Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Günaydın kızlar bu hafta başından başladım leslie 3 mil yapmaya işten sonra eve gidip 15 dk sonra başlıyorum en azından 45 dk yapıyorum.akşam yemeğimi de bir gün önceden hazırlıyorum eşim sağolsun salata yapıyor birlikte sofrayı hazırlıyoruz Vücudum çok şişti hopladıkça kötü hissediyorum kendimi

ne demek kusur,
göbek için slim sıx pack yapmaya başladım (en rahat bunu yapabiliyorum)
göğüs için ekstra bir şey yapmadım henüz.
videolara bakarım teşekkürler.

şimdi radio remix yapıcam

Ben 2 saat yürüyüsümü de yaptim geldim.

Herkese merhaba günlerdir siteye giremiyorum hep hatalı şifre diyordu neyse ki sonun da oldu.

Ben leslie ve bölgesellere devam ediyorum ramazan ayına kadar böyle devam edecem inşallah bir aksilik olmazsa..

Gözle görülür bir sıkılaşmam var aama selülitler beni sinir ediyor en çok onlar için başlamıştım spora çok az bir fark var...

kendi kendime teselli veriyorum bunca yıl olan şeyler dörtbeçş ay da geçse selülitli bayan kalmazdı de mi?

Derya abla mel b bende birkaç hafta önce keşfetmiştim sana sormayı düşünüyordum.sende keşfetmişsin ben 10 dk buns videosunu beğendim onu yaparken tam da selülitli bölgem çalışıyordu hissettim.. Bir de kadının fiziği mükemmel inanılmaz kadınsı..zayıd değil ama fit ve güzel ne yapıyor bunlar ya böyle oluyorlar

Yeni gelenler de hoş geldiniz İnşallah hep beraber kilolarımızı veririz..

Selülit icin bölgesel kadar leslie nin de cok faydasi var cünkü o bölgedeki yaglarini da yakiyor. Biraz sabretmen lazim tabii benim de selülitlerim gitti sporla ama birkac ay sürdü. Mel b ben cok sevdim evet cok kadinsi ve hareketler basit bilinen seyler aslinda. Onun da dogum sonrasi resimlerini gördüm oldukca kilo almis ama spor ve saglikli beslenmeyle vermis tabii. Leslie ve bölgeseli yine bir arada götürmeni tavsiye ederim. Bacaklar icin squat hareketi de cok faydali. Mel b nin tpm bacagi calistiran legs videosunu da yapabilirsin.

arkadaşlar aranıza bende katılmak istiyorum. bende 3 gün oldu lislie yapalı .bir şey sormak istiyorum şimdi yaptığımız sporda harcadığımız enerjiyi yağlardan mı yoksa yediklerimizden mi harcıyoruz çok merak ediyorum

ikisi de canim ne kadar tempolu yapip terledigine, ne kadar süre yaptigina da bagli tabii. 1 mil yapip yag yakmayi beklemek biraz hayal. Ancak yaglarini yaktigini bir süre sonra incelmeye baslayinca bel ölcünden de farkedersin. Belimiz ne kadar incelirse vücut yag oranimiz da o kadar düsmüs demektir.

Günaydın canım bölgesel olan hangi videosu ben tempolu 5 milin 4 miline kadar yapıyorum bacak ve basen bölgemin daha etkin çalışmasını istiyorum bilgi verirsen sevinirim

Kızlar spor ayakkabılarımı yıkamayadım 4 gündür ayakkabısız yapıyordum ayaklarım acıdı kurursa bu akşam ayakkabılı yapacağım inş

Kizlar mel b nin 3. hamileligi ve sonrasi...

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/...7UCJiDCWNsAY4mafXdIWgEHiIKxF1yR5RYKBPOc75cKHn

Ben de bu kadar sisiyordum hamileliklerimde ama bacaklarim kalinlasmamisti o kadar neyse ki.

günaydın canım...nasılsın????

gercekten resimler motıve edıcı tesekkürler ablacım.....

sana bısey sormak istiyorum...leslıe 4 fast yapıyorum ama sabahları cok yorgun uyanıyorum... acaba spor agır mı gelıyor bana bılemedım...proteın de alıyorum aslında...napmalıyım sence...

birde benım baldırlarımda da bıraz kılo var...onun içinde squat ıyı gelır mı ?

