Kilolu degilsiniz ki şu an sizin yerinizde olmak için can atan binlerce kişi vardır bu sitede bile bende dahilEvet vallahi işte ben de tam o durumdayım. İşin kötüsü bu yoğun tempoda nasıl bu kadar kilolu olabiliyorum anlamıyorum. Adam akıllı sofrada oturamıyorum bile. Ama o atıştırmalıklardan oluyor hep
vücut kuvvetleniyor artıkLeslie boosted yapıldıgeçen sene 3 mil yaparken bir kere bunu denemiştim ama sevememistim daha doğrusu o zaman çok kilolu olduğum için sanırım tam olarak yapamadım yetişemedim hareketlere o yüzden sevememistim ama bugün yapınca hem daha fazla terledim hemde daha eğlenceli geldi ve çok çabuk bitti
Evet sanırımvücut kuvvetleniyor artıkdaha kolay geliyor bir süre sonra
NerelerdesinHarikasiniz kizlar.. Ben devam ettiremedim ama sizleri takip ediyorum. Hep destek tam destek
İnşallah alacaksınEvet sanırıminşallah emeklerimin karşılığını alırım
Bugün misafirlikteyim azıcık kaçamak oldu mecburen birde hala regl olmadım çok sistimİnşallah alacaksın
Bende bugün ödül günüm haricinde ilk defa kaçamak yaptımBugün misafirlikteyim azıcık kaçamak oldu mecburen birde hala regl olmadım çok sistim
Ben de kendimi bekarlıktaki halime göre kilolu görüyorum. 65 ile sürece başladım. dün 62 li sayıları gördüm. dün leslie yapmadım biraz zumba biraz aerobic denedim ama hiç hoşuma gitmedi bugün lesliye devam etmeyi düşünüyorum :)Kilolu degilsiniz ki şu an sizin yerinizde olmak için can atan binlerce kişi vardır bu sitede bile bende dahil
Evet mecbur olacak ömür boyu kacamaksiz yaşayamayız sonuçtaBende bugün ödül günüm haricinde ilk defa kaçamak yaptımİlk başta biraz üzüldüm Ama bunlarda hayatın bir parçası napalım ufak tefek olur yani Sporumu aksatmadım Leslie 4 mile tamamlandı
Hedefiniz kaçBen de kendimi bekarlıktaki halime göre kilolu görüyorum. 65 ile sürece başladım. dün 62 li sayıları gördüm. dün leslie yapmadım biraz zumba biraz aerobic denedim ama hiç hoşuma gitmedi bugün lesliye devam etmeyi düşünüyorum :)
Bi görsel paylaştım ve gerçekten uzmanlarda böyle söylüyor zaman zaman kilo artışları görülmesi normal diye , ayrıca zaten regl öncesi dönemdesin ödem ve şişkinliğin vardır mutlaka lütfen olumsuzluğa kapılmaÇok moralim bozuk dayanamadım tartıldım 1 kilo almış görünüyorum 10 gündür diyetime ve sporuma çok sadık kaldım neden böyle oldubu şekilde istediğim kiloya asla ulasamiycam
İnşallah sebep budur tuvalete çıkamıyorum bir kaç gündür regl olmadım 11 gün gecikti onlar mı etkiledi yoksa bilmiyorum
Evet bende onu düşündüm inşallah öyledirBi görsel paylaştım ve gerçekten uzmanlarda böyle söylüyor zaman zaman kilo artışları görülmesi normal diye , ayrıca zaten regl öncesi dönemdesin ödem ve şişkinliğin vardır mutlaka lütfen olumsuzluğa kapılma
HoşgeldinizBiraz geç olsa da bende aranıza katılıyorum arkadaşlar. Bugün 4.günüm
ümidini yitirmemelisin! ben de günlerdir aç geziyorum ama regl dönemi olduğu için gram kilo veremedim. Adetim bittikten sonra tekrar tartılıp mutlu olacağımdan eminim.Çok moralim bozuk dayanamadım tartıldım 1 kilo almış görünüyorum 10 gündür diyetime ve sporuma çok sadık kaldım neden böyle oldubu şekilde istediğim kiloya asla ulasamiycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?