• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez var mı benimle birlikte başlamak isteyen

ümidini yitirmemelisin! ben de günlerdir aç geziyorum ama regl dönemi olduğu için gram kilo veremedim. Adetim bittikten sonra tekrar tartılıp mutlu olacağımdan eminim.
İnşallah öyle olur bir türlü regl olmadım çok gecikti onun etkisi mi bilmiyorum virüs dolayısıyla hastaneye gitmekten kaciniyorum yoksa gidip bir kadın doğum uzmanina gorunmem lazım sanırım ☹️

Yaaa çok sevindim 🥰 aslında tartı falan hepsi ikinci planda önemli olan vücudumuzda gördüğümüz değişiklikler 🥳🥳🥳🥳
Bencede öyle artık alıştım sanırım bu şekilde beslenmeye elim gitmiyor artık şekerli veya sağlıksız bir şeye canım istemiyor eskisi gibi sadece misafirlikte mecbur kaldığımda yiyorum oda ölçülü bir biçimde inşallah yaşam tarzım tamamen değişmiştir 😃

Bencede öyle artık alıştım sanırım bu şekilde beslenmeye elim gitmiyor artık şekerli veya sağlıksız bir şeye canım istemiyor eskisi gibi sadece misafirlikte mecbur kaldığımda yiyorum oda ölçülü bir biçimde inşallah yaşam tarzım tamamen değişmiştir 😃
Beslenmeye bende senin gibi alıştım ama spor konusunda hala tam oturtamadım galiba 😂 birşeyleri yemiyorum ve çokta zorlanmıyorum ama ah o spor 😂😂

50 kilo olmayı ve o kiloda birkaç ay kalmayı düşünüyorum. Sonra da gebelik istiyorum. Açıkçası bana 50 kilo yakışmıyor ama 50 olursam gebelik ve emzirme sonrası 55-57 bandında kalabilirim :) ama şimdi gebe kalırsam 70leri görebilirim. Kafamda deli düşünceler :)

Çok moralim bozuk dayanamadım tartıldım 1 kilo almış görünüyorum 10 gündür diyetime ve sporuma çok sadık kaldım neden böyle oldu ☹️ bu şekilde istediğim kiloya asla ulasamiycam
Kesinlikle moralini bozma ben de arada böyle kilo aldığımı fark ediyorum. Ödem vs olabilir :)

Evet ben de bugün Leslie fast walk 30dk yaptım. Uyumadan önce bi 30 daha patlatmam lazım çünkü yemeği biraz abarttım 😊

50 kilo olmayı ve o kiloda birkaç ay kalmayı düşünüyorum. Sonra da gebelik istiyorum. Açıkçası bana 50 kilo yakışmıyor ama 50 olursam gebelik ve emzirme sonrası 55-57 bandında kalabilirim :) ama şimdi gebe kalırsam 70leri görebilirim. Kafamda deli düşünceler :)
Ne güzel bir sebep kilo vermek için ☺️ inşallah herşey dilediğiniz şekilde olur 🙏 ben kilo aldığım bir dönemde hamile kalmistim ve hamileligimde yatarak geçtiği için çok kilo aldım şimdi vermeye çırpınıyorum sizin gibi bilinçli olsaydım keşke ☹️

Kesinlikle moralini bozma ben de arada böyle kilo aldığımı fark ediyorum. Ödem vs olabilir :)
İnşallah öyledir çünkü iki aydır spor bile yapmadan gayet güzel verirken şimdi hergun spor yaparken bide almış görününce çok üzüldüm akşama kadar tartilip durdum hep aynıydı karar verdim ayda bir kez tartilcam

Back