- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.081
- 248
spordan önce tablet alabilirsin yalniz sokaga cikacaksan dikkat et bagirsaklari yumusatabiliyor.
tamam canım...tesekkür ederim..pekı ben leslıe ye devam etsem baldır bacak için iyi olur mu yoksa ekstra bıseyler yapayım mı
leslieyi ihmal etme, leslie de yeter incelmek icin ama daha da sikilasayim diyorsan pilates deneyebilirsin, kisa bölgesel videolar deneyebilirsin. Haftada 2-3 gün bölgesel calisma icin yeter.
kızlar youtuble kapanmış ben ordan yapıyordum ındırememıstım gitti açmanın başka yolu varmı:26:
ikisi de canim ne kadar tempolu yapip terledigine, ne kadar süre yaptigina da bagli tabii. 1 mil yapip yag yakmayi beklemek biraz hayal. Ancak yaglarini yaktigini bir süre sonra incelmeye baslayinca bel ölcünden de farkedersin. Belimiz ne kadar incelirse vücut yag oranimiz da o kadar düsmüs demektir.
teşekkür ederim canım ölçülerimi şimdi aldım bakalım değişiklikleri yazarım. bu arada ben leslie başlayalı sesim kısıldı sporun böyle bir etkisi varmı
Terleyip üsütmüs olabilirsin canim bu sekilde bir etkisi olmus olabilir. Spordan sonra hemen dus yapmak lazim.
evet çok haklısın canım üşüttüm 2gündür yapamıyorum çok fenayım neyse inşallah iyileşince devam ederim
Gecmis olsun, spor yaptikca insanin bünyesi de gücleniyor ama terleyip terin üstünde sogumasi cok tehlikeli gercekten de. Bazen ben de ise güce dalip unutuyorum sonra bogazim aciyo hemen.
derya abla, really big miles nereden bulabilirim merak ediyorum o videoları
arkadaşlar ben iki ay oldu doğum yapalı emzirdiğim için diyete giremiyorum bu hareketlerle zayıflayabilirmiyim ciddi sonuç alan var mı ne kadar sürede kilo da fark etmeye başlıyor
Bu baslikta yapip faydasini görmeyen yoktur sanirim. Düzenli olarak haftada 4-6 gün yapabilirsen kisa sürede sonuc almaya baslarsin. Kilo verme hizi kisiden kisiye degisir tabii, herkesin harcadigi kalori miktari farklidir. Beslenme düzeni de önemli, diyet degil ama saglikli beslenmek önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?