Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559

oo maşallah süper süper :)

Hoş geldin canım, ben de 1 aydır yapıyorum ve çok faydasını gördüm. Başta birazcık zorlanabilirsin ama sakın bırakma. Zaman geçtikçe seveceğine eminim

Çok teşekkürler canım hoşbuldukkkkk bende faydasını görürüm inşallah ama tam olarak nasıl yapılıyo bu internetteki videolardan izleyerekmi yapıyoruz nasıl yapıyoruz pek bilgim yok aslında ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar 2 hafta oldu ve ben 66,7 olarak başladığım serivene 63.2 olarak devam ediyorum :) 3,5 kg verdim maşallah .. bugün dışarıda çok işim olduğu için bugünü ödül günü ilan ediyorum ve istediğimi yiyeceğim bugün yarın tam gaz devam :)

Leslie bir tanesin bir tane :)

İnternette bir sürü video var zaten, en çok kullanılan video paylaşım sitesi var ya adını yazmayım şimdi, oradan bulabilirsin. Videoları indir, öncelikle 2 mile ile başlayabilirsin, 2 mile hem çok yormuyor hem de yavaş yavaş alışmak en iyisi. Sonra zaman geçtikçe artırırsın, sürekli aynı videoyu yapmak da iyi değil. Arada değiştirmek lazım, hızlı 3 ve 4 mile'ler var. Onlar daha yorucu ama daha fazla kalori yakıyorsun. Başlangıç aşamasında onları yapmana gerek yok. Öncesinde spor geçmişin var mı bilmiyorum ama yavaş yavaş alıştırmak en güzeli. Ben ilk başlarda sesli izliyordum, yani Leslie ne diyor filan diye takip ediyordum. Ama videolar aynı olduğu için bir süre sonra sıkıldım, ben de artık videoların sesini kapatıyorum, müzik açıyorum. Hem daha zevkli oluyor hem de zaman çabuk geçiyor.

Waaww bende dün tartıldım ama vermedim daha darısı bana ve herkese tebrikler canım kolay gelsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

winter1, vsn tebrik ederim, maşallahınız var

ben de bugün 3 fast + 10min booty + slim sıx pack göbek yaptım.
göbeğimin yandığını hissetmek çok iyi geliyor.

anladım canım çok teşekkürler bende daha önceden spor yapıyodum oyuzden 3 mılle başlamayı ıstıyorum bakalım sımdı açıp baslıycam heyecan yaptım inşallah kilo vermeme yardımcı olur

kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım dün diyetisyen+leslie başladım bakalım sonuçlar ne olucak 15 gün sonra kntrolüm inşallah bi 3 kilo gider şu an kilom 92 hedef 20 kilo inşallah başarılı olurum

Selam kizlar... Bugün 2 günlük aradan sonra 1 saat disarda yürüyüs ve yarim saat mel b den gögüs ve bacak videosu yaptim. Mel b nin bölgesel hareketleri cok hosuma gitti 1 ay kadar deneyip sonuca bakacagim. Yaptigim gögüs calismalarinin faydasini görüyorum artik gercek olabilecegine inanmamistim ama o kisimdaki kaslari güclendirdikce gögüsler de havaya kalkiyor.

hangi hareketleri yapıyorsun cnm gögüs dikleştirmek için

winter1, vsn tebrik ederim, maşallahınız var

ben de bugün 3 fast + 10min booty + slim sıx pack göbek yaptım.
göbeğimin yandığını hissetmek çok iyi geliyor.

çok teşekkür ederim :) sizin kilo bildiriminizi de merak ediyorum çok iyi gidiyorsunuz maşallah

Bundan 1 yil 3 ay önce bu forumu okurken hemen o gün leslie ye basladim ve o gün bugündür spora devam ediyorum. Vermek istedigim kilolari verdim, simdi hep daha iyiye gitmeye ve fit kalmaya calisiyorum. Bu forumda hemen hemen ayni zamanda basladigimiz ya da benden sonra baslayan istikrarli arkadaslarin basarilarina da sahit oluyorum. Yani sira benimle ayni günlerde program arayisina baslayip da hala baslik baslik dolasip ne yapsam daha iyi kilo veririm sorularini soran arkadaslar da görüyorum. Bir yil insan hayatinda hem kazanilmis hem kaybedilmis önemli bir zaman olabiliyor. Arayis icinde olan arkadaslar coktan hareket etmeye baslayip devam etselerdi bu bir yili kazancla kapatmis olacaklardi. Yeni katilan arkadaslara tavsiyem bir kez spor yapip fayda gören insanlarin arasina düstünüz mü artik düsünmeyin harekete gecin... Hemen o gün hangi spor aktivitesi olursa olsun baslayin ve devam edin. Gectigimiz bir yil bana cok sey kazandirdi keske yillar önce baslasaymisim diyorum. Zamaninizi ne yapsam nasil yapsam diye düsünerek degil hemen basladim ve spor yaptigim her gün benim icin bir kazanc diye gecirin .Herkese spor dolu saglikli günler diliyorum.

çok teşekkür ederim :) sizin kilo bildiriminizi de merak ediyorum çok iyi gidiyorsunuz maşallah

yaa okadar yazdım hepsi gitti.

ben de teşekkür ederim,
15 gün sonra paylaşacağım inşallah.

benim de ilk hedefim 70,
sonra da inşallah 65.
(aslında için için 60 istiyorum ama, dile getiremiyorum, yapamazsam diye
herkes sen artık böyle kalırsın dediği için)
bakalım 70i 65i görelim de,
sonrasına bakarız.

sizin pantolonda çok büyük değişim var,
gardırop yenileme vakti gelmiş.
bir şey sormak istiyorum;
bu kadar değişimden sonra, göbek ve göğüsler ne durumda(sezeryanla doğum yapmıştınız değil mi?)
malum bende de aynı sıkıntı var da.

Sevgili visnesuyu araya girdim kusura bakma. Her zaman söylüyorum forumda gögüs egzersizlerini ihmal etmeyin diye yoksa sarkma yasarsiniz. Dün cok güzel gögüs calismasi videolari paylasmistim. Onlari haftada 3 gün leslie nin arkasindan yapabilirsin kisa kisa videolar. Karin zaten malum hepimizin derdi sezaryen annelerinin özellikle derdi. Onu da artik biraz yag yakarak biraz pilates, yoga seanslariyla yenecegiz insallah.

Ben bugün cocuklari okula gönderdikten sonra günüme yoga ile basladim. Disarda islerim oldugundan yürüyecegim 2 saat kadar. Aksama vaktim ve halim kalirsa devam ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…