• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Günaydın kızlar,

Dün akşam 5 mile yapıldı.

Ben de normalde önce Leslie yapıyorum, ardından mekik çekiyorum. Önce mekik mi çekmem lazım yani, ben hep vücudum ısınsın arkasından mekik çekerim diye düşünüyordum yanlış mı ?? :44:

Arkadaşlar araştırırken yeni bir bilgiye ulaştım; Egzersizlerin üzerine cardio yapmak yağ yakımını hızlandırıyormuş. O yüzden önce bölgesel ya da bütünsel hareketlerimizi daha sonrasında Leslie'yi yapmalıyız, bilginize.

güzel bir bilgi, teşekkürler,
maalesef alışkanlıklar tam tersi.

bir süre bunu uygulasam da sonra yine unutacağımdan eminim.

hatta salonlarda bile ısınma, cardio, bölgesel çalıştırılıyor,
böylece de alışkanlık oluşuyor.

ben şimdi hits radio ve 10 min booty workout yapmaya gidiyorum.
bir de slim sıx pack yapmak istiyorum ama, bakalım.

Bir haftada 6gun leslie 3 miles hiit radio remix + 10 minute booty shaking + diyetle 1kilo 400gram gitmis bulunmakta :)

Bu bi hafta da leslie 4fast miles + 10 minute booty shaking + diyet ile devam edicem.

Kaldi 7 kilo :)))

yani demek istediğin önce ender saraç yapacağım sonra lesli mi?
ben hep tersini yapıyordum.
hep önce lesli sonra karın bacak falan.

Kizlar bence isinmadan bölgesele baslamak da pek akil kari degil. Kas zedelenmesi olabilir. Bence 5 dk filan fitness blenderin kisa isinma videolari var onlardan yapip ya da kafamiza göre isinma hareketleri yapip bölgesele gecip sonradan kardio yapmak lazim. Ama nedense bu siralamaya alisamadim bi türlü .

Cok haklisin canim ben de bunu bircok yerde okudum ama yine de unutuyorum kardio yapiyorum ilk. Aslinda bu püf noktalara dikkat etmek lazim kisa sürede daha verimli sonuclar almak icin.

Bu arada bu sabah 55,5 kg ciktim tartida. Aylarca bekledikten sonra simdi bir aba göstermezken neden kilo vermeye basladim anlamadim. Belki agirliklarla yaptigim calismalarin sonucudur. Vücut kas kazandikca yag yakimi kolaylasiyor cünkü.

Tebrikler, evet canım ağırlık çok işe yarıyormuş bu konuda.

Kizlar bence isinmadan bölgesele baslamak da pek akil kari degil. Kas zedelenmesi olabilir. Bence 5 dk filan fitness blenderin kisa isinma videolari var onlardan yapip ya da kafamiza göre isinma hareketleri yapip bölgesele gecip sonradan kardio yapmak lazim. Ama nedense bu siralamaya alisamadim bi türlü .

Aynen canım. Ben leslie' den önce bile ısınma yaptığım için yazma gereği duymadım biliniyordur diye ama ısınma önemli, yapalım arkadaşlar.:21:

Son düzenleme:
Bugün the big burn 2 mils of intervals yapıcam. Nasıl bir şey bilmiyorum Youtube dan buldum
Ben de alışamadım bu sırata önce leslie sonra bölgesel yapmalıymışım gibi hissediyorum

Arkadaslar strese girmeyin. Bölgesel calismayi kardiodan önce ypamak, sadece daha fazla yag yakilmasini sagliyor yoksa öbür türlü yapinca ise yaramayacak ya da yag yakmayacaksiniz degil. Ben de 14 aydir böyle yapiyorum cok da güzel kilo verip sekillendim. Nasil rahat hissediyorsaniz öyle yapin.

Arkadaşlar, işin mantığı şöyle anlatılıyor,alıntıdır ;

Kardiyo egzersizleri denilen egzersizler, nabzın belirli noktaların üzerine çıkarıldığı ve bu şekilde yağ yakımının maksimuma ulaştırıldığı egzersizlerdir. Çok dikkatli bir şekilde planlanmalıdırlar. Özellikle kırk yaş üstü bireylerde ve tansiyon gibi rahatsızlığı bulunan bireylerde nabzın hangi aralıklarda tutulması gerektiğine özel önem gösterilmelidir. Bu egzersizler mümkün olduğunca ağırlık çalışmalarının üzerine planlanmalıdırlar. Eğer bu şekilde uygulamak ağır geliyorsa ağırlık çalışılmayan günlerde ya da ağırlık çalışması ve kardiyoyu günü farklı saatlerine dağıtarak da uygulanabilir. Ancak kardiyo çalışmasının üzerine yapılacak olan ağırlık çalışmalarından çok fazla verim almak mümkün değildir. Çünkü spordan 1-1,5 saat önce alacağımız karbonhidrat neticesinde doldurmuş olduğumuz karbonhidrat depolarımız 45 dakika-1 saat süreyle yapılan iyi bir egzersiz sonrasında tükenir. Eğer bu enerjiyi kardiyo yaparken kullanırsak ağırlık çalışması esnasında boşalan karbonhidrat depoları sebebiyle enerji stoklarımız tükenecek ve etkili bir çalışmadan uzak kalacağız. Bu esnada vücudumuz yağları parçalayarak enerjiye dönüştürecek ve enerji ihtiyacımızı bu şekilde karşılamaya çalışacaktır. Karbonhidratlardan enerji elde etmek vücut için yağlardan enerji elde etmekten çok daha kolaydır. Bu sebeple bu şekilde elde edilen enerjiyi kardiyo esnasında harcayıp ağırlık çalışmalarında zorlanmak çok uygun olmamaktadır. Yani ağırlık çalışmaları için karbonhidrat depolarımıza, sonrasında yapacağımız kardiyo ve yağ yakım egzersizlerinde ise yağ depolarımıza yönelmek çok daha uygun olacaktır.

