• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez var mı benimle birlikte başlamak isteyen

Mesela ben sabah kahvaltıda 2 yumurta peynir zeytin salatalık domates yeşillik falan yiyorum birde küçük bir avuç kavrulmamis kuruyemiş fıstık ceviz fındık gibi şekersiz çay akşamda et tavuk balık fırında olmalı veya zeytinyağı ile pişmiş olmalı baklagiller sebze yemekleri haftada iki kere falan bulgur pilavı yanında yoğurt salata bu şekilde bir günlük beslenmem öğlen acikirsam biraz kuruyemiş elma veya iki kuru kayısı veya iki kuru incir yiyorum kahvenin yanında falan
Denicem inşallah yarın başlıcamm

Yani tam Leslie yapayım kilo vereyim diyordum covid olduk ailecek kımıldayacak halim yok 😒 birde üstüne doğum kontrol hapı kullanıyorum iyice şişmişim gibi çok moralim bozuldu 😭

Yani tam Leslie yapayım kilo vereyim diyordum covid olduk ailecek kımıldayacak halim yok 😒 birde üstüne doğum kontrol hapı kullanıyorum iyice şişmişim gibi çok moralim bozuldu 😭
Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatırsıniz üzülmeyin önce sağlığınıza kavuşun kilo verilir nasılsa moralinizi yüksek tutmaya çalışın 🙏

Ben 2 gündür yapamadım 😣 bugün temizlik yaptım gün boyu fırsatım olmadı birde evlilik yıldönümüm bugün eşim pasta yaptırmış bir dilim pasta yedim iki gündür çok vicdan azabı çekiyorum hiç rahat değilim çok suçluluk hissediyorum😣 ama vazgeçmek yok yarın tam gaz devam 💪
evlilik yıldönümünüzü kutlarım :) bence insan böyle güzel zamanlarda hiç kendisine vicdan azabı çektirmemeli, afiyet olsun hep de mutlu olun :)

çok geçmiş olsun tabiki önce sağlığınız umarım en kısa zamanda atlatırsınız

ben de bugün 1 saat Leslie yaptım. Ama yeni yıl sebebiyle bugün yemeklerimizde eşimle kaçamak yapıyoruz, sonra kaldığımız yerden devam :KK49:
herkesin yeni yılını kutlarım :KK24:

Çok geçmiş olsun 🙏🏻 Öncelikli olarak sağlığımız önemli kendinize güzel bakın bir an önce toparlanın kilolar verilir inşallah bir şekilde 🌸 bu süreçte moral motivasyon önemli 🧿

ben de bugün 1 saat Leslie yaptım. Ama yeni yıl sebebiyle bugün yemeklerimizde eşimle kaçamak yapıyoruz, sonra kaldığımız yerden devam :KK49:
herkesin yeni yılını kutlarım :KK24:
Hepimiz için huzurlu , mutlu ve sağlıkla dolu bir yıl olur inşallah 🙏🏻 Yarından sonra kaldığınız yerden devam edersiniz 🌸 hepimizin bol eksiler göreceği bir yıl olsun 🥳🥳🥳

Çok geçmiş olsun 🙏🏻 Öncelikli olarak sağlığımız önemli kendinize güzel bakın bir an önce toparlanın kilolar verilir inşallah bir şekilde 🌸 bu süreçte moral motivasyon önemli 🧿
Öyle gerçekten bir anda yıkıldım sanki. Bugün biraz daha iyiyim kısa sürede toparlanıp spora başlarım umarım. Çok teşekkür ederim 🙏🌼

Kızlar merhaba, yılbaşı tatili olmuşken şehir dışına çıktık. bi 10 gün kadar evde olmayacağım. spor yapamıyorum maalesef ama elimden geldiğince yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. En kısa zamanda görüşmek üzere hepinize mutlu hayırlı bir sene dilerim :)

Merhaba , topik Şubat'ta açılmış acaba o vakitte sonra düzenli yapanlar kaç kilo verdi?Bı tablo olsa biz de aşka sevke gelsek😅

Kızlar merhaba, yılbaşı tatili olmuşken şehir dışına çıktık. bi 10 gün kadar evde olmayacağım. spor yapamıyorum maalesef ama elimden geldiğince yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. En kısa zamanda görüşmek üzere hepinize mutlu hayırlı bir sene dilerim :)
Sizede mutlu seneler 😊 evde olmayınca düzen bozuluyor mecburen gelince devam edersiniz

Back