Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaptanın bugün senden izin istiyorum rahatsizim acim hafifleyince pazar günü yapsam olur mu bu günkü sporumuKızlar bildiyiniz üzere bugün liste telaşı vardı hem de özel hayatımda bi üzüntü yaşadım,moralim bozuktu yapamadım sa leslieyi ama yarınn telafi edicsm.luateye de el atıcam,çıkarılacak fazladan isimler var.candy arkadaşım ilk gün izinli oldu ya yapamadın ondan izinli.ilk günün izni yani.
teşekkürler bebem , kahve candırselam kızlar size de getircektim bunu kafam karıştı unuttum hemen ekleyim öpüldünüz türk kahvesi iyidir bizde de kahveya gelin canlarım
bugün için artı mı koymak istedin?olmamış sanırımKızlar telefonuma bi haller oldu kitlendi falan umarım yanlış bişey yapmadım
Canım İnşallah önemli bişey değildir,sen canını sıkma her ne ise düzelir.Hiç sorun değil fırsatın ne zamansa o zaman yaparsın işlerini hallet biz burdayızKızlar bildiyiniz üzere bugün liste telaşı vardı hem de özel hayatımda bi üzüntü yaşadım,moralim bozuktu yapamadım sa leslieyi ama yarınn telafi edicsm.luateye de el atıcam,çıkarılacak fazladan isimler var.candy arkadaşım ilk gün izinli oldu ya yapamadın ondan izinli.ilk günün izni yani.
tşk,sanada kolay gelsinKolay gelsin herkese
canım daha erken yaparsın yeter ki iste.ben yaptım bile ohh rahatladım darısı başınaamanın daha yapamadım sporumu erken yatsa bari benimkiler de yapsam
tatlım sen hergün sporunu yapıp artını koyda o da yeter hiç uğramıyanlar varyoğunluk geçince artar o meraklanma...@adayaren38 +
Adonia -+++
A Akrepimm -+
@almadal -
@ApriL_2007++++
@ay__060+++
aydinays -
_AYNURA_ + +
@beril77 -
B bluedreams79 +++
@bonbon72 -
B busraadd -
ByMilena -
@caliskangarfield+-+
@CallanPinckney++
@catlaw +++
chatlax +
C candy1907 İZİNLİ +
dagatesi ++++
D ddanes -++
ebruli1820
kızlar gruba hiç bakamıyorum yogunluktan. ancak 1 mil yapabiliyorum. yakın zamanda yogunlugumun gecip daha fazla yapabilmeyi ümit ediyorum!
Al benden de o kadar ya.. Yeni haftaya daha sakin başlayabiliriz umarım. :)kızlar gruba hiç bakamıyorum yogunluktan. ancak 1 mil yapabiliyorum. yakın zamanda yogunlugumun gecip daha fazla yapabilmeyi ümit ediyorum!