Merhaba yaklaşık 2 yıl önce bu konuyu açmıştım forumda ve 1 ay düzenli olarak Leslie yapıp 6 kilo vermiştim sonrasında diyet ve spora devam ederek 6 7 ay gibi bir sürede 25 kilo verdim ama sonrasında izinler oldu memlekette kaldım 1 ay karantina süreci geçirdim derken ipin ucu kaçtı aylardır bu şekilde devam ediyor bütün emeğim çöpe gitti aldığım bir sürü yeni kıyafet olmuyor çok moralim bozuk daha önce yaptım tekrar yapabilirim inşallah
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez var mı benimle birlikte başlamak isteyen
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Ağustos 2020
- 2.793
- 3.291
- 83
Leslie yazınca çıkıyor yuotube ye evde spor yapmak için özellikle yeni baslayanlar için birebirLeslie nedir
- 29 Aralık 2020
- 1.161
- 2.916
- 83
Çok sevindim sizde bana katılın birlikte kilo verelim benim yolum uzun 20 kilo vermek istiyorum ne güzel 5 kilom kalmıştı hedefime hatta o halim bile superdi sapittim çok 15 kilo geri alınca başa sardımMerhaba bende aslında sizin gibi 9 kilo verip yaz tatilinden sonra yarısını geri aldım. Şimdi yine arayış içindeyim tekrar kilo vermek lazım birbirimize destek olursak daha motive oluruz diye düşünüyorum.
- 18 Temmuz 2020
- 2.059
- 7.668
- 108
Heey selamlar ben de katılmak istiyorum. Ben de Haziranda doğum yaptım ideal kilomdan 15 kg fazlam vardı 1 kasımda diyet ve spora başladım(30 dk leslie boosted walk) şimdiye kadar 8 kg verdim diyeti ara ara bozsam da leslie yi hiç bırakmadım yaklaşık iki ayda en fazla bir iki gündür leslie yapmadığım. Çok bariz farketti çok güzel incelme gördüm. Şimdi kalan 7 kg için diyet ve leslie ye devam ediyorum birbirimize destek olalım sen de baya kararlı birine benziyorsun bence pes etmeden yaparız bu işiÇok sevindim sizde bana katılın birlikte kilo verelim benim yolum uzun 20 kilo vermek istiyorum ne güzel 5 kilom kalmıştı hedefime hatta o halim bile superdi sapittim çok 15 kilo geri alınca başa sardım
Harikasınız maşallah inşallah bende veririm daha önce bende aynı şekilde çok güzel incelmistim sıkılaşmistim çok faydası oluyor gerçekten bende 30 dk Leslie boosted yapıyorum dün çok başım ağrıyordu yapamadım şimdi gaza geldim hemen kalkıp yapıyorum buraya girmeyince iradem sarsiliyor ama burda birlikte motive olunca sorumluluk hissediyorum ve usensem bile mecbur hissediyorum kendimi ve kalkıyorumHeey selamlar ben de katılmak istiyorum. Ben de Haziranda doğum yaptım ideal kilomdan 15 kg fazlam vardı 1 kasımda diyet ve spora başladım(30 dk leslie boosted walk) şimdiye kadar 8 kg verdim diyeti ara ara bozsam da leslie yi hiç bırakmadım yaklaşık iki ayda en fazla bir iki gündür leslie yapmadığım. Çok bariz farketti çok güzel incelme gördüm. Şimdi kalan 7 kg için diyet ve leslie ye devam ediyorum birbirimize destek olalım sen de baya kararlı birine benziyorsun bence pes etmeden yaparız bu işi
