Leslie ile " walk at home" 1GRUP...

siz grupta ondan bahsedince bir göz attım t25e amaa cesaret edemedim doğrusu.jillianı bitirdik ama level3ü cok sevdim,zevk olsun diye yapıyorum
leslie 2 mile seviyorum ben de

aşırı kardıyo ağırlıklı, biliyorsun kalp sağlığına karaciğere takıntım var :):) jillianda hiç değilse abs streching yaparken kalp atış hızım yavaşlıyordu. bunda çıkk hep top. terleme kesin ama. zaten zero rest demiş ama restsiz yapamıyorum. canım sen uzun suredır spor yapıyorsun 2 kesmez seni :):)

aşırı kardıyo ağırlıklı, biliyorsun kalp sağlığına karaciğere takıntım var :):) jillianda hiç değilse abs streching yaparken kalp atış hızım yavaşlıyordu. bunda çıkk hep top. terleme kesin ama. zaten zero rest demiş ama restsiz yapamıyorum. canım sen uzun suredır spor yapıyorsun 2 kesmez seni :):)
2 kesmiyor,ondan üzerine jillian level 3 ve stretching yapıyorum:KK48::KK48:

kaptanım bugün bana musaade.hem rahatsizim regli oldum hem oğlum 5.30 dan beri ayakta hala uyumadi.bugün yapabilecegimi sanmıyorum.olurda akşama doğru toparlanirsam 1 mil de olsa yapmaya çalisacagim

aynura kaptanım dagatesinin bugünki artısını koydum dünde yapmış ama artı koymaya vakti olamamış iletmemi istedi :KK51: internetinde bir sorun varmış haber vermeye geldim :KK51: kolay gelsin herkese:KK19:

Yaklnışlık olmuş canım benim.yapınca kendini ekle artını da koy sana zahmet.yapamazsan habrdar et yaparım ben
olsun sorun değil kaptan :KK66:
kaptanım ben dün leslie yapamadım ama bütün gün tempolu ve koşturma içindeydim çünkü hem müfettiş geldi bize hemde genel müdür geldi o yüzden çok hareketliydik akşam 10 a kadar iş yerindeydik eve gidince de yorgunluktan uyumuşum hemen kzımı uyutur uyutmaz
Günaydınlar...
günaydın

olsun sorun değil kaptan :KK66:

kaptanım ben dün leslie yapamadım ama bütün gün tempolu ve koşturma içindeydim çünkü hem müfettiş geldi bize hemde genel müdür geldi o yüzden çok hareketliydik akşam 10 a kadar iş yerindeydik eve gidince de yorgunluktan uyumuşum hemen kzımı uyutur uyutmaz
günaydın
Tamam canım imkan bulduğun anda hemen 1mile ek yaparak telafi et mutlaka...

X