Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
tamam canım...tesekkür ederim..pekı ben leslıe ye devam etsem baldır bacak için iyi olur mu yoksa ekstra bıseyler yapayım mı

leslieyi ihmal etme, leslie de yeter incelmek icin ama daha da sikilasayim diyorsan pilates deneyebilirsin, kisa bölgesel videolar deneyebilirsin. Haftada 2-3 gün bölgesel calisma icin yeter.

Son düzenleme:
leslieyi ihmal etme, leslie de yeter incelmek icin ama daha da sikilasayim diyorsan pilates deneyebilirsin, kisa bölgesel videolar deneyebilirsin. Haftada 2-3 gün bölgesel calisma icin yeter.

tesekkür ederim tavsıyelerıne uyucam canım....

Kizlar ben cikiyorum ögleden sonraya kadar yokum mesajlarinizi alinti yaparak yazarsaniz arada kaybolma olmaz. Sonra sitem mesajlari yaziyosunuz görmüyorum diye üzülüyorum.

4 fast + 10 min booty + slim göbek yaptım.

yorgun uyanan bir arkadaş vardı (kusura bakma, msjları okurken gördüm, adını hatırlayamıyorum)
ben de her yıl mevsim geçişlerinde aynı durumdayım,
bahar yorgunluğunu çok fazla yaşıyorum.
vitamin takviyesi alıyorum,
yoksa elim kolum kalkmıyor.

genelde yaşadığın bir durumsa takviye almanda fayda var,
sadece bu dönemde olduysa, spor ağır gelmiş olabilir.

teşekkür ederim canım ölçülerimi şimdi aldım bakalım değişiklikleri yazarım. bu arada ben leslie başlayalı sesim kısıldı sporun böyle bir etkisi varmı

teşekkür ederim canım ölçülerimi şimdi aldım bakalım değişiklikleri yazarım. bu arada ben leslie başlayalı sesim kısıldı sporun böyle bir etkisi varmı

Terleyip üsütmüs olabilirsin canim bu sekilde bir etkisi olmus olabilir. Spordan sonra hemen dus yapmak lazim.

Selam kizlar. Bugün baslik sessiz kalmis. Ben 3 saat bahcede calistim sabah ögleden sonra da mel b den bacak, kalca ve karin videolarini yaptim canim cikti. Hic halim yoktu ama yapmayinca da sucluluk duyuyorum.

evet çok haklısın canım üşüttüm 2gündür yapamıyorum çok fenayım neyse inşallah iyileşince devam ederim

Gecmis olsun, spor yaptikca insanin bünyesi de gücleniyor ama terleyip terin üstünde sogumasi cok tehlikeli gercekten de. Bazen ben de ise güce dalip unutuyorum sonra bogazim aciyo hemen.

şimdi 4 fast miles+ 5 milin 1 milini yaptım

Gecmis olsun, spor yaptikca insanin bünyesi de gücleniyor ama terleyip terin üstünde sogumasi cok tehlikeli gercekten de. Bazen ben de ise güce dalip unutuyorum sonra bogazim aciyo hemen.

derya abla, really big miles nereden bulabilirim merak ediyorum o videoları

derya abla, really big miles nereden bulabilirim merak ediyorum o videoları

ben de bilmiyorum canim yaa ama cok bi degisik oldugunu sanmiyorum. Eskiden you tubeda olan 5 mil 5 really big miles di sanirim öyle bi seydir herhalde.

Selam kizlar!!! Bugün aklimda pilates vardi ama baktim nihayet adet görüyorum biraz leslie yapayim da dogru dürüst gelsin gelecekse dedim. Iki mil radio hits yaptim.

Reactions: vsn
arkadaşlar ben iki ay oldu doğum yapalı emzirdiğim için diyete giremiyorum bu hareketlerle zayıflayabilirmiyim ciddi sonuç alan var mı ne kadar sürede kilo da fark etmeye başlıyor

arkadaşlar ben iki ay oldu doğum yapalı emzirdiğim için diyete giremiyorum bu hareketlerle zayıflayabilirmiyim ciddi sonuç alan var mı ne kadar sürede kilo da fark etmeye başlıyor

Bu baslikta yapip faydasini görmeyen yoktur sanirim. Düzenli olarak haftada 4-6 gün yapabilirsen kisa sürede sonuc almaya baslarsin. Kilo verme hizi kisiden kisiye degisir tabii, herkesin harcadigi kalori miktari farklidir. Beslenme düzeni de önemli, diyet degil ama saglikli beslenmek önemli.

teşekkür ederim cevabın için önceki yorumları düzgün okuyamadım bende başlıyayım artık

Günaydın kızlar Hafta sonu yemeği birazcık kaçırdım ama c.tesi günü sabahtan 5 mil akşam 2 mil yürüdüm, pazar günü de sabah 5 mil yaptım vücudum alışıyor artık hareketlere Kilom da 64,5 düğünden sonra 6 kilo almışım

Reactions: vsn
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…