Leslie ile " walk at home" 1GRUP...

Bireysel takılıyorum.Bir ara baktım diyet gruplarına da şartları çok ağır geldi.Birde ben diyet yapabilen biri değilim zaten.Sadece yapabildiğim biraz yediklerime dikkat etmek ve akşam belli bir saatten sonra yememek.Asıl sorunum hareketsizlik benim.Küçük çocuk olunca dışarı çıkayım yürüyüş yapayım olmuyor pek. leslie uygun ve eğlenceli geldi bana bunu deneyeyim dedim.Kilo olarak pek bir şey farketmedi diyet yapmadığım için.Anca 1.5 kilo vermişim ama sıkılaşma oldu bayaa.O yüzden devam..
evet çok eğlenceli nasıl daha önce başlamamışım ki ben şaşkınım:KK57:evde koşu bandım var ama sıkıyor bazen o çok zevkli leslie bundan biraz yapacağım ilerleyen günlerde jillian yapacağım:KK49:

evet çok eğlenceli nasıl daha önce başlamamışım ki ben şaşkınım:KK57:evde koşu bandım var ama sıkıyor bazen o çok zevkli leslie bundan biraz yapacağım ilerleyen günlerde jillian yapacağım:KK49:
Bende keşke daha önce başlasaymışım diyorum doğrusu.Benimkiler doğum kilosu.2 senedir kilolarımdan şikayet ediyordum ama bir şey yapmıyordum.Leslie'yi de daha önce duymuştum ama hiç izlemedim nasıl bir şey bilmiyordum.Bu sene bir bakayım nasılmış dedim.Çok iyi geldi bana.

Bende keşke daha önce başlasaymışım diyorum doğrusu.Benimkiler doğum kilosu.2 senedir kilolarımdan şikayet ediyordum ama bir şey yapmıyordum.Leslie'yi de daha önce duymuştum ama hiç izlemedim nasıl bir şey bilmiyordum.Bu sene bir bakayım nasılmış dedim.Çok iyi geldi bana.
aynen öyle bizim takımda kızlar devamlı bahsediyorlardı da hiç oralı olmuyordum.yanılmışım:KK54:

Aynen öyle canım.Bu sene planlar çok nisanda oğlumun doğum günü, mayısta bir akrabanın düğünü ve yazında deniz planları var o yüzden biraz zayıflamam lazım :)
sen de kendinden bahseder misin evlimisin.Büyük ihtimalle benden küçüksün gibi geldi bana

Aynen öyle canım.Bu sene planlar çok nisanda oğlumun doğum günü, mayısta bir akrabanın düğünü ve yazında deniz planları var o yüzden biraz zayıflamam lazım :)
sen de kendinden bahseder misin evlimisin.Büyük ihtimalle benden küçüksün gibi geldi bana
kaç gibi geldim ilk önce onu sorayım merak ettim de ?

20 li yaşlarında hayatının baharında gibi geldin bana :)
hayatımın baharındayım ama ahhh 20li yaşlarda değilim canım,33yaşındayım:KK48:evliyim 7senelik çalışıyorum üretimplanlama sorumlusuyum bir şirkette.güzel güzel gidiyor işte zayıflamaya çalışıyorum onunla meşgulüm son günlerde okadar :KK49:

hayatımın baharındayım ama ahhh 20li yaşlarda değilim canım,33yaşındayım:KK48:evliyim 7senelik çalışıyorum üretimplanlama sorumlusuyum bir şirkette.güzel güzel gidiyor işte zayıflamaya çalışıyorum onunla meşgulüm son günlerde okadar :KK49:
Bende öyle bir yazmışım ki ben sanki çok yaşlıyım.Ama yine de benden küçüksün :) Bende 36 yaşındayım.Evliyim.çalışmıyorum.Bu aralar bende zayıflamak için uğraşıyorum ..

Bende öyle bir yazmışım ki ben sanki çok yaşlıyım.Ama yine de benden küçüksün :) Bende 36 yaşındayım.Evliyim.çalışmıyorum.Bu aralar bende zayıflamak için uğraşıyorum ..
yaşıtız canım ne güzel çalışmamak :KK66:kolay gelsin bize canım dilerim zayıflarız istediğimiz gibi.ben çıkıyorum canım şimdilik yine grsrz kendine iyi bak tanıştığımıza memnun oldum:KK25:

kaptanım ben bugun yapamadım,yatmadan önce 1 mile yaparım diyordum ama eşim istemiyor,bugunde yapma dedi:KK43: pazara yapsam olur mu
öpüyorum

Kızlar bildiyiniz üzere bugün liste telaşı vardı hem de özel hayatımda bi üzüntü yaşadım,moralim bozuktu yapamadım sa leslieyi ama yarınn telafi edicsm.luateye de el atıcam,çıkarılacak fazladan isimler var.candy arkadaşım ilk gün izinli oldu ya yapamadın ondan izinli.ilk günün izni yani.

X