Leslie ile " walk at home" 1GRUP...

Aynur canim telden alinti yapamadim.pazar yaparim canim ben leslie yi seviyorum biliyorsun kadin tam benlik :) dinlenme birakmiycam ben hetgun yapmaya düşünüyorum..birazda morale ihtiyacim iyi gelecek spor

En tırt grup bizimki oldu galiba kimseden ses çıkmıyor. :) Benimde sağlık sorunlarım olduğumda ya da oğlum fırsat vermediğinde yapamadığım oluyor elbette, hepimiz insanız sonuçta ama ilk günden bu kadar fire vermeyi beklemiyordum doğrusu

hoş geldin deadline deadline . bende az önce senin grubu geziyordum :)
bende akrebimin artısını koysammı demiştim ama daha yeni öğrendim bende artı koymayı ya yanlış bir şey yapmayım dedim.

.GRUP REHBERİ: AYNURA88

@adayaren38 +
Adonia Adonia -
A Akrepimm -+
@almadal -
ApriL_2007 ApriL_2007 +
@ay__060++
aydinays aydinays -
_AYNURA_ _AYNURA_ +
@beril77 -
B bluedreams79 ++
@bonbon72 -
B busraadd -
ByMilena ByMilena -
@caliskangarfield+
@CallanPinckney++
@catlaw +
chatlax chatlax +
C candy1907 İZİNLİ
dagatesi dagatesi +
D ddanes -
ebruli1820 ebruli1820 -

Bu dünkü liste gibi geldi bana ya ? Bu arada ben bugun de yaptım. ama liste konusunda emin olamadım ?

Dünkü liste ama bu listden devam ediyoruz canım

kimseler yok yine azınlığız galiba ikinci günde yapano_Oiyi sporlar kızlar:KK25:

En tırt grup bizimki oldu galiba kimseden ses çıkmıyor. :) Benimde sağlık sorunlarım olduğumda ya da oğlum fırsat vermediğinde yapamadığım oluyor elbette, hepimiz insanız sonuçta ama ilk günden bu kadar fire vermeyi beklemiyordum doğrusu
Ayyy çok güldüm ya...tırt grupmuşuz...bazıları uğramadı bile.. olsun ya kayb eddn onlar biz deyiliz ki.. bugün de uğramayanları yarın listeden çıkarıcam boş yere meşkul etmesinler listeyi

Ayyy çok güldüm ya...tırt grupmuşuz...bazıları uğramadı bile.. olsun ya kayb eddn onlar biz deyiliz ki.. bugün de uğramayanları yarın listeden çıkarıcam boş yere meşkul etmesinler listeyi
En iyisini yaparsın,spor yapmak isteyenler burda zaten :KK66:

İyi Akşamlar leslie bacının müdavimleri nasılsınız bakalım ben gün içinde takip ediyorum sizi ama yoğunluk olunca yazamıyorum bugünde + tamam sabah görüşürüz inş iyi geceler

X