Günaydın kızlarHafta sonu yemeği birazcık kaçırdım ama c.tesi günü sabahtan 5 mil akşam 2 mil yürüdüm, pazar günü de sabah 5 mil yaptım vücudum alışıyor artık hareketlere Kilom da 64,5 düğünden sonra 6 kilo almışım
Fazla yemenin arkasindan bol bol kardio, leslie leslie leslie...
Selam kizlar!!! Bugün aklimda pilates vardi ama baktim nihayet adet görüyorum biraz leslie yapayim da dogru dürüst gelsin gelecekse dedim. Iki mil radio hits yaptim.
Ben 1 yıl önce 2,5 ay devamlı yaptım vücudum çok güzel topladı sonra iş yerim değişti, yaşadığım şehir değişti, evlendim yani yapamadım. ama o 2,5 ayda verdiğim kiloyu uzun süre korudum.Ben seviyorum eğlenceli annem bile yapıyor
Ben kilo verdirip siskinlik gidermede leslienin üstüne tanimiyorum canim. Menopoz öncesi dönemde oldugum ve kaslarimi da güclendirmek istedigim icin bölgesel agirlik calismalari da yapiyorum ama leslie demirbasim, vazgecilmez programim.
i3 haftadır yapıyorum 3 mil olanı ve cidden kilo vermeden olmayan kıyafetlerim oldu şuan da 1 kilo 300 gr verdim 1 haftadır sıkı diyet yapıyorum günlük 1000 kaloriyi geçmiyecek şekilde cidden leslie süper hiç bırakmayın hayatınızın bir parçası
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kızlar, 5 haftadır Leslie yapıyorum, 4 kilo verdim. Dün fark ettim uzun bir aradan sonra ilk kez leğen kemiklerim çıkmış. Yüzümden gitmedi çok şükür, ama genel olarak bir sıkılaşma söz konusu. Şu an ideal kiloma 2 kilo kaldı. Onu da vereceğim inşallah, sonrasında Leslie'ye devam şimdi haftada 5-6 gün yapıyorum. O zaman 3-4 güne düşüreceğim, ama spor yapmayı bırakmak yoook..
Ben kilo verdirip siskinlik gidermede leslienin üstüne tanimiyorum canim. Menopoz öncesi dönemde oldugum ve kaslarimi da güclendirmek istedigim icin bölgesel agirlik calismalari da yapiyorum ama leslie demirbasim, vazgecilmez programim.
3 haftadır yapıyorum 3 mil olanı ve cidden kilo vermeden olmayan kıyafetlerim oldu şuan da 1 kilo 300 gr verdim 1 haftadır sıkı diyet yapıyorum günlük 1000 kaloriyi geçmiyecek şekilde cidden leslie süper hiç bırakmayın hayatınızın bir parçası olsun.
vavvv 4 kılo tebrıkler...diyet yapıyor musunuz? yoksa sadece leslıe yetıyor mu?
benımde 3 kılo versem bıraz daha rahat edıcem ama veremedım yaaaa
Yediklerime dikkat ediyorum. Ben çok dengesiz beslenirdim, çok kötü yeme alışkanlıklarım vardı. Cips, abur cubur, kola bunların hepsinden uzak duruyorum. 3'in 1 kahvelerden her gün içiyordum. Şimdi haftada 1 gün içiyorum sadece, ödüllendiriyorum kendimi. Canım çekince yiyorum ama mesela oturup bir paket cips yemiyorum, kardeşim almışsa onunkinden 1-2 tane alıyorum. Markete artık hiç girmiyorum, önceden iş çıkışı eve gelirken zulalıyordum abur cuburu, hele hafta sonu gece film izlerken...Şimdi 7'den sonra hiç bir şey yemiyorum. Çok acıkırsam 1 tane galeta, 1 elma ya da meyve çayı. Vazgeçemediklerim de var, mesela annem hafta sonu hamur işi yapar kahvaltıya onu yiyorum ya da bazen çikolata kaçamağı yapıyorum. Mutlaka gün içinde protein alıyorum, tavuk, et ya da balık. Hemen her gün 1 tane haşlanmış yumurta yiyorum. Kayısı kurusu, erik kurusu, hurma bunlar atıştırmalıklarım. Sebze yemeğini de çok severim. Özetle uyduğum bir diyet yok, dikkat ediyorum ben, kötü alışkanlıklarımı bıraktım ve şimdi hem daha sağlıklıyım hem de daha zayıf
Ne güzel bu beslenme şeklini normal yeme alışkanlıklarımızın yerine koymamız lazım inş başarırız. Leslie 3 mil ortalama kaç kcal yaktırıyor acaba bilginiz var mı
Kilona bagli. 60 kg civari kadinlar 300 kalori kadar yakabiliyor. Agirliklarla yaparsan daha fazla yakarsin. Kilon arttikca ayni programda yaktigin kalori de artiyor. Leslie 1 mil 50-60 kg arasi kadinlar 70-100 kalori arasi yakabiliyor ordan hesaplayabilirsin.
Yediklerime dikkat ediyorum. Ben çok dengesiz beslenirdim, çok kötü yeme alışkanlıklarım vardı. Cips, abur cubur, kola bunların hepsinden uzak duruyorum. 3'in 1 kahvelerden her gün içiyordum. Şimdi haftada 1 gün içiyorum sadece, ödüllendiriyorum kendimi. Canım çekince yiyorum ama mesela oturup bir paket cips yemiyorum, kardeşim almışsa onunkinden 1-2 tane alıyorum. Markete artık hiç girmiyorum, önceden iş çıkışı eve gelirken zulalıyordum abur cuburu, hele hafta sonu gece film izlerken...Şimdi 7'den sonra hiç bir şey yemiyorum. Çok acıkırsam 1 tane galeta, 1 elma ya da meyve çayı. Vazgeçemediklerim de var, mesela annem hafta sonu hamur işi yapar kahvaltıya onu yiyorum ya da bazen çikolata kaçamağı yapıyorum. Mutlaka gün içinde protein alıyorum, tavuk, et ya da balık. Hemen her gün 1 tane haşlanmış yumurta yiyorum. Kayısı kurusu, erik kurusu, hurma bunlar atıştırmalıklarım. Sebze yemeğini de çok severim. Özetle uyduğum bir diyet yok, dikkat ediyorum ben, kötü alışkanlıklarımı bıraktım ve şimdi hem daha sağlıklıyım hem de daha zayıf
Günaydın kızlarSaatlerin ileri alınması zamanımı yetiştiremiyorum. Dün akşam 7 de spora başladım 8 e kadar yaptım 5 mil , sonra halim kalmadı çay içtik, bugünün yemeğini hazırladım 12 ye geliyordu yattığımda sabah 6,30 da uyandım ama dinlenemedim yorgunum
Kolay gelsin ya canım. Ben 3 mil yapıyorum 5 mil uzun geldi.
Hepinize günaydin kizlar ben bu hafta temizlige daldim ancak yürüyüs yapabiliyorum. Hizli 3 miller ve 4 fast miles ile 5 mille ulastiginizdan daha cabuk hedefe ulasirsiniz, artan zamaniniz da size kalir. Ben de gecen yil 5 mil cok yapmistim severek de yapiyordum ama artik digerlerinin yaninda yavas kaldi ve uzadikca fenalik geciriyorum. Haftanin 5-6 günü spor yapiliyorsa düzenli olarak yarim saat 45 dk ideal. Tabii bu benim fikrim zamanim var uzun uzun yaparim diyorsaniz o baska.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?