- 15 Ağustos 2015
- 277
- 135
- 103
- 31
İnşallah hep birlikte veririzHoşgeldiniyi akşamlar Zamanla ve sabırla verirsin inşallah kilolarını . Başlamak önemli bir adım
Kaç kilosunuz şimdi ? Ben 4 yıl önce doğum yaptım emzirme vs derken 95 kiloya kadar çıktım geçen yıl diyetle 81 e düştüm ama şu pandemi falan derken 86 oldumHarikasınızbenimde 20 kilo fazlam var birlikte vericez inşallah ama hedef tarih koymuştum kendime ama sanırım daha fazla zaman alacak gibi istediğim gibi veremedim çünkü
Bende doğum yapalı 1 yılı geçti hala emziriyorum 2 buçuk ay önce 90 kilo ile başladım diyete şu an 78 kiloyum 3 hafta oldu spora başladım Leslie yapıyorum ama birden kilo vermem durdu anlayamadım hiç spor yapmadan 12 kilo verdim şimdi spor yaptığım halde veremiyorum regl olamadım hala 2 hafta gecikti ( geçen ayda böyle oldu hatta çok korktum hamile miyim diye çünkü bebeğim çok küçük daha ) anlamadım yani sorunu o yüzden karar verdim ayda 1 kez tartilcam çok moralim bozuluyor yoksaKaç kilosunuz şimdi ? Ben 4 yıl önce doğum yaptım emzirme vs derken 95 kiloya kadar çıktım geçen yıl diyetle 81 e düştüm ama şu pandemi falan derken 86 oldumacilen bi toparlamam gerekiyor pcos hastasıyım ve ikinci gebelik de istiyorum nasıl olur bilmiyorum
Evet valla dediğin gibi ben bugün yapamadım çünkü sandalyeye ine çıka haşatım çıktı. Yarın bomba gibi bir gün beni bekliyor inşallahEv işi hiç bitmiyor ki temizlik yaptığım günler bende spor yapamıyorum ama sonuçta oda hareket ve kalori yaktırır
İyi akşam hoş geldin. İnanın Leslie yani spor zayıflamada büyük etken olmanın yanı sıra vücudu dinçleştiren ve insanın düşünce yapısını da değiştiren bir özelliği var. Ben kalorili bir şey yemeye yelteneceğim zaman "bunu yakmak için kaç Leslie gerekir" diye düşünüp vazgeçmeye başladımÇok fazla mesaj varmış herkese iyi akşamlar. Az önce 30 dk Leslie ile başladım. Benim hedef 20 kiloyolum uzun ama istikrar ve motivasyona ihtiyacım var
Teşekkür ederimMerhaba size destek olmak için geldim arkadaşlar.yazmasam da dönem dönem sizi takip ediyorum.tekrar başlamışsınız ne güzel.Doğumdan sonra çok güzel kilo vermişsin hilalce 11 .azmin çok güzel, vazgeçme.zaman zaman duraklama dönemleri oluyor.regli de olamamışsın.bu kilonu etkilemiştir.bende iki aydır yapıyorum.bir haftadır rahatsızlık vs derken yapamadım ama bugün kaldığım yerden devam edeceğim.ben de bu sene çok yavaş kilo veriyorum (herkes gibi bende ayda 3-4 kilo verebilmeyi isterdim aslında )ama olsun moralimi bozmuyorum.ayda bir kilo vermek bile beni mutlu ediyor.hatta o kadar yemeye gene iyi verebiliyorum diyorumherkese kolay gelsin.bol eksiler
Benimde öyle oldu neden bilmiyorum tartilmayi bıraktım şimdilik aynen devam edicem illaki değişecek bu durum diye düşünüyorum ama çok moral bozucu bir durumSabah 10’da birşey yemeden Leslie 2 mil tamamlandıinanılmaz yavaş kilo veriyorum beslenmem çok nadir aksar bugün tartıldım 200 gram vermişim sadece regl öncesinin mi etkisi ve veremiyor muyum bilemiyorum
