ben dizlere ve bele yüklenmiyorum
hareketleri beginner yani başlangıçtakiler gibi yapıyorum
bir de aylardır spor yapıyorum
bir de bu yaptığım egzersizlerde dizlere yüklenen yok
leslie ve jillian ikisi de profesyonel
anladım canım,Rabbim şifa versinprofesyonel ama benim dizlerim jillianla çok kötü oldu. şurada 10 gün kaldı daha yapamam
iyi akşamlar nasılsın ? nasıl gidiyor leslie?Ben geldiiimmApriL_2007 .İyi akşamlar herkese diye söze başlayım :)
Ben yeni başladım.Şuanda bir mile yapıyorum sen tecrübelisin acaba kaçıncı günden sonra çoğaltmalıyım yada nasıl bir program uygulamalıyım ?İyi gidiyor ben başlayalı yaklaşık bir ay oldu sanırım.3 mil yapıyorum şu an.Zamanla arttırırım diyorum.Biraz kilo problemim var bakalım ne kadar etkisi olacak.Sen ne zamandır yapıyorsun
ok canım bi kaç gün sonra başlıyacağım teşekkürler.sen herhangi bir takımdamısın yoksa bireysel mi zayıflama yolundasın?Çok da deneyimli olduğum söylenemez aslında.İlk bende 1 mille başlamıştım ve 2 gün kolllarım bacaklarım ağrımıştı.Çok zorlanmıştım.Ben kendi durumuma göre hareket ettim.Yanlış hatırlamıyorsam 4. günde 3 mil yapmaya başladım.Çok zorlamadan yavaş yavaş arttırabilirsin.Kilo durumunu falan bilmiyorum o yüzden kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman arttır canım
Bireysel takılıyorum.Bir ara baktım diyet gruplarına da şartları çok ağır geldi.Birde ben diyet yapabilen biri değilim zaten.Sadece yapabildiğim biraz yediklerime dikkat etmek ve akşam belli bir saatten sonra yememek.Asıl sorunum hareketsizlik benim.Küçük çocuk olunca dışarı çıkayım yürüyüş yapayım olmuyor pek. leslie uygun ve eğlenceli geldi bana bunu deneyeyim dedim.Kilo olarak pek bir şey farketmedi diyet yapmadığım için.Anca 1.5 kilo vermişim ama sıkılaşma oldu bayaa.O yüzden devam..ok canım bi kaç gün sonra başlıyacağım teşekkürler.sen herhangi bir takımdamısın yoksa bireysel mi zayıflama yolundasın?