- 4 Nisan 2013
- 3.100
- 829
Tmm cnm anladimEvet canım listeyi alıpntılayıp artı koyacaksın...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tmm cnm anladimEvet canım listeyi alıpntılayıp artı koyacaksın...
aynuram bendeEvet ben de yapıcam 1azdan,ama mesaj falan atmıycam.yapan yapardı,sonuçta kurallarımız belli...haftanın 6günü yapılacak artı koyulacak bi gün dinlenilecek...
şimdi 4gün oldu başlayalı,ve 1gün yapıp sonra gelmeyen,2gün yapıp sonra gelmeyen gelmeyecek,ama 3gün yapmışsa özelden konuşulur bence....diyelim listeden çıkardın...olsun gelirse ararsa ismini açıklama yaparsın,isterse yeniden alırsın listeye...aynuram bende
3 gün boyunca yapmayan 2-3 kişi var
direkt çıkartıyım mı listeden?
2 gün yapmayan da var
1 gün de
çıkardım canım yapmayanları 3 günşimdi 4gün oldu başlayalı,ve 1gün yapıp sonra gelmeyen,2gün yapıp sonra gelmeyen gelmeyecek,ama 3gün yapmışsa özelden konuşulur bence....diyelim listeden çıkardın...olsun gelirse ararsa ismini açıklama yaparsın,isterse yeniden alırsın listeye...
yarından itibaren her kes bu listeden devam etsin lütfen...her gün için ayrı liste yapılacak...ben her sabah yapıcam kalkınca listeyi....yarının ki bu liste...buradan devam edersiniz...Yeni güncel listemiz aşağıdakı gibi kızlar...kimi gelirde ismini bulamazsa yazsın lütfen...yalnış anlaşılma olmasın...
Adonia
A Akrepimm
ApriL_2007
A ay__060
_AYNURA_
B bluedreams79
@catlaw
dagatesi
D ddanes
Kokunhuzur_2014
kaç kişi kaldınız ezgim?çıkardım canım yapmayanları 3 gün
ıtıraazı olan varsa da özelden yazın dedm
dur bakıyım canımkaç kişi kaldınız ezgim?
23 kişiyiz benımle beraberkaç kişi kaldınız ezgim?
selam kaptancım bende listemi temizledim 6 kişiyi çıkardım 2 gün yapmayanlar var onla yarın gelmezlerse onları da çıkarmayı düşünüyorum ezgi gibi onun dışında arkadaşlar iyi gibi bakalım böyle devam ederler umarımkaç kişi kaldınız ezgim?
Naber kizlarr
Nasil gidiyor sporlar????
benı takmayın ha sakın .
Cabuk kuserim benn:)ahaha bu ne alınganlık kız? :)
Ben ne zamandır aktif olarak giremiyorum toparlanıcam inşallah.
_AYNURA_ kaptanım ya, az olsun öz olsun boşver. :)
Aha aynı ben. Alıngan şey seni. :) Küsme küsme.Cabuk kuserim benn:)
Sen nasilsin iyiisinAha aynı ben. Alıngan şey seni. :) Küsme küsme.
Sen nasilsin iyiisin
İyiyim bende ugrasip duruyorum
Biseyle ugrastigim yok ya
bitanem ya....supersinYeni güncel listemiz aşağıdakı gibi kızlar...kimi gelirde ismini bulamazsa yazsın lütfen...yalnış anlaşılma olmasın...
Adonia
A Akrepimm
ApriL_2007
A ay__060
_AYNURA_
B bluedreams79
@catlaw
dagatesi
D ddanes
Kokunhuzur_2014
C CallanPinckney