Bende haftada 1 tartılıyorum zatenBenimde öyle oldu neden bilmiyorum tartilmayi bıraktım şimdilik aynen devam edicem illaki değişecek bu durum diye düşünüyorum ama çok moral bozucu bir durum
Aynen bende öyle valla haftada vermemiz gerekiyor 1.6 kiloyuBende haftada 1 tartılıyorum zaten1 aydır 1.6 kilo vermişim sadece sabrediyorum bozmuyorum sporumu aksatmıyorum diyorum kırılacak bu döngü ama kırılmıyor valla ne yapacağımı şaşırdım Şu direnç kilolarımız kırılsın artık
Adet düzensizliği de kilo vermeyi durduruyor malesef. Güzel vermişsiniz bende bi görsem şu 70 li kiloları çok sıkıldım artıkBende doğum yapalı 1 yılı geçti hala emziriyorum 2 buçuk ay önce 90 kilo ile başladım diyete şu an 78 kiloyum 3 hafta oldu spora başladım Leslie yapıyorum ama birden kilo vermem durdu anlayamadım hiç spor yapmadan 12 kilo verdim şimdi spor yaptığım halde veremiyorum regl olamadım hala 2 hafta gecikti ( geçen ayda böyle oldu hatta çok korktum hamile miyim diye çünkü bebeğim çok küçük daha ) anlamadım yani sorunu o yüzden karar verdim ayda 1 kez tartilcam çok moralim bozuluyor yoksa
Ya duygusal yeme var bende sinirlenince falan yiyorum bi durdurmam lazımEvet valla dediğin gibi ben bugün yapamadım çünkü sandalyeye ine çıka haşatım çıktı. Yarın bomba gibi bir gün beni bekliyor inşallah
İyi akşam hoş geldin. İnanın Leslie yani spor zayıflamada büyük etken olmanın yanı sıra vücudu dinçleştiren ve insanın düşünce yapısını da değiştiren bir özelliği var. Ben kalorili bir şey yemeye yelteneceğim zaman "bunu yakmak için kaç Leslie gerekir" diye düşünüp vazgeçmeye başladımspor yapamadığım günler buraya yapamadım yazmak zoruma gidiyor. Bunlar da beni hareketli olmaya teşvik ediyor. Benim çok olmasa da fazla kilolrım var ve ben de ikinci gebelik istediğim için zyıflamak istiyorum. Birbirimize yardımcı olalım
Emzirdigim için mi acaba adet düzensizliği bilmiyorum ki yada kilo verdiğim için mi veya başka bir sebebi mi var anlamadım 2 aydır böyle virüs yüzünden doktora da gitmek istemiyorumAdet düzensizliği de kilo vermeyi durduruyor malesef. Güzel vermişsiniz bende bi görsem şu 70 li kiloları çok sıkıldım artık
HarikasınAç karnıma Leslie 2 mile tamamlandı
MerhabaMerhabalar kısa bir süre önce foruma kaydoldum, daha çok yeni kullanmaya başladım. Ben 81,8 kilo ile 6 gün önce Leslie 3 mil vidosuna başladım. Eğer uygunsa sizlere her gün yazmak istiyorum :) Hedefim 1 ay boyunca bunu sürdürmek, önceki yaptığım 7 günden hariç bugünden itibaren 1 ay tutmayı düşünüyorum
HoşgeldinizMerhabalar kısa bir süre önce foruma kaydoldum, daha çok yeni kullanmaya başladım. Ben 81,8 kilo ile 6 gün önce Leslie 3 mil vidosuna başladım. Eğer uygunsa sizlere her gün yazmak istiyorum :) Hedefim 1 ay boyunca bunu sürdürmek, önceki yaptığım 7 günden hariç bugünden itibaren 1 ay tutmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?