- 30 Ekim 2017
- 738
- 2.315
- 33
- Konu Sahibi blackcat07
Ay Insallah valla sucuk gıbı terlıyorum ama bakalım yarın tartıda bi eksi görür müyümPes etmeden böyle devam edelim, istediğimiz sonuca ulaşacağız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay Insallah valla sucuk gıbı terlıyorum ama bakalım yarın tartıda bi eksi görür müyümPes etmeden böyle devam edelim, istediğimiz sonuca ulaşacağız
Canım leslie diye aratıcaksin șeslie değilNe zamandır arıyorum bulamıyorum şeslie videolarını basen benimde kabusum. Kilo vermeye değilde sarkmış görüntümğn toparlanması gerek
Yanlış yazmışım kk yaCanım leslie diye aratıcaksin șeslie değil
Canım merhabalar. Tartıldın mı bugün, nasıl sonuçlar?Ay Insallah valla sucuk gıbı terlıyorum ama bakalım yarın tartıda bi eksi görür müyüm
Merhabalar. Konuma hoşgeldiniz. Eğer siz de düzenli yaparsanız bizleri haberdar edin. Motive oluyoruz böyle olunca.Merhaba
Ara ara 1 mile olanı yapıyordum. Bugün 3 mile olanı yaptım. Mahfetti resmen.
Düzenli yapmaya çalışacağım.
Merhabalar. Kondisyonu kesinlikle çok artırıyor, katılıyorum. Niye bıraktınız? Siz de başlayın, bana katılın. Hep birlikte daha fit, daha sağlıklı olalım.Bende 3 mil videosunu gecen sene yapiyordum gercekten cok yararli hele yedigine ictigine dikkat edersen daha cok faydali olur bn pek yedigime dikkat etmiyordum ama normal hayatta cok cabul yorulurken artik daha uzun mesafleri yorulmadan yuruyebiliyorummbirakmama ragmennn
Hoş buldum, teşekkür ederim.Merhabalar. Konuma hoşgeldiniz. Eğer siz de düzenli yaparsanız bizleri haberdar edin. Motive oluyoruz böyle olunca.
Aslinda baslamayi tekrar istiyorum gecen sene kışında yaparken terlemekten mi yoksa olacagindan mi bilemedim baya agir hastalanmistim birakinca sonra tekrar baslamak nasip olmadiMerhabalar. Kondisyonu kesinlikle çok artırıyor, katılıyorum. Niye bıraktınız? Siz de başlayın, bana katılın. Hep birlikte daha fit, daha sağlıklı olalım.
YOU tube a leslie yazınca çıkıyor aslında. Leslie Session dene birdeYanlış yazmışım kk ya
YouTube da arattığımda seri şeklinde bulamadım hiç.
1.5 kılo daha vermişim canımCanım merhabalar. Tartıldın mı bugün, nasıl sonuçlar?
Bekliyoruz güzel haberleriniziHoş buldum, teşekkür ederim. ☺
En kötü 1 mile olanı düzenli yapmaya çalışacağım. Durumum elverdikçe de 3 mile.
Birlikte yapınca insanın yarıda bırakma olasılığı düşüyor. Yazarım yaptıkça. ☺
Tebrikler canım benim Emek vermeden yemek olmuyor hakikaten. Darısı tüm isteyenlere1.5 kılo daha vermişim canım
Merhaba. Ben de 1.55 boyundayim, 51 kiloyum. Kilom bana normal geliyor, daha verirsem kemiklerim çıkıyor :) Senin gibi posturum biraz bozuk ve hamilelikten beri toparlamadigim bir vucudum var. Azıcık sıkılaşıp sarkan yerlerimi toparlamak istiyorum :) Leslie yapmaya baslayacaktim ben de :) Ara sıra buraya not düşerim durumumu. Yememe dikkat ederim zaten ama şekeri ciddi olarak birakmaya calisiyorum. Cok su icmeye çalışıyorum. Yagli yemekler sık yememeye calisiyorum. Günlük olmasa da haftada birkac gün de disarda yürüyüş yapmak istiyorum becerirsem. Umarim burda gaza gelirim :) Kolay gelsin hepimize, başarılar.Kızlar merhaba. Ben 1.55 m boyunda 48 kg ağırlığında bir kadınım. Aslında boyuma göre kilom gayet iyi ancak evlendiğimden beri yemek yeme saatlerim değiştiğinden bir ara 51 kg’ye kadar çıktım. Yemek yeme saatlerimi düzenleyerek ve daha hareketli bir yaşamla geri eski kiloma inmeyi başardım. Şu anki sıkıntım ise kilom iyi olmasına rağmen daha kilolu gösteriyorum, gören herkes kilo almışsın diyor. Tam bir skinny fat’im yani. Maalesef ayvadan bayağı büyük bir göbeğim ve beni çok mutsuz eden bozulmuş bir postürüm var. Bunları düzeltmek için öncelikle Leslie Sansone ile yürümeye başladım. Yaklaşık bir 10 gündür düzenli yürümeye çalışıyorum. Faydası var mı, bence evet. Basenlerimde farkedebildiğim incelme mevcut ve artık daha dik duruyorum. Sporu hayatıma tamamen entegre etmek istiyorum. Burasının beni daha disiplinize edeceğini düşündüğümden konu açmaya karar verdim. İsterseniz siz de bana katılabilirsiniz. Birlikte daha fit, sağlıklı, özgüvenli kadınlar olabiliriz.
Biz istedikten sonra yapamayacağımız hiçbir şey yok.
Merhabalar zanur, konuma hoş geldin o zaman senden de güzel haberlerini bekliyoruzMerhaba. Ben de 1.55 boyundayim, 51 kiloyum. Kilom bana normal geliyor, daha verirsem kemiklerim çıkıyor :) Senin gibi posturum biraz bozuk ve hamilelikten beri toparlamadigim bir vucudum var. Azıcık sıkılaşıp sarkan yerlerimi toparlamak istiyorum :) Leslie yapmaya baslayacaktim ben de :) Ara sıra buraya not düşerim durumumu. Yememe dikkat ederim zaten ama şekeri ciddi olarak birakmaya calisiyorum. Cok su icmeye çalışıyorum. Yagli yemekler sık yememeye calisiyorum. Günlük olmasa da haftada birkac gün de disarda yürüyüş yapmak istiyorum becerirsem. Umarim burda gaza gelirim :) Kolay gelsin hepimize, başarılar.