Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
bugün tartıda tam 63'ü gördüm çok mutlu oldum Nisan'a güzel bir başlangıç yapabildim.. 17-18 günde 3.7 kg bye bye dedim şükür..

Nisan sonuna kadar 5 kg vermek istiyorum . Ama artık vücudumdan ödemleri attığım için kilo vermem yavaşladı inşallah verebilirim. 1 ayda 5 kg normal bir rakam vermem lazım inşallah ..

4 fast miles ayarında bir video arıyorum leslie'nin power walk , really big miles bunları çok merak ediyorum ama bulamadım ..

Son düzenleme:

Evet canim 10 dk hiit kardio 1 saat yavas kardiodan daha efektiv olabiliyormus vücudumuz icin. Asiri kilolular zorlanabilir ancak yeterince fit olduktan sonra düzenli olarak hiit kardio yapmak ve zamanimizi iyi degerlendirmek cok daha mantikli geliyor. Ben gecen yaz cocuklari yüzmeye götürdügüm icin xhiit daily ve fitness blender in kisacik hiit kardio videolarini yapmistim yaz boyu ve yine de kilo almadim. Su anda da leslie nin radio hits ve diger hizli 3 millerinden zamanima göre bazen 2 mil yapiyorum bazen 3 biraz da agirliklarla bölgesel, pilates yoga ben cesit cesit yapiyorum ama zararini görmedim. Bütün haftaya yayinca insan bikmiyor.

Bazı hareketleri tek videoyla yapamıyorum yanlış bişey yaparım diye alt yapım yok 3-4 haftadır sporu ekledim hayatıma. Ağırlık bende çok istiyorum özellikle koltuk altındaki birikmiş yağlar için sıfır kol giyince fırtlıyo ordan onlar için önerebileceğin bi hareket var mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tebrikler canım verirsin inş azimle devam ediyoruz :)

Bende de vardi canim gram kalmadi simdi, onlari leslie ile attim hep elime su siseleri alip yapiyordum simdi 1,5 kg agirlikla yapiyorum. Leslie ile önce kollarim sekillendi zaten.

Bende de vardi canim gram kalmadi simdi, onlari leslie ile attim hep elime su siseleri alip yapiyordum simdi 1,5 kg agirlikla yapiyorum. Leslie ile önce kollarim sekillendi zaten.

Hadiya ay bunu duyduğuma çok sevindim ayrı bi hevesle yaparım şimdi. Su şişeleri kaç lt kullandın. Ağırlığım yok bende öyle yapayım

Ilk basladigimda yarim lt lik kullanmistim sonra hafif geldi 1,5 lt lik kullandim. Pek pratik olmuyor tabii ama önce öyle bir dene memnun kalirsan ve sürekli yapacaksan bir agirlik alirsin. Cok pahali seyler degil. Hatta bende eldivenli olan da var hic farketmiyorum o zaman.

Tamam sağol bilgiler için. Alırım eldivenli olandan istiyorum bende.

Merhaba:) dün leslie 3 mil radio+great body arms yaptım..

Winter1 çok güzel vermişsin kilolarını darısı bu forumda yazanların başına

3 fast mil + slim göbek yaptım.
bu günlerde iştahımı kontrol altına almakta çok zorlanıyorum.

3 fast mil + slim göbek yaptım.
bu günlerde iştahımı kontrol altına almakta çok zorlanıyorum.

Aynen oyle canim acik havada cok zaman geciriyorum belki benimki ondandir. Spor yaptigin surece korkma.

Ben bugün 40 dk kadar pilates yaptim.

Günaydın kızlar Dün spor yapamadım annemler geldiler leslie kaldı bugün yaparım inş

Günaydın herkese. Bende bugün annemdeyim akşama kadar leslie kaldı ama dişçiye gidicem 20 dk yürümüş olucam.

Selam kizlar. Ben bu sabah yarim saat pilates yaptim arkasindan da kizimla yürüdüm. Birkac gün fazla bir sey yapamayacagim cünkü esim izine geliyor . Disarda da yürüyün evde zamaniniz olmadiginda 5 km sanirim 3 mile denk geliyor. Yani ben 5 km yi yarin saatte yürüyorum hizli adimla.

Evet dışarda yürümek te güzel iki küçük çocuğum var çıkmam zor oluyor onun için şimdilik leslie yapıyorum. Gözün Aydın bu arada eşin geliyormuş :)

Sagol canim 7 günde bir gelince gözüm aydin oluyor gercekten de. Tek iyi yani spor yapmaya zamanim kaliyor 7 gün boyunca o izindeyken de ara veriyorum. Öyle bir düzen kurdum iste.

Ne güzel evinizdesiniz bütün gününüzü değerlendiriyorsunuz bazen çalışmak zor geliyor ama bazende iyi ki çalışıyorum diyorum.

Merhaba hanımlar bende dogum yaptım üstelik seseryanla
10 aylık bir kızım var lesli yapmaya başladım
Harika bir spor
Hafta kaç gun yapmak lazım acaba
Hem kilo vermeye hemde Sikilasmaya ihtiyacım var
1 ayda 4 kg verdim 72'den 68'e düştüm
3kg kaldı doğumdan önceki kiloma
Hala eski kıyafetlerin olmuyo ((
Yaz da geliyor ha gayret :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…