Leslie ile " walk at home" 1GRUP...

Mutlu haftasonları daha önce + yapamamışım şimdi farkettim ikisini birden yazdım umarım sorun olmaz

Kizlar bnde katilmak istiyorum iki bucuk ay once dogum yaptim ve otuz kilo aldim hamile kalmadan oncede baslamistim spora hoca esliginde yapiyoduk o zmn leslie yi simdi evde yapmaya basladim bugun 4 gunum 3 mil bana uygun oluyo uc gundur 3 mil yaptim bugun bebegimle 1 mil yaptik bir elimde cingirak annesine guluyodu bu kadin napiyo diye oglum uyuyunca gene 3 mil yapicm bir aydirda diyetteyim bes kilom gitti bile bu arada 85 kiloyum 65 olmm lazim yaza kadar hedefim citir anne olmk

Olur tabi canım . zaten yapmışsın diyer günleri...yarınki listeye seni de eklerim.sen de hergün artını koyarsın hergün. ..

Çünki listemizi boş yere işkal eden üyelerimiz var,bence onlar bi motivasyonsusluk nedeni...yarın çok daha ciddi bi grupla yeniden başlıyoruz inşallah...
bendede var bıraz..
ızlıyorum onları..
az sonra tek tekbakıp tespıt edıcem..
hepsıne ozelden mesaj yazıp çıkartıcam lısteden..

bendede var bıraz..
ızlıyorum onları..
az sonra tek tekbakıp tespıt edıcem..
hepsıne ozelden mesaj yazıp çıkartıcam lısteden..
Evet ben de yapıcam 1azdan,ama mesaj falan atmıycam.yapan yapardı,sonuçta kurallarımız belli...haftanın 6günü yapılacak artı koyulacak bi gün dinlenilecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…