Günaydın canım bölgesel olan hangi videosu ben tempolu 5 milin 4 miline kadar yapıyorum bacak ve basen bölgemin daha etkin çalışmasını istiyorum bilgi verirsen sevinirim

Leslie nin de bacaklara agirlik verdigi 20dk lik bi videosu var bi de 3 millik ama bu benim bahsettigim baska bir program canim mel b workouts diye geciyo. Leslie ye yeni basladiysan biraz agir gelebilir. Leslie bacaklarini da calistirir merak etme.

https://www.youtube.com/watch?v=OwjwgROc_1k&index=22&list=PLYgVKKyEx8ySGQfAZ578tJHpYEReu8kHW

Bahsettigim videolarin 3 milligini bulabildim you tube dan cogu silinmis ne yazik ki. Ama bu da bacaklar icin iyi.

Youtube da kapandı ya artık erişemem

Iyiyim canim sagol. Adet problemleri yasiyorum uzun zamandir onla bogusuyorum sanirim menopoz öncesi dönemdeyim. Karnim davul gibi oldu. Valla bazen ben de yorgun uyaniyorum canim bilmiyorum kac gün yapiyorsun leslie yi. Aksam gec saatte yapiyorsan sabah yorgun olman normal. Magnezyum takviyesi aliyormusun. Baldirlarin icin sanirim tüm bacak calismasi daha iyi gelir. Kilo mu yoksa sekli mi kalin bu detay cok önemli. Ama leslie iyi gelecektir mutlaka. Yoksa xhiit legs videolarindan yapabilirsin.

Maşallah ya. İnş bende veririm şuan leslie yapıcam 3 mil herkese kolay gelsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

oo maşallah süper süper :)

winter1, vsn tebrik ederim, maşallahınız var

ben de bugün 3 fast + 10min booty + slim sıx pack göbek yaptım.
göbeğimin yandığını hissetmek çok iyi geliyor.
çok teşekkür ederim herkese :)

göbekte küçülme göğüste ne durum bilmiyorum emzirdiğim için ordan çok fark etmiyor. olmayan gömleklerin önü kapaanıyor ama bu sırt kısmından küçülme sanırım . benim hedefim ilk kilom olan 65 e düştükten sonra göbeği toparlamak için çalışmalar yapmak mekik ya da başka neler varsa. zaten doğum yapan bir bayanının topralanması 2 yılı buluyormuş. amacım yavaş ve kalıcı kilo vermek ve sporu sürekli hale getirmek.

Kızlar spor ayakkabılarımı yıkamayadım 4 gündür ayakkabısız yapıyordum ayaklarım acıdı kurursa bu akşam ayakkabılı yapacağım inş
ooo o çok kötü işte hem yorgunluk yapar hem acır hem de performası düşürüyor canım ayakkabı olmadan asla yapma geçmiş olsun

hımmm umarım düzene girer canım vucudun..ögleden sonra yapıyorum leslıe yı....birazda dıkkat edıyorum yedıklerıme gücsüz kalma gıbı bişey olmaz demi...yok magnezyum almıyorum...ayrı vıtamın olarak mı yoksa meyve sebzeden mı alamak gerekır canım...evet tum bacakta incelme yapmam gerek...kılo var ...zaten armut tıpı vucudum ama bıraz kılo alınca ıyıce kalınlastı baldırlarımda oyle...bacak calıssam kılo versem ...sadece leslıe yeter bı bacak ve baldır ıcın...

spordan önce tablet alabilirsin yalniz sokaga cikacaksan dikkat et bagirsaklari yumusatabiliyor.

kızlar youtuble kapanmış ben ordan yapıyordum ındırememıstım gitti açmanın başka yolu varmı:26:

canim özel mesaj kutun dolmus burdan yaziyorum mail adresini gönder özelime aksam bakalim hangisini istiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…