin kosma hareketleri ekelyebilirsin. 5 mili tüm hafta yapamazsin yorgun düsersin.

Günaydın canım evet yorgun düşüyorum bundan sonra hafta içi 3 mil yapıp hafta sonu 2 gün vakit bulursam 5 mil yapmayı düşünüyorum :34: Dün akşam işlerim çoktu kendimi kötü hissediyordum ama 2 mil yaptım hiç değilse yapmadığım zamanda kendimi kötü hissediyorum :31:

Günaydın.. Bu ara temizlik işlerim var gün aşırı yapıyorum egzersizleri...Dün leslie 3 mil radio +8 dk abs yaptım..

Azimliyim tatlıdan uzak duruyorum ekmeğide az tüketiyorum sporumu da aksatmamam lazım ama hafta sonu evimde değilim kayınvalidemlerdeyiz spor yapamam az yemem lazım :32:

Günaydın canım evet yorgun düşüyorum bundan sonra hafta içi 3 mil yapıp hafta sonu 2 gün vakit bulursam 5 mil yapmayı düşünüyorum :34: Dün akşam işlerim çoktu kendimi kötü hissediyordum ama 2 mil yaptım hiç değilse yapmadığım zamanda kendimi kötü hissediyorum :31:

2 mil yapmak hic yapmamaktan iyidir öyle degil mi, hic kendini suclu hissetme canim. Ayrica 30 dk günlük egzersiz kilo almani da önler. Eger 3 mili düzenli yapabiliyorsan sana bir abla tavsiyesi 5 mile hic ihtiyacin yok. Bu hatalari baslangicta bende yaptim. 5 saatim olsa 5 saat spor yapmaya hazirdim kilo vermek icin. Ama zamanini akilli kullan, mesela fazladan vaktin mi var 3 milin arkasina bölgesel hareketler kat. Kol, gögüs, karin, bacak, kalca hareketleri kaslarini güclendirip yag yakmani kolaylastiracaktir. Yok onlar zor mu geliyor 3 milin ardindan pilates yap, yoga yap. Böylece vücudunu da sasirtirsin sürekli ayni tempoda calismak aliskanlik yapabilir.

Günaydın.. Bu ara temizlik işlerim var gün aşırı yapıyorum egzersizleri...Dün leslie 3 mil radio +8 dk abs yaptım..

Günaydın. Derya abla maşallah cidden süpersin hiç ihmal etmiyorsun.

2 mil yapmak hic yapmamaktan iyidir öyle degil mi, hic kendini suclu hissetme canim. Ayrica 30 dk günlük egzersiz kilo almani da önler. Eger 3 mili düzenli yapabiliyorsan sana bir abla tavsiyesi 5 mile hic ihtiyacin yok. Bu hatalari baslangicta bende yaptim. 5 saatim olsa 5 saat spor yapmaya hazirdim kilo vermek icin. Ama zamanini akilli kullan, mesela fazladan vaktin mi var 3 milin arkasina bölgesel hareketler kat. Kol, gögüs, karin, bacak, kalca hareketleri kaslarini güclendirip yag yakmani kolaylastiracaktir. Yok onlar zor mu geliyor 3 milin ardindan pilates yap, yoga yap. Böylece vücudunu da sasirtirsin sürekli ayni tempoda calismak aliskanlik yapabilir.

Ne kadar süredir yapıyorsun abla ?

Günaydın. Derya abla maşallah cidden süpersin hiç ihmal etmiyorsun.

Benim mesajim degildi ama yine de sagol canim. Evet devamlilik cok onemli birakinca maalesef tum emegin bosa gidiyor bir sure sonra.

Back