Leslie ile " walk at home" 1GRUP...

Kızlar bildiyiniz üzere bugün liste telaşı vardı hem de özel hayatımda bi üzüntü yaşadım,moralim bozuktu yapamadım sa leslieyi ama yarınn telafi edicsm.luateye de el atıcam,çıkarılacak fazladan isimler var.candy arkadaşım ilk gün izinli oldu ya yapamadın ondan izinli.ilk günün izni yani.
Kaptanın bugün senden izin istiyorum rahatsizim acim hafifleyince pazar günü yapsam olur mu bu günkü sporumu

selam kızlar size de getircektim bunu kafam karıştı unuttum hemen ekleyim öpüldünüz:KK60: türk kahvesi iyidir bizde de kahveya gelin canlarım:KK50:
t%C3%BCrk-kahvesi_626791.jpg

selam kızlar size de getircektim bunu kafam karıştı unuttum hemen ekleyim öpüldünüz:KK60: türk kahvesi iyidir bizde de kahveya gelin canlarım:KK50:
t%C3%BCrk-kahvesi_626791.jpg
teşekkürler bebem , kahve candır:KK70:

Kızlar telefonuma bi haller oldu kitlendi falan umarım yanlış bişey yapmadım
bugün için artı mı koymak istedin?olmamış sanırımo_O

Kızlar bildiyiniz üzere bugün liste telaşı vardı hem de özel hayatımda bi üzüntü yaşadım,moralim bozuktu yapamadım sa leslieyi ama yarınn telafi edicsm.luateye de el atıcam,çıkarılacak fazladan isimler var.candy arkadaşım ilk gün izinli oldu ya yapamadın ondan izinli.ilk günün izni yani.
Canım İnşallah önemli bişey değildir,sen canını sıkma her ne ise düzelir.Hiç sorun değil fırsatın ne zamansa o zaman yaparsın işlerini hallet biz burdayız:KK66:

Kolay gelsin herkese :KK49:
tşk,sanada kolay gelsin:KK25:

amanın daha yapamadım sporumu erken yatsa bari benimkiler de yapsam:KK70:
canım daha erken yaparsın :KK49:yeter ki iste.ben yaptım bile ohh rahatladım darısı başına:KK76:

@adayaren38 +
Adonia Adonia -+++
A Akrepimm -+
@almadal -
@ApriL_2007++++
@ay__060+++
aydinays aydinays -
_AYNURA_ _AYNURA_ + +
@beril77 -
B bluedreams79 +++
@bonbon72 -
B busraadd -
ByMilena ByMilena -
@caliskangarfield+-+
@CallanPinckney++
@catlaw +++
chatlax chatlax +
C candy1907 İZİNLİ +
dagatesi dagatesi ++++
D ddanes -++
ebruli1820 ebruli1820

kızlar gruba hiç bakamıyorum yogunluktan. ancak 1 mil yapabiliyorum. yakın zamanda yogunlugumun gecip daha fazla yapabilmeyi ümit ediyorum!
tatlım sen hergün sporunu yapıp artını koyda o da yeter hiç uğramıyanlar var:KK48:yoğunluk geçince artar o meraklanma...

iyi akşamlar kızlar...bugün listeye el atayım diyordum ama yarın sporumuzda tatil nasılsa,bugün e ki artısını koyacaksa koysun,yarın listeyi güncelliycem ve pazartesiden yeni listeyle başlayacağız...uğramayan ya da devamlılığı olmayan çok kişi var...

@adayaren38 +
Adonia Adonia -+++
A Akrepimm -+
@almadal -
@ApriL_2007++++
@ay__060+++
aydinays aydinays -
_AYNURA_ _AYNURA_ + +
@beril77 -
B bluedreams79 +++
@bonbon72 -
B busraadd -
ByMilena ByMilena -
@caliskangarfield+-+
@CallanPinckney++
@catlaw ++++
chatlax chatlax +
C candy1907 İZİNLİ +
dagatesi dagatesi ++++
D ddanes -++
ebruli1820 ebruli1820
kızlar gruba hiç bakamıyorum yogunluktan. ancak 1 mil yapabiliyorum. yakın zamanda yogunlugumun gecip daha fazla yapabilmeyi ümit ediyorum!
Al benden de o kadar ya.. Yeni haftaya daha sakin başlayabiliriz umarım. :)

X