- 11 Şubat 2014
- 1.210
- 1.328
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar araştırırken yeni bir bilgiye ulaştım; Egzersizlerin üzerine cardio yapmak yağ yakımını hızlandırıyormuş. O yüzden önce bölgesel ya da bütünsel hareketlerimizi daha sonrasında Leslie'yi yapmalıyız, bilginize.
yani demek istediğin önce ender saraç yapacağım sonra lesli mi?
ben hep tersini yapıyordum.
hep önce lesli sonra karın bacak falan.
Cok haklisin canim ben de bunu bircok yerde okudum ama yine de unutuyorum kardio yapiyorum ilk. Aslinda bu püf noktalara dikkat etmek lazim kisa sürede daha verimli sonuclar almak icin.
Bu arada bu sabah 55,5 kg ciktim tartida. Aylarca bekledikten sonra simdi bir aba göstermezken neden kilo vermeye basladim anlamadim. Belki agirliklarla yaptigim calismalarin sonucudur. Vücut kas kazandikca yag yakimi kolaylasiyor cünkü.
yani demek istediğin önce ender saraç yapacağım sonra lesli mi?
ben hep tersini yapıyordum.
hep önce lesli sonra karın bacak falan.
güzel bir bilgi, teşekkürler,
maalesef alışkanlıklar tam tersi.
bir süre bunu uygulasam da sonra yine unutacağımdan eminim.
hatta salonlarda bile ısınma, cardio, bölgesel çalıştırılıyor,
böylece de alışkanlık oluşuyor.
Kizlar bence isinmadan bölgesele baslamak da pek akil kari degil. Kas zedelenmesi olabilir. Bence 5 dk filan fitness blenderin kisa isinma videolari var onlardan yapip ya da kafamiza göre isinma hareketleri yapip bölgesele gecip sonradan kardio yapmak lazim. Ama nedense bu siralamaya alisamadim bi türlü .
Canım yorumun icin cok tesekkurler derya bizim ailede genetik bacak kalınlığı ama ben çok rahatsızim senin sayende platese de başladım ama workout ne onu bilmiyorum
Merhaba kızlaarrr ...konuya hakim olanlardan yardım istiyorum.
Ben dün itibariyle Leslie Sansone ile egzersize başladı 3 mil ile başlamak istedim ama tamamlayamadım açıkcası, Gün içeresinde hiç hareket etmiyorum desem yeridir. Masa başı çalışıyorum. ..Akşam yapıyım dedim ama dediğim gibi beni çok yordu ve yarıda bıraktım açıkcası.
Acaba sonuna kadar devam etmemiyidim. Yoksa belirli bir süre daha kısa süreli olanları yapıp yavaş yavaş artırmalımıydım.