Bende merak etmistim kötü birşey olmasında başlarsın nasılsa tek başıma kaldım buralardaOo harikasın Ben 3 gündür hiç spor falan yapamadım bi türlü olmadı yani bugün inşallah 4 mile Leslie ile tekrardan döneceğim sahalara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende merak etmistim kötü birşey olmasında başlarsın nasılsa tek başıma kaldım buralardaOo harikasın Ben 3 gündür hiç spor falan yapamadım bi türlü olmadı yani bugün inşallah 4 mile Leslie ile tekrardan döneceğim sahalara
Yok yok tek değilsin bende yapacağım inşallah düzenliBende merak etmistim kötü birşey olmasında başlarsın nasılsa tek başıma kaldım buralarda
Başka kimse yok zaten sen beni yalnız bırakmaYok yok tek değilsin bende yapacağım inşallah düzenli
HarikasınLeslie 2 mile tamamlandı
Harikasınız kısa sürede çok güzel kilo vermissiniz güzel şekil veriyor vücuda benimde bugün 16. gün oldu 3 gün yapamadım aralarda sadece her gün 3 mil olan 45 dklik olanı yapıyorum diğerleri sanki o kadar vücudumun her yerini calistirmiyor gibi geldi bir kez boosted olanı denemiştim sanki o kadar terlemedim gibi geldi banaMerhaba ben de 9 gündür düzenli olarak leslie yapmaya çalışıyorum. 64.6 kilo ile başlamıştım. Bu sabah tartıldığımda 63.1 kiloya düştüğümü gördüm. 2 gündür yapamamıştım bugün tekrar başladım size katılmak isterim benim için de motivasyon olur :)
Zayıflarken sıkılaşmak istiyorum. Yürüyüş için çok vaktim olmuyor sabah uyanınca hemen leslie yapıp kurtuluyorum bazen 30 dk bazen de 45dk olan videolardan yapıyorum. boosted ve burn fat serilerini daha çok seviyorum. Bakalım nereye kadar devam edeceğim :)
Harikasın Sabırla devam edildiği müddetçe güzel sonuçlar alacağız benim 30 günü geçti bu hafta pek yapamadım ama yinede yılmadan devamMerhaba ben de 9 gündür düzenli olarak leslie yapmaya çalışıyorum. 64.6 kilo ile başlamıştım. Bu sabah tartıldığımda 63.1 kiloya düştüğümü gördüm. 2 gündür yapamamıştım bugün tekrar başladım size katılmak isterim benim için de motivasyon olur :)
Zayıflarken sıkılaşmak istiyorum. Yürüyüş için çok vaktim olmuyor sabah uyanınca hemen leslie yapıp kurtuluyorum bazen 30 dk bazen de 45dk olan videolardan yapıyorum. boosted ve burn fat serilerini daha çok seviyorum. Bakalım nereye kadar devam edeceğim :)
Aynen inşallah bu şekilde devam etmeyi ben de çok istiyorum :)Harikasın Sabırla devam edildiği müddetçe güzel sonuçlar alacağız benim 30 günü geçti bu hafta pek yapamadım ama yinede yılmadan devam
Maşallah sabah sabah halletmissiniz ben sabah aç karnına yapamıyorum kan şekerim düşüyor hemen kendimi iyi hissetmiyorum öğleden sonra yapıyorum en rahat yaptığım zaman dilimiSabah aç karnına 25 dk yaptım. Aslında 47dklık plates bandının kullanıldığı 3 millik bir videoydu ama kızım uyanınca tamamlayamadım. Gün içinde 30 dklık hızlı videolardan birini yapabilirsem çok iyi olacak bugün kendimi tamamlanmış hissetmedim :)
Ben çalışan bir anneyim. Ya kızımın uyuduğu zamanlarda ya da bulduğum en ufak boşluklarda bu işi halletmem gerekiyor :)Maşallah sabah sabah halletmissiniz ben sabah aç karnına yapamıyorum kan şekerim düşüyor hemen kendimi iyi hissetmiyorum öğleden sonra yapıyorum en rahat yaptığım zaman dilimi
Ben çalışmadığım halde günde 1 saat bosluk bulmakta zorlanıyorum spor için bravo siz çalıştığınız halde spora da zaman ayiriyorsunuzBen çalışan bir anneyim. Ya kızımın uyuduğu zamanlarda ya da bulduğum en ufak boşluklarda bu işi halletmem gerekiyor :)
Mutlaka bir şey yarım kalıyor. Ya yemekten ya da temizlikten ya da kişisel bakımdan veyahut da bambaşka bir işimden tavizer vermek zorunda kalıyorum. Hepsine birden yetişemiyorum. Tavizsiz olduğum tek nokta kızım. O da bazen bana eşlik ederek yardımcı oluyor :)Ben çalışmadığım halde günde 1 saat bosluk bulmakta zorlanıyorum spor için bravo siz çalıştığınız halde spora da zaman ayiriyorsunuz
Tahmin edebiliyorum benim kızımda 14 aylık gece kaç kez kalkıp emiyor sayamiyorum gündüz de heryeri dağıtıyor döküyor onlarla uğraşıyorum bende hiç birşeye yetisemiyorum tam anlamıyla sağolsun eşim yardim ediyor beraber temizlik yapıyoruz birde calissaydin belediye evi bosaltirdi herhalde çöp ev diyeMutlaka bir şey yarım kalıyor. Ya yemekten ya da temizlikten ya da kişisel bakımdan veyahut da bambaşka bir işimden tavizer vermek zorunda kalıyorum. Hepsine birden yetişemiyorum. Tavizsiz olduğum tek nokta kızım. O da bazen bana eşlik ederek yardımcı oluyor :)
Evet vallahi işte ben de tam o durumdayım. İşin kötüsü bu yoğun tempoda nasıl bu kadar kilolu olabiliyorum anlamıyorum. Adam akıllı sofrada oturamıyorum bile. Ama o atıştırmalıklardan oluyor hepTahmin edebiliyorum benim kızımda 14 aylık gece kaç kez kalkıp emiyor sayamiyorum gündüz de heryeri dağıtıyor döküyor onlarla uğraşıyorum bende hiç birşeye yetisemiyorum tam anlamıyla sağolsun eşim yardim ediyor beraber temizlik yapıyoruz birde calissaydin belediye evi bosaltirdi herhalde çöp ev diye