Bende baslamak istiyorumYarın sabah tartilip bismillah diyerek hem leslie 30 dk ya hemde diyete başlıyorum hergun girip yazıcam inşallah benimle birlikte yapanlar da olur ve birbimizi motive ederek devam ederiz
Kesinlikle başlamalısınız ne kadar fazla kişi olursak o kadar motive oluruzBende baslamak istiyorum
Konuyu hortlatsam mi kiLeslie 30 dk yapıldı
58-60 olacaktıKonuyu hortlatsam mi kiben dün diyete bugün de 3 mile Leslie videosu ile başladım.
Boyum 1 68
Başlangıç kilom 75
Hedef 58 -50
Hadi bakalım bismillah.
3 mile Leslie
100 ip atlama
7000 adim
Konuyu hortlatsam mi kiben dün diyete bugün de 3 mile Leslie videosu ile başladım.
Boyum 1 68
Başlangıç kilom 75
Hedef 58 -50
Hadi bakalım bismillah.
3 mile Leslie
100 ip atlama
7000 adim
Hadi insallah kolayliklar diliyorumBende bugün başlayacağım leslie yapmaya, aynı zamanda pilates de yapacağım kendime 6 hafta verdim. Kilom 75 ve bu 6 haftada 65 kiloya inmek istiyorum
Benimde aynı şekilde en çok basenlerim aldı yine kiloyu yeni aldigim pantolonların hiç birini yiyemiyorumMerhaba bede sizin gibiyim. Güzel kilo verip sonra ipin ucunu kaçırınca en çok da basenlerimin genişlemesiyle eski kiloma geri döndüm tabi hareketsiz yaşamla birlikte. Bende aralikli oruca başladim ve kendime bir topik oluşturdum ayni zamanda yürüyüşé başladim bu kez bırakmamaya kararlıyım. Yürüyüşe ek olarak da lesli yapabilirsem çok iyi olacak.
Bende yürüyüş yapmaya çalışıyorum da acaba yürüyüş sonrası kalça basen çalıştıran hareketler de mi yasam bimiyorumBenimde aynı şekilde en çok basenlerim aldı yine kiloyu yeni aldigim pantolonların hiç birini yiyemiyorumyürüyüş imkanım yok sadece evde spor yapabilirim bir gün Leslie bir gün zumba falan yapıyım diyorum
Ne kadar yapıyorsunuz yürüyüşü çünkü yürüyüş basenleri falan çok güzel eritir keşke benim de yürüyecek yerim olsa temiz havada yürümek ruha da iyi gelirBende yürüyüş yapmaya çalışıyorum da acaba yürüyüş sonrası kalça basen çalıştıran hareketler de mi yasam bimiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?