Günaydın ablacığım.Bende 45 dk hızlı olanı yapıyorum yağ yakmak için idealmış araştırdım. Bugün yapamadım akşam yaparım belki normalde hergün yapıyorum bazen sabah akşam yapıyorum. Temizlik benim de yapmam lazım rahatsız gibiyim bu iki günü atlatayım da başlıyayım.
Kolay gelsin bu arada :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet canim 10 dk hiit kardio 1 saat yavas kardiodan daha efektiv olabiliyormus vücudumuz icin. Asiri kilolular zorlanabilir ancak yeterince fit olduktan sonra düzenli olarak hiit kardio yapmak ve zamanimizi iyi degerlendirmek cok daha mantikli geliyor. Ben gecen yaz cocuklari yüzmeye götürdügüm icin xhiit daily ve fitness blender in kisacik hiit kardio videolarini yapmistim yaz boyu ve yine de kilo almadim. Su anda da leslie nin radio hits ve diger hizli 3 millerinden zamanima göre bazen 2 mil yapiyorum bazen 3 biraz da agirliklarla bölgesel, pilates yoga ben cesit cesit yapiyorum ama zararini görmedim. Bütün haftaya yayinca insan bikmiyor.
bugün tartıda tam 63'ü gördüm çok mutlu oldum Nisan'a güzel bir başlangıç yapabildim.. 17-18 günde 3.7 kg bye bye dedim şükür..
Nisan sonuna kadar 5 kg vermek istiyorum . Ama artık vücudumdan ödemleri attığım için kilo vermem yavaşladı inşallah verebilirim. 1 ayda 5 kg normal bir rakam vermem lazım inşallah ..
4 fast miles ayarında bir video arıyorum leslie'nin power walk , really big miles bunları çok merak ediyorum ama bulamadım ..
Bazı hareketleri tek videoyla yapamıyorum yanlış bişey yaparım diye alt yapım yok 3-4 haftadır sporu ekledim hayatıma. Ağırlık bende çok istiyorum özellikle koltuk altındaki birikmiş yağlar için sıfır kol giyince fırtlıyo ordanonlar için önerebileceğin bi hareket var mı?
Bende de vardi canim gram kalmadi simdi, onlari leslie ile attim hep elime su siseleri alip yapiyordum simdi 1,5 kg agirlikla yapiyorum. Leslie ile önce kollarim sekillendi zaten.
Hadiya ay bunu duyduğuma çok sevindim ayrı bi hevesle yaparım şimdi. Su şişeleri kaç lt kullandın. Ağırlığım yok bende öyle yapayım
Ilk basladigimda yarim lt lik kullanmistim sonra hafif geldi 1,5 lt lik kullandim. Pek pratik olmuyor tabii ama önce öyle bir dene memnun kalirsan ve sürekli yapacaksan bir agirlik alirsin. Cok pahali seyler degil. Hatta bende eldivenli olan da var hic farketmiyorum o zaman.
3 fast mil + slim göbek yaptım.
bu günlerde iştahımı kontrol altına almakta çok zorlanıyorum.
Selam kizlar. Ben bu sabah yarim saat pilates yaptim arkasindan da kizimla yürüdüm. Birkac gün fazla bir sey yapamayacagim cünkü esim izine geliyor . Disarda da yürüyün evde zamaniniz olmadiginda 5 km sanirim 3 mile denk geliyor. Yani ben 5 km yi yarin saatte yürüyorum hizli adimla.
Evet dışarda yürümek te güzel iki küçük çocuğum var çıkmam zor oluyor onun için şimdilik leslie yapıyorum. Gözün Aydın bu arada eşin geliyormuş :)
Evet dışarda yürümek te güzel iki küçük çocuğum var çıkmam zor oluyor onun için şimdilik leslie yapıyorum. Gözün Aydın bu arada eşin geliyormuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?