Merhaba maşallah harikasınızben de 16 sında basladım leslie 3 mil e ama haftada 3 yaptım sekeri bıraktımve 7 den sonra bısı yemeyi kestım .(beebgımı emzırıyorum dıyet yapamam ama 1 yasında diye bıraz kısabilirim) 16 sında 86,4 tum. 29 unda 83,3 geldim . cogunlukla odemden gıtti farkındayım (yuzuklerden anlasılıyor). bu hafta 5 gun leslie yapıcam :) bakalım. haftada 1 en azından bılgı vereyim de yapacak olanlar işe yarıyor mu dıye bi okusun heveslensın :)
ben sırf gerı almıyım dıye sporun yanında dıyet yapmıyorum cunku o yeme seklını asla hayatımın merkezıne koyamam dıyet bıttıgı gıbı gerı gelıyo hepsı. ınsallah boyle hareketle verırım :)Merhaba maşallah harikasınızemzirmeninde çok etkisi oluyor kilo vermeye ben daha önce emzirirken daha kolay bir şekilde ayda 6 kilo veriyordum çünkü emzirmek kalori harcatiyor kızımda sağolsun çok emiyordu o zaman kızımda 1 yaşındaydı 5 ayda 25 kilo vermiştim o zaman sonra emzirme bitti spor bırakıldı diyet bırakıldı yarısıni geri aldım maalesef şimdi onu vermeye uğraşıyorum yine
İnşallah bende bir daha almam dengelemeyi becerebilsem bende ya hepten bırakıyorum bozuldu nasilsa cipste yiyim çikolata pasta ne varsa yiyim oluyor yada tam kararlı basliyorum devam ediyorum kilo verdim nasılsa diye bir rahatlama gelene kadarben sırf gerı almıyım dıye sporun yanında dıyet yapmıyorum cunku o yeme seklını asla hayatımın merkezıne koyamam dıyet bıttıgı gıbı gerı gelıyo hepsı. ınsallah boyle hareketle verırım :)
Banada yardimci olurmusunuz 95 kiloyum haziranda düğünüm varLeslie 3 mil yaparak 1 ayda ne kadar kilo vereceğiz birbirimize destek olarak bırakmadan 1 ayı tamamlayıp sonucu görmek istiyorum
Merhaba daha hazirana kadar 4 ay var bugün baslasaniz 20 kilo verebilirsiniz önemli olan bırakmamak devam etmek pes etmemekBanada yardimci olurmusunuz 95 kiloyum haziranda düğünüm var
HarikasınızSu an basligi gordum kalkip leslie yapmaya karar verdim. Simdi aciyorum. Tesekkurler hanimlar. 3 mil yuruyecegim. Bana bol sans. ( kalca sikayetim var, fazla yurumek sikinti yaratiyor)
bugun 03,02,2023ben de 16 sında basladım leslie 3 mil e ama haftada 3 yaptım sekeri bıraktımve 7 den sonra bısı yemeyi kestım .(beebgımı emzırıyorum dıyet yapamam ama 1 yasında diye bıraz kısabilirim) 16 sında 86,4 tum. 29 unda 83,3 geldim . cogunlukla odemden gıtti farkındayım (yuzuklerden anlasılıyor). bu hafta 5 gun leslie yapıcam :) bakalım. haftada 1 en azından bılgı vereyim de yapacak olanlar işe yarıyor mu dıye bi okusun heveslensın :)
leslieye ilaveten 2 kere de bu videodan yaptım bu hafta ter attım muthis. bi dahaki aya sadece bunu yapıcam cok yorulmadım esasen ama lesliye alıstıktan sonra bunu da dene.Banada yardimci olurmusunuz 95 kiloyum haziranda düğünüm var
Maşallah harikasınızbugun 03,02,202381.75 kg geldim :) vucut olculerımı de 16 sından bu gune degısım olarak belde ve kollarda baya ıncelme oldu. utanmasam yazardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?