Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dediğin gibi son listeden alıntı yapılıyor ama bir sorun oldu sanırım istersen yeniden koy artınıMrb kızlar bişey sorucam son liste alıntı yapılmıyomu ben +yapmıştım ama silinmiş neden
Mrb kızlar bişey sorucam son liste alıntı yapılmıyomu ben +yapmıştım ama silinmiş neden
artını koydum akrebim umarım bir eksiklik yapmadım nasıl gidiyor uğramaya gelmiştim herşey yolunda mı bir bakayım dedimDediğin gibi son listeden alıntı yapılıyor ama bir sorun oldu sanırım istersen yeniden koy artını
.GRUP REHBERİ: AYNURA88
@adayaren38 +
Adonia -
A Akrepimm -+
@almadal -
ApriL_2007 +
@ay__060++
aydinays -
_AYNURA_ +
@beril77 -
B bluedreams79 ++
@bonbon72 -
B busraadd -
ByMilena -
@caliskangarfield+
@CallanPinckney++
@catlaw +
chatlax +
C candy1907 İZİNLİ
dagatesi +
D ddanes -
ebruli1820 -
Bu dünkü liste gibi geldi bana ya ? Bu arada ben bugun de yaptım. ama liste konusunda emin olamadım ?
Tamam canım yarın hall ederim pcden...Videoları burayada yuklesek nasıl olur :) telefondan girenler için zor oluyo devamli diğer sayfaya git gel :)
Ayyy çok güldüm ya...tırt grupmuşuz...bazıları uğramadı bile.. olsun ya kayb eddn onlar biz deyiliz ki.. bugün de uğramayanları yarın listeden çıkarıcam boş yere meşkul etmesinler listeyiEn tırt grup bizimki oldu galiba kimseden ses çıkmıyor. :) Benimde sağlık sorunlarım olduğumda ya da oğlum fırsat vermediğinde yapamadığım oluyor elbette, hepimiz insanız sonuçta ama ilk günden bu kadar fire vermeyi beklemiyordum doğrusu
En iyisini yaparsın,spor yapmak isteyenler burda zatenAyyy çok güldüm ya...tırt grupmuşuz...bazıları uğramadı bile.. olsun ya kayb eddn onlar biz deyiliz ki.. bugün de uğramayanları yarın listeden çıkarıcam boş yere meşkul etmesinler listeyi
Tşk ederim canım adım - lerle dolması dimi ☺artını koydum akrebim umarım bir eksiklik yapmadım nasıl gidiyor uğramaya gelmiştim herşey yolunda mı bir bakayım dedim