Yediklerime dikkat ediyorum. Ben çok dengesiz beslenirdim, çok kötü yeme alışkanlıklarım vardı. Cips, abur cubur, kola bunların hepsinden uzak duruyorum. 3'in 1 kahvelerden her gün içiyordum. Şimdi haftada 1 gün içiyorum sadece, ödüllendiriyorum kendimi. Canım çekince yiyorum ama mesela oturup bir paket cips yemiyorum, kardeşim almışsa onunkinden 1-2 tane alıyorum. Markete artık hiç girmiyorum, önceden iş çıkışı eve gelirken zulalıyordum abur cuburu, hele hafta sonu gece film izlerken...
Şimdi 7'den sonra hiç bir şey yemiyorum. Çok acıkırsam 1 tane galeta, 1 elma ya da meyve çayı. Vazgeçemediklerim de var, mesela annem hafta sonu hamur işi yapar kahvaltıya onu yiyorum ya da bazen çikolata kaçamağı yapıyorum. Mutlaka gün içinde protein alıyorum, tavuk, et ya da balık. Hemen her gün 1 tane haşlanmış yumurta yiyorum. Kayısı kurusu, erik kurusu, hurma bunlar atıştırmalıklarım. Sebze yemeğini de çok severim. Özetle uyduğum bir diyet yok, dikkat ediyorum ben, kötü alışkanlıklarımı bıraktım ve şimdi hem daha sağlıklıyım hem de daha zayıf