Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez var mı benimle birlikte başlamak isteyen

Bende duydum sıkılaşma için Chloe ting sitesine de baktım ama karışık geldi bana hangisini yapmak lazım bilemedim karın kası falan yapıyorlar çok güzel diyorlar
orda yazıyor videolarda mesela karın için var bacak için var tüm vücut var onlardan birini seçebilirsin vücuduna göre , gün gün hangi videoları yapacağın belli . ben bacaklardan muzdaribim vücudumu şaşırtma amaçlı arada yapayım dedim bu hafta tek video 10 veya 15 dakika oluyor ama yaparken nefes nefese kalıyorum çok zorlanıyorum biraz daha forma girersem hepsini deneyebilirim belki

Vücudum şu an çok ham Leslie bile baya zorluyor 1 ay falan iyice alışsın vücudum hem de biraz daha kilo veriyim sonra bölgesel olarak çalışmaya basliycam o zaman bakiyim onlara sen zorlaniyorsan ben hiç yapamam da bakalım

Benim vücudumda çok ham valla hiç yetenekli değilim bu konularda galiba Leslie ile birlikte karışık yapabilirim az az

Herkese merhaba. Bende leslieye başlamayı düşünüyorum. Acaba ne kadar kilo verdiniz bunu yaparak?
Merhaba ben Şubat ayında Karatay beslenmesi ile 1 ay Leslie 3 mil yaparak 6 kilo vermiştim ama daha fazla vermiş gibi görünüyor güzel sıkılaştırıyor vücudu mutlaka başlayın

Merhaba ben Şubat ayında Karatay beslenmesi ile 1 ay Leslie 3 mil yaparak 6 kilo vermiştim ama daha fazla vermiş gibi görünüyor güzel sıkılaştırıyor vücudu mutlaka başlayın
Cevap verdiğiniz icin teşekkür ederim. Benim bölgesel sorunum var. Basenlerimin incelmesini istiyorum. Umarım buna etki eder.

Merhaba bende 1 aydır haftada en az 3-4 gün Leslie yaptım beslenmeme de dikkat ettim tabi toplamda 4 kilo verdim bugün ödül günüm mesela
Maşallah diyeyim. Beslenme sorunum yok benim. Ama bacaklarım kalın vücuduma göre ordan vermek istiyorum. Kilo gidince her yerden gidiyor ama basenlerim kalıyor sinir oluyorum. Ust bedenimde hiç-bir sey yok. ☹

Maşallah diyeyim. Beslenme sorunum yok benim. Ama bacaklarım kalın vücuduma göre ordan vermek istiyorum. Kilo gidince her yerden gidiyor ama basenlerim kalıyor sinir oluyorum. Ust bedenimde hiç-bir sey yok. ☹
Benimde vücudum armut tipi aynı şekilde Kilo verdikçe bacaklarımda inceliyor ve daha sa incelecek inşallah sizde başlayabilirsiniz bence güzel bir spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…