• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez var mı benimle birlikte başlamak isteyen

Selam kızlar, ben de diyet yapıyorum 18 Aralık’tan beri başlangıç kilom 71, şu an 68.4. Katı bir diyet yapmıyorum ve spor da yapamıyorum. 22 aylık bir oğlum var emziriyorum hala. Hedefim 55-60 arasına düşmek kısmetse. Çok spor yapmak istiyorum ama gün içinde hiç vakit bulamıyorum. Ben de leslie yapmak istiyorum inşallah. Siz ne zaman yapmayı tercih ediyorsunuz?

Selam kızlar, ben de diyet yapıyorum 18 Aralık’tan beri başlangıç kilom 71, şu an 68.4. Katı bir diyet yapmıyorum ve spor da yapamıyorum. 22 aylık bir oğlum var emziriyorum hala. Hedefim 55-60 arasına düşmek kısmetse. Çok spor yapmak istiyorum ama gün içinde hiç vakit bulamıyorum. Ben de leslie yapmak istiyorum inşallah. Siz ne zaman yapmayı tercih ediyorsunuz?
Merhaba çok kısa zamanda çok güzel kilo vermissiniz ne güzel ☺️ vermeniz gereken kilo da az bize göre benimde 15 aylık bir kızım var eşim öğlen geliyor işten ona bırakıyorum 1 saat yatak odasına gidip telefondan açıyorum ayna karşısında Leslie yapıyorum sonra hemen bi duş alıp yanlarına gidiyorum bazen de eşimin işi oluyor o zamanlarda tv den açıp bebeğim etrafımda oynarken yapıyorum ama öyle durumlarda bazı hareketleri kacirabilirim birşey istiyor veya ayağımın altına geliyor kenara çekiyorum falan öyle yapıyorum

Ben genelde akşam 9-11 gibi veya 5-6 gibi yapıyordum bu hafta sabahları ilk uyandığım zaman yapıyorum farklılık olsun diye , kısacası o gün ne zaman müsaitsem yapmaya çalışıyorum 🥰

Merhaba çok kısa zamanda çok güzel kilo vermissiniz ne güzel ☺️ vermeniz gereken kilo da az bize göre benimde 15 aylık bir kızım var eşim öğlen geliyor işten ona bırakıyorum 1 saat yatak odasına gidip telefondan açıyorum ayna karşısında Leslie yapıyorum sonra hemen bi duş alıp yanlarına gidiyorum bazen de eşimin işi oluyor o zamanlarda tv den açıp bebeğim etrafımda oynarken yapıyorum ama öyle durumlarda bazı hareketleri kacirabilirim birşey istiyor veya ayağımın altına geliyor kenara çekiyorum falan öyle yapıyorum
Ben genelde akşam 9-11 gibi veya 5-6 gibi yapıyordum bu hafta sabahları ilk uyandığım zaman yapıyorum farklılık olsun diye , kısacası o gün ne zaman müsaitsem yapmaya çalışıyorum 🥰
Ben de sabahları aç karnına yapmaya karar verdim bakalım. Benim eşim evde şu an. Esnek çalışma sebebiyle. İnşallah sıkı bir çalışma yapmak istiyorum kızlar. Size de maşallah diyeyim nazar değmesin.

Ben 2 gündür yapamadım 😣 bugün temizlik yaptım gün boyu fırsatım olmadı birde evlilik yıldönümüm bugün eşim pasta yaptırmış bir dilim pasta yedim iki gündür çok vicdan azabı çekiyorum hiç rahat değilim çok suçluluk hissediyorum😣 ama vazgeçmek yok yarın tam gaz devam 💪

Ben 2 gündür yapamadım 😣 bugün temizlik yaptım gün boyu fırsatım olmadı birde evlilik yıldönümüm bugün eşim pasta yaptırmış bir dilim pasta yedim iki gündür çok vicdan azabı çekiyorum hiç rahat değilim çok suçluluk hissediyorum😣 ama vazgeçmek yok yarın tam gaz devam 💪
Bence hiç suçluluk hissetme yarından itibaren biraz daha dikkat et 🌸 sonuçta yıldönümler doğum günleri özel günler hep hayatımızda olacak tadını çıkaralım sonra dikkat ederek devam 🥰

Merhaba size destek olmak için geldim arkadaşlar.yazmasam da dönem dönem sizi takip ediyorum.tekrar başlamışsınız ne güzel.Doğumdan sonra çok güzel kilo vermişsin hilalce 11 .azmin çok güzel, vazgeçme.zaman zaman duraklama dönemleri oluyor.regli de olamamışsın.bu kilonu etkilemiştir.bende iki aydır yapıyorum.bir haftadır rahatsızlık vs derken yapamadım ama bugün kaldığım yerden devam edeceğim.ben de bu sene çok yavaş kilo veriyorum (herkes gibi bende ayda 3-4 kilo verebilmeyi isterdim aslında )ama olsun moralimi bozmuyorum.ayda bir kilo vermek bile beni mutlu ediyor.hatta o kadar yemeye gene iyi verebiliyorum diyorum 😊herkese kolay gelsin.bol eksiler
Merhaba bende artık yeni yıl yeni umutlarla bol eksilerle gelsin istiyorum 13 aylık kızım var ve emziriyorum varsa bildiğiniz emziren anneler için önerilerinizi alabilirim 😊

Merhaba bende artık yeni yıl yeni umutlarla bol eksilerle gelsin istiyorum 13 aylık kızım var ve emziriyorum varsa bildiğiniz emziren anneler için önerilerinizi alabilirim 😊
Merhaba hoşgeldiniz benim kızımda 15 aylık Karatay beslenmesi yapıyorum sutumde hiç azalma falan olmadı nerdeyse 3 ay olacak başlayalı sizde deneyebilirsiniz hiç aç kalmıyor insan doyana kadar ama sağlıklı şeyler yiyorsunuz tavsiye ederim ☺️

Merhaba hoşgeldiniz benim kızımda 15 aylık Karatay beslenmesi yapıyorum sutumde hiç azalma falan olmadı nerdeyse 3 ay olacak başlayalı sizde deneyebilirsiniz hiç aç kalmıyor insan doyana kadar ama sağlıklı şeyler yiyorsunuz tavsiye ederim ☺️
Nasıl oluyo peki

Nasıl oluyo peki
Mesela ben sabah kahvaltıda 2 yumurta peynir zeytin salatalık domates yeşillik falan yiyorum birde küçük bir avuç kavrulmamis kuruyemiş fıstık ceviz fındık gibi şekersiz çay akşamda et tavuk balık fırında olmalı veya zeytinyağı ile pişmiş olmalı baklagiller sebze yemekleri haftada iki kere falan bulgur pilavı yanında yoğurt salata bu şekilde bir günlük beslenmem öğlen acikirsam biraz kuruyemiş elma veya iki kuru kayısı veya iki kuru incir yiyorum kahvenin yanında falan

Back