• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez var mı benimle birlikte başlamak isteyen

Bugün birkaç kaçamağım oldu 🙈 spor olarak da 20 dakika yürüyüş yatmadan da 1 mile Leslie yapayım diyorum inşallah 💪🏻 Yarın kaldığımız yerden devam 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

Bugün biraz farklılık olsun diye YouTube de squatgirl diye bir kanal var onun evde yürüyüş videosunu yaptım 30 dakika ✅🌸🥰

Bugün biraz farklılık olsun diye YouTube de squatgirl diye bir kanal var onun evde yürüyüş videosunu yaptım 30 dakika ✅🌸🥰
Harikasın ☺️ insan sıkılıyor her gün her gün aynı şey olunca birde hep aynı bölgeler çalışıyor Leslie ile mesela kollar hiç calismiyor bende ekstra kol caliscam 1 ay bakalım kaç cm incelecek kollarımin arkası çok sallanıyor sinir ediyor beni

Harikasın ☺️ insan sıkılıyor her gün her gün aynı şey olunca birde hep aynı bölgeler çalışıyor Leslie ile mesela kollar hiç calismiyor bende ekstra kol caliscam 1 ay bakalım kaç cm incelecek kollarımin arkası çok sallanıyor sinir ediyor beni
Ecececomtr diye bir kanal var 7 dakika oturduğun yerden kolları sıkılaştırma videosu var ayy o sürede bile zorlanıyorsun arada denk gelirse yapıyordum geçen seneler , vücut alışınca daha bölgesel çalışmalara ihtiyaç duyuluyor 🌸

Ecececomtr diye bir kanal var 7 dakika oturduğun yerden kolları sıkılaştırma videosu var ayy o sürede bile zorlanıyorsun arada denk gelirse yapıyordum geçen seneler , vücut alışınca daha bölgesel çalışmalara ihtiyaç duyuluyor 🌸
Ona da bakiyim canım ☺️ evet yıllar önce de kilo alıp vermiştim o zamandan beri kollarım salmıştı simdi kilo verince iyice saldı toparlamam lazım

Bugünde dün ki yaptığım videoyu yaptım, squatgirl kanalında evde yürüyüş videosu 30 dk tamamlandı 🌸🥰✅ bacaklarım falan ağrıyor hep hamlamışım dünden 😆😆

Back