Mesajınız sayesinde kalkıp sporumu yaptımHeey selamlar ben de katılmak istiyorum. Ben de Haziranda doğum yaptım ideal kilomdan 15 kg fazlam vardı 1 kasımda diyet ve spora başladım(30 dk leslie boosted walk) şimdiye kadar 8 kg verdim diyeti ara ara bozsam da leslie yi hiç bırakmadım yaklaşık iki ayda en fazla bir iki gündür leslie yapmadığım. Çok bariz farketti çok güzel incelme gördüm. Şimdi kalan 7 kg için diyet ve leslie ye devam ediyorum birbirimize destek olalım sen de baya kararlı birine benziyorsun bence pes etmeden yaparız bu işi
- 18 Temmuz 2020
- 2.059
- 7.668
- 108
Ben de gündüz yoğun olduğum için genelde akşam yapıyorum. Hatta gece 23:30 da falan yaptığım oluyor. Ama herşeye rağmen pes etmeden yapmak çok güzel bir duygu. Bugünki leslie mi yapmadım hala mesela bi saat sonra falan yapacağımMesajınız sayesinde kalkıp sporumu yaptım
Ben çok geç saate birakmamaya çalışıyorum sonrasında iyice üşeniyorum kalıyor ama size maşallah birde bebeğiniz daha çok küçük eğer emziriyorsanız emzirirken vermek daha kolay oluyor diyet ve sporda yaparsa insan nasıl gittiğini anlamıyor tıkır tıkır gidiyor kilolar benim geçen sefer emzirmenin de çok etkisi olmuştu şimdi biraktik emzirmeyi daha zor şu anBen de gündüz yoğun olduğum için genelde akşam yapıyorum. Hatta gece 23:30 da falan yaptığım oluyor. Ama herşeye rağmen pes etmeden yapmak çok güzel bir duygu. Bugünki leslie mi yapmadım hala mesela bi saat sonra falan yapacağım
- 18 Temmuz 2020
- 2.059
- 7.668
- 108
1 kasımda başladım ben diyet ve lesliye. O zamanlar kahvaltıdan bikaç saat sonra yapıyodum ama şimdi işe gidiyorum genelde gündüz. O yüzden mecbur geceye kalıyor. İlk ay hızlı verdim 6 kg gitti ama bu ay pek veremiyorum 2 kg verdim takıldım kaldım. Tabi biraz diyete eskisi kadar dikkat etmiyorum malesef onun da etkisi var. Düzgün diyet yapsam kaçamaksız kesin verirdim de bu ara iştahım çok açık karşı koyamıyorum önüme ne gelirse yiyorum. 40 gün diyet yapınca artık insan sevdiği şeyleri yemeyi özlüyor ya o yüzden diyeti napcam bilmiyorum ofBen çok geç saate birakmamaya çalışıyorum sonrasında iyice üşeniyorum kalıyor ama size maşallah birde bebeğiniz daha çok küçük eğer emziriyorsanız emzirirken vermek daha kolay oluyor diyet ve sporda yaparsa insan nasıl gittiğini anlamıyor tıkır tıkır gidiyor kilolar benim geçen sefer emzirmenin de çok etkisi olmuştu şimdi biraktik emzirmeyi daha zor şu an
O kadar iyi anlıyorum ki bende aylarca diyet yaptım çok güzel kilo verdim sonra memlekette ipin ucu bir kaçtı aylar oldu toparlayamadim şu an hiç doymuyorum sürekli açım çok zorlanıyorum sanırım midem genişlemiş kapasitesi artmış bu süreçte o yüzden çabuk doymuyorum1 kasımda başladım ben diyet ve lesliye. O zamanlar kahvaltıdan bikaç saat sonra yapıyodum ama şimdi işe gidiyorum genelde gündüz. O yüzden mecbur geceye kalıyor. İlk ay hızlı verdim 6 kg gitti ama bu ay pek veremiyorum 2 kg verdim takıldım kaldım. Tabi biraz diyete eskisi kadar dikkat etmiyorum malesef onun da etkisi var. Düzgün diyet yapsam kaçamaksız kesin verirdim de bu ara iştahım çok açık karşı koyamıyorum önüme ne gelirse yiyorum. 40 gün diyet yapınca artık insan sevdiği şeyleri yemeyi özlüyor ya o yüzden diyeti napcam bilmiyorum of