- 24 Aralık 2020
- 23
- 17
- 3
- 38
Kesinlikle tüm bu saydıklarının etkisi çok çok büyük ne olursa olsun sabırla devam edelimİnşallah sebep budur tuvalete çıkamıyorum bir kaç gündür regl olmadım 11 gün gecikti onlar mı etkiledi yoksa bilmiyorum
İnşallah öyle olur bir türlü regl olmadım çok gecikti onun etkisi mi bilmiyorum virüs dolayısıyla hastaneye gitmekten kaciniyorum yoksa gidip bir kadın doğum uzmanina gorunmem lazım sanırımümidini yitirmemelisin! ben de günlerdir aç geziyorum ama regl dönemi olduğu için gram kilo veremedim. Adetim bittikten sonra tekrar tartılıp mutlu olacağımdan eminim.
HoşgeldinBiraz geç olsa da bende aranıza katılıyorum arkadaşlar. Bugün 4.günüm
Hergun bildiriminizi bekliyecegizBi süredir düzenli yaptığım Leslie yi sizin desteklerinizle devam ettirmek istiyorum ve aranıza katılıyorum
HoşgeldinBi süredir düzenli yaptığım Leslie yi sizin desteklerinizle devam ettirmek istiyorum ve aranıza katılıyorum
Bırakmak yok tekrar eski halime donmeye hiç niyetim yok geçen ay giydigimde çok sıkı olan gömlek dün gayet bol oldu ve çok rahat giydimKesinlikle tüm bu saydıklarının etkisi çok çok büyük ne olursa olsun sabırla devam edelimki güzel güzel sonuçlar alalım
Yaaa çok sevindimBırakmak yok tekrar eski halime donmeye hiç niyetim yok geçen ay giydigimde çok sıkı olan gömlek dün gayet bol oldu ve çok rahat giydim
Bencede öyle artık alıştım sanırım bu şekilde beslenmeye elim gitmiyor artık şekerli veya sağlıksız bir şeye canım istemiyor eskisi gibi sadece misafirlikte mecbur kaldığımda yiyorum oda ölçülü bir biçimde inşallah yaşam tarzım tamamen değişmiştirYaaa çok sevindimaslında tartı falan hepsi ikinci planda önemli olan vücudumuzda gördüğümüz değişiklikler
Beslenmeye bende senin gibi alıştım ama spor konusunda hala tam oturtamadım galibaBencede öyle artık alıştım sanırım bu şekilde beslenmeye elim gitmiyor artık şekerli veya sağlıksız bir şeye canım istemiyor eskisi gibi sadece misafirlikte mecbur kaldığımda yiyorum oda ölçülü bir biçimde inşallah yaşam tarzım tamamen değişmiştir
Aynen bende üşengeciz galibaBeslenmeye bende senin gibi alıştım ama spor konusunda hala tam oturtamadım galibabirşeyleri yemiyorum ve çokta zorlanmıyorum ama ah o spor
50 kilo olmayı ve o kiloda birkaç ay kalmayı düşünüyorum. Sonra da gebelik istiyorum. Açıkçası bana 50 kilo yakışmıyor ama 50 olursam gebelik ve emzirme sonrası 55-57 bandında kalabilirim :) ama şimdi gebe kalırsam 70leri görebilirim. Kafamda deli düşünceler :)Hedefiniz kaç
Kesinlikle moralini bozma ben de arada böyle kilo aldığımı fark ediyorum. Ödem vs olabilir :)Çok moralim bozuk dayanamadım tartıldım 1 kilo almış görünüyorum 10 gündür diyetime ve sporuma çok sadık kaldım neden böyle oldubu şekilde istediğim kiloya asla ulasamiycam
Ne güzel bir sebep kilo vermek için50 kilo olmayı ve o kiloda birkaç ay kalmayı düşünüyorum. Sonra da gebelik istiyorum. Açıkçası bana 50 kilo yakışmıyor ama 50 olursam gebelik ve emzirme sonrası 55-57 bandında kalabilirim :) ama şimdi gebe kalırsam 70leri görebilirim. Kafamda deli düşünceler :)
İnşallah öyledir çünkü iki aydır spor bile yapmadan gayet güzel verirken şimdi hergun spor yaparken bide almış görününce çok üzüldüm akşama kadar tartilip durdum hep aynıydı karar verdim ayda bir kez tartilcamKesinlikle moralini bozma ben de arada böyle kilo aldığımı fark ediyorum. Ödem vs olabilir :)
HarikasınızEvet ben de bugün Leslie fast walk 30dk yaptım. Uyumadan önce bi 30 daha patlatmam lazım çünkü yemeği biraz abarttım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?