Son düzenleme:
Canım yorumun icin cok tesekkurler derya bizim ailede genetik bacak kalınlığı ama ben çok rahatsızim senin sayende platese de başladım ama workout ne onu bilmiyorum

Canım yorumun icin cok tesekkurler derya bizim ailede genetik bacak kalınlığı ama ben çok rahatsızim senin sayende platese de başladım ama workout ne onu bilmiyorum

Bir sey degil canim tabii hepimizin dogustan bir vücut yapisi var ama bunu da en azindan olabilecegi kadar sporla sekillendirip daha düzgün hale getirmemiz mümkün. Kardio zaten basligi takip ediyorsan vazgecilmezimiz biliyorsun. O hayatimizda hep olmali yaglari yakmak ve sonra da kilo almamak ve yaglanmayi önlemek icin. Sen tabii ben de uzman degilim ama kaslarini sisirecek bölgesel calismalarsan cok sikilastirici pilates, callanetics gibi calismalar yapsan diyorum. Workout ingilizcede calisma demek yani spor calismasi anlaminda. Bar workout da bale, pilates, yoga callanetics karisimi yeni moda bir tür. Ise yaradigi iddia ediliyor daha düzenli yapamadigim icin sana bir sey diyemem. Ama you tube da bar workout ya da barre workout diye aratirsan cok örnek video cikiyor. Bence pilates de ayni isi görür. Düzenli yaparsan sonuc alacagina inaniyorum. Ben cocuklugumdan beri göbekli bir cocuktum. Spor isinden sonra vücudun o kadar sekil degistirdi ki aaa benim bu kivrimlarim da var miydi dedim aynaya baktikca.

Merhaba kızlaarrr ...konuya hakim olanlardan yardım istiyorum.
Ben dün itibariyle Leslie Sansone ile egzersize başladı 3 mil ile başlamak istedim ama tamamlayamadım açıkcası, Gün içeresinde hiç hareket etmiyorum desem yeridir. Masa başı çalışıyorum. ..Akşam yapıyım dedim ama dediğim gibi beni çok yordu ve yarıda bıraktım açıkcası.
Acaba sonuna kadar devam etmemiyidim. Yoksa belirli bir süre daha kısa süreli olanları yapıp yavaş yavaş artırmalımıydım.

Merhaba kızlaarrr ...konuya hakim olanlardan yardım istiyorum.
Ben dün itibariyle Leslie Sansone ile egzersize başladı 3 mil ile başlamak istedim ama tamamlayamadım açıkcası, Gün içeresinde hiç hareket etmiyorum desem yeridir. Masa başı çalışıyorum. ..Akşam yapıyım dedim ama dediğim gibi beni çok yordu ve yarıda bıraktım açıkcası.
Acaba sonuna kadar devam etmemiyidim. Yoksa belirli bir süre daha kısa süreli olanları yapıp yavaş yavaş artırmalımıydım.

Hayir canim kendini zorlama 3 mil yapacagim diye. Biliyorum insan hemen yapayim da kilo vereyim istiyor ama vücudumuzun da bir alisma dönemi var. Bir mil ile basla sonra hizli olan 1 miller var, kendini hazir hissettikce arttir. Göreceksin kisa sürede forma girer alisirsin. Baska sorun olursa cekinmeden sor.

günaydın arkadaşlar,
dün slim sıx pack yapamadım,
leslie radio ve 10 min booty workout yapabildim.

bu sabah da 4 fast mil + 10 min booty yaptım.

bu arada 1 hafta sonra, sporda ve diyette tam 1 ay dolacak,
güzel sonuçlar alıyorum,
ayım dolsun paylaşacağım.

Merhaba,

Dün 4 fast mile yaptım, üzerine de 30 squash. Eve de yürüyerek gittim hafif tempolu yürüdüm 40 dakika sürdü. Bacaklarım hala ağrıyor.

Ama dün gece açlıktan bayılacaktım uzun süre sonra dayanamadım bir tane haşlanmış patates 4 tane de siyah zeytin yedim :18: Bir daha olmayacak ama, kendimi 10 gündür tutuyorum akşam 8'den sonra hiç bir şey yememiştim. Neyse Leslie'ye devam arada farklı videolara da başlayacağım artık yavaş yavaş...

Back