- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
evet çok eğlenceli nasıl daha önce başlamamışım ki ben şaşkınımBireysel takılıyorum.Bir ara baktım diyet gruplarına da şartları çok ağır geldi.Birde ben diyet yapabilen biri değilim zaten.Sadece yapabildiğim biraz yediklerime dikkat etmek ve akşam belli bir saatten sonra yememek.Asıl sorunum hareketsizlik benim.Küçük çocuk olunca dışarı çıkayım yürüyüş yapayım olmuyor pek. leslie uygun ve eğlenceli geldi bana bunu deneyeyim dedim.Kilo olarak pek bir şey farketmedi diyet yapmadığım için.Anca 1.5 kilo vermişim ama sıkılaşma oldu bayaa.O yüzden devam..
Bende keşke daha önce başlasaymışım diyorum doğrusu.Benimkiler doğum kilosu.2 senedir kilolarımdan şikayet ediyordum ama bir şey yapmıyordum.Leslie'yi de daha önce duymuştum ama hiç izlemedim nasıl bir şey bilmiyordum.Bu sene bir bakayım nasılmış dedim.Çok iyi geldi bana.evet çok eğlenceli nasıl daha önce başlamamışım ki ben şaşkınımevde koşu bandım var ama sıkıyor bazen o çok zevkli leslie bundan biraz yapacağım ilerleyen günlerde jillian yapacağım
aynen öyle bizim takımda kızlar devamlı bahsediyorlardı da hiç oralı olmuyordum.yanılmışımBende keşke daha önce başlasaymışım diyorum doğrusu.Benimkiler doğum kilosu.2 senedir kilolarımdan şikayet ediyordum ama bir şey yapmıyordum.Leslie'yi de daha önce duymuştum ama hiç izlemedim nasıl bir şey bilmiyordum.Bu sene bir bakayım nasılmış dedim.Çok iyi geldi bana.
İnşallah canım kocaman bir yaz bizi bekliyorHep beraber zayıflayacaz sıkılaşacaz inşallah :)
kaç gibi geldim ilk önce onu sorayım merak ettim de ?Aynen öyle canım.Bu sene planlar çok nisanda oğlumun doğum günü, mayısta bir akrabanın düğünü ve yazında deniz planları var o yüzden biraz zayıflamam lazım :)
sen de kendinden bahseder misin evlimisin.Büyük ihtimalle benden küçüksün gibi geldi bana
hayatımın baharındayım ama ahhh 20li yaşlarda değilim canım,33yaşındayım20 li yaşlarında hayatının baharında gibi geldin bana :)
Bende öyle bir yazmışım ki ben sanki çok yaşlıyım.Ama yine de benden küçüksün :) Bende 36 yaşındayım.Evliyim.çalışmıyorum.Bu aralar bende zayıflamak için uğraşıyorum ..hayatımın baharındayım ama ahhh 20li yaşlarda değilim canım,33yaşındayımevliyim 7senelik çalışıyorum üretimplanlama sorumlusuyum bir şirkette.güzel güzel gidiyor işte zayıflamaya çalışıyorum onunla meşgulüm son günlerde okadar
yaşıtız canım ne güzel çalışmamakBende öyle bir yazmışım ki ben sanki çok yaşlıyım.Ama yine de benden küçüksün :) Bende 36 yaşındayım.Evliyim.çalışmıyorum.Bu aralar bende zayıflamak için uğraşıyorum ..
iyi geceler bye canımBnedeee..iyi geceler...