Eki Görüntüle 1038008 Eki Görüntüle 1038008
slm kızlar uzun zamandır giremedim ya malum iş güç çok yoğunduk evet devam ediyorum lesli ye an itibariyle 71 kg oldum son 5 kg ilk hedef için bu da aralık ayında leslie ilk başladığımda dar gelen pantolonum bu yola 83 ile başladım eskiler bilir maşallah deyin kızlar da düşeyim 65 e :) derya sana ne kadar teşekkür etsem acaba :)
Hoş geldin canım, ben de 1 aydır yapıyorum ve çok faydasını gördüm. Başta birazcık zorlanabilirsin ama sakın bırakma. Zaman geçtikçe seveceğine eminim
Çok teşekkürler canım hoşbuldukkkkk bende faydasını görürüm inşallah ama tam olarak nasıl yapılıyo bu internetteki videolardan izleyerekmi yapıyoruz nasıl yapıyoruz pek bilgim yok aslında ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar 2 hafta oldu ve ben 66,7 olarak başladığım serivene 63.2 olarak devam ediyorum :) 3,5 kg verdim maşallah .. bugün dışarıda çok işim olduğu için bugünü ödül günü ilan ediyorum ve istediğimi yiyeceğim bugün yarın tam gaz devam :)
Leslie bir tanesin bir tane :)
İnternette bir sürü video var zaten, en çok kullanılan video paylaşım sitesi var ya adını yazmayım şimdi, oradan bulabilirsin. Videoları indir, öncelikle 2 mile ile başlayabilirsin, 2 mile hem çok yormuyor hem de yavaş yavaş alışmak en iyisi. Sonra zaman geçtikçe artırırsın, sürekli aynı videoyu yapmak da iyi değil. Arada değiştirmek lazım, hızlı 3 ve 4 mile'ler var. Onlar daha yorucu ama daha fazla kalori yakıyorsun. Başlangıç aşamasında onları yapmana gerek yok. Öncesinde spor geçmişin var mı bilmiyorum ama yavaş yavaş alıştırmak en güzeli. Ben ilk başlarda sesli izliyordum, yani Leslie ne diyor filan diye takip ediyordum. Ama videolar aynı olduğu için bir süre sonra sıkıldım, ben de artık videoların sesini kapatıyorum, müzik açıyorum. Hem daha zevkli oluyor hem de zaman çabuk geçiyor.
kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım dün diyetisyen+leslie başladım bakalım sonuçlar ne olucak 15 gün sonra kntrolüm inşallah bi 3 kilo gider şu an kilom 92 hedef 20 kilo inşallah başarılı olurum
çok iyi inşallah bende veririm spor yaptın mı pekikızlar bende diyetısyene gittim bır ayda 7 kilo verdimmm
Selam kizlar... Bugün 2 günlük aradan sonra 1 saat disarda yürüyüs ve yarim saat mel b den gögüs ve bacak videosu yaptim. Mel b nin bölgesel hareketleri cok hosuma gitti 1 ay kadar deneyip sonuca bakacagim. Yaptigim gögüs calismalarinin faydasini görüyorum artik gercek olabilecegine inanmamistim ama o kisimdaki kaslari güclendirdikce gögüsler de havaya kalkiyor.
hangi hareketleri yapıyorsun cnm gögüs dikleştirmek için
winter1, vsn tebrik ederim, maşallahınız var
ben de bugün 3 fast + 10min booty + slim sıx pack göbek yaptım.
göbeğimin yandığını hissetmek çok iyi geliyor.
Waaww bende dün tartıldım ama vermedim dahadarısı bana ve herkese tebrikler canım kolay gelsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok teşekkür ederim :) sizin kilo bildiriminizi de merak ediyorum çok iyi gidiyorsunuz maşallah
yaa okadar yazdım hepsi gitti.
ben de teşekkür ederim,
15 gün sonra paylaşacağım inşallah.
benim de ilk hedefim 70,
sonra da inşallah 65.
(aslında için için 60 istiyorum ama, dile getiremiyorum, yapamazsam diye
herkes sen artık böyle kalırsın dediği için)
bakalım 70i 65i görelim de,
sonrasına bakarız.
sizin pantolonda çok büyük değişim var,
gardırop yenileme vakti gelmiş.
bir şey sormak istiyorum;
bu kadar değişimden sonra, göbek ve göğüsler ne durumda(sezeryanla doğum yapmıştınız değil mi?)
malum bende de aynı sıkıntı var da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?