• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez var mı benimle birlikte başlamak isteyen

Evet vallahi işte ben de tam o durumdayım. İşin kötüsü bu yoğun tempoda nasıl bu kadar kilolu olabiliyorum anlamıyorum. Adam akıllı sofrada oturamıyorum bile. Ama o atıştırmalıklardan oluyor hep 😶😄
Kilolu degilsiniz ki şu an sizin yerinizde olmak için can atan binlerce kişi vardır bu sitede bile bende dahil 😃

Leslie boosted yapıldı 👍 geçen sene 3 mil yaparken bir kere bunu denemiştim ama sevememistim daha doğrusu o zaman çok kilolu olduğum için sanırım tam olarak yapamadım yetişemedim hareketlere o yüzden sevememistim ama bugün yapınca hem daha fazla terledim hemde daha eğlenceli geldi ve çok çabuk bitti

Leslie boosted yapıldı 👍 geçen sene 3 mil yaparken bir kere bunu denemiştim ama sevememistim daha doğrusu o zaman çok kilolu olduğum için sanırım tam olarak yapamadım yetişemedim hareketlere o yüzden sevememistim ama bugün yapınca hem daha fazla terledim hemde daha eğlenceli geldi ve çok çabuk bitti
vücut kuvvetleniyor artık 🥰 daha kolay geliyor bir süre sonra

Bugün misafirlikteyim azıcık kaçamak oldu mecburen birde hala regl olmadım çok sistim ☹️
Bende bugün ödül günüm haricinde ilk defa kaçamak yaptım 🤷🏻‍♀️İlk başta biraz üzüldüm 😂 Ama bunlarda hayatın bir parçası napalım ufak tefek olur yani ☺️ Sporumu aksatmadım Leslie 4 mile tamamlandı ✅🥰🌸

Kilolu degilsiniz ki şu an sizin yerinizde olmak için can atan binlerce kişi vardır bu sitede bile bende dahil 😃
Ben de kendimi bekarlıktaki halime göre kilolu görüyorum. 65 ile sürece başladım. dün 62 li sayıları gördüm. dün leslie yapmadım biraz zumba biraz aerobic denedim ama hiç hoşuma gitmedi bugün lesliye devam etmeyi düşünüyorum :)

Çok moralim bozuk dayanamadım tartıldım 1 kilo almış görünüyorum 10 gündür diyetime ve sporuma çok sadık kaldım neden böyle oldu ☹️ bu şekilde istediğim kiloya asla ulasamiycam

48B3B810-1F99-4E21-AC7F-D773278DD290.png

Çok moralim bozuk dayanamadım tartıldım 1 kilo almış görünüyorum 10 gündür diyetime ve sporuma çok sadık kaldım neden böyle oldu ☹️ bu şekilde istediğim kiloya asla ulasamiycam
Bi görsel paylaştım ve gerçekten uzmanlarda böyle söylüyor zaman zaman kilo artışları görülmesi normal diye , ayrıca zaten regl öncesi dönemdesin ödem ve şişkinliğin vardır mutlaka lütfen olumsuzluğa kapılma

ümidini yitirmemelisin! ben de günlerdir aç geziyorum ama regl dönemi olduğu için gram kilo veremedim. Adetim bittikten sonra tekrar tartılıp mutlu olacağımdan eminim.

Back