• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez var mı benimle birlikte başlamak isteyen

O kadar istiyorum ki biz eşimle uzak bir şehirde yaşıyoruz ailelerimizden Mayıs ayında falan izne gideceğiz o zamana fıstık gibi olmak istiyorum her gören şok olsun istiyorum 🙈😃
Ayy inşallah 🙏🏻 kesinlikle şok olacaklar böyle devam edersen 🎀 herkes sana ne yaptığını soracak 🤗 mayısa kadar baya bir değişim olur ✅

Bugün tartı günümdü bu hafta 700 gram vermişim sadece 🤔 28 günümü tamamladım ve toplamda 3.6 kilo vermişim . Sanki biraz yavaş veriyorum gibime geliyor bilmiyorum 😭

Bugün tartı günümdü bu hafta 700 gram vermişim sadece 🤔 28 günümü tamamladım ve toplamda 3.6 kilo vermişim . Sanki biraz yavaş veriyorum gibime geliyor bilmiyorum 😭
Vereceğin kilo az olduğu için öyle bence hedefine yaklaştıkça herkesin kilo vermesi yavaşlıyor hatta duruyor aylarca çoğu kişi bunu söylüyor vücudu şaşırtmak gerekiyormuş

Vereceğin kilo az olduğu için öyle bence hedefine yaklaştıkça herkesin kilo vermesi yavaşlıyor hatta duruyor aylarca çoğu kişi bunu söylüyor vücudu şaşırtmak gerekiyormuş
30 gün bitirdikten sonra kaçamak yapacağım diye kendi kendime hedef koymuştum yarın serbest günüm 🥳🤷🏻‍♀️ Ertesi gün hiçbirşey olmamış gibi devam 🥰 verdiğim kilo önce biraz az geldi ama hiç modumu düşürmeden devam ettim Bedenimdeki değişikliklere odaklandım 🌸 ve bakalım sabırla gidecek bu kilolar 😇😇😇

ben gecen mart ayında, leslie 3 mil başlamıştım o bittikten sonra 30 squat yapıyordum daha sonra leslie kesmemeye başladı spor eğitmeni tavsiyesiyle youtube'da "body project"e başladım yaklaşık 6 kilo verdim çok sıkı bir diyet uygulamadım ama sabah kahvaltıda ekmeği kestim, akşam geç saatte yemedim. hamilelik sonrası yine benzer rutine gireceğim.

30 gün bitirdikten sonra kaçamak yapacağım diye kendi kendime hedef koymuştum yarın serbest günüm 🥳🤷🏻‍♀️ Ertesi gün hiçbirşey olmamış gibi devam 🥰 verdiğim kilo önce biraz az geldi ama hiç modumu düşürmeden devam ettim Bedenimdeki değişikliklere odaklandım 🌸 ve bakalım sabırla gidecek bu kilolar 😇😇😇
Harikasın yap tabi hakettin kaçamağı hem metabolizma sasirsin ☺️ aynen önemli olan kaçamak yapmamak değil yapsan bile vazgeçmemek ertesi gün aynen kaldığın yerden devam etmek

Ben gün boyu evdeyim ve hareketsiz bir yaşamım var o yüzden Leslie yapmaya özen gösteriyorum en azından bi hareketim olsun diye 🌸
Benim 14 aylık bir kızım var gece her saat başı uyanıp emiyor uykumu da alamıyorum o yüzden gün boyu her yeri dağıtıyor ev işini bile bitiremiyorum o yüzden eşim gelince 1 saat kızımı ona bırakıp yatak odasında yapıp hemen bir dus alıp geliyorum o kadar

ben gecen mart ayında, leslie 3 mil başlamıştım o bittikten sonra 30 squat yapıyordum daha sonra leslie kesmemeye başladı spor eğitmeni tavsiyesiyle youtube'da "body project"e başladım yaklaşık 6 kilo verdim çok sıkı bir diyet uygulamadım ama sabah kahvaltıda ekmeği kestim, akşam geç saatte yemedim. hamilelik sonrası yine benzer rutine gireceğim.
Harikasın diyet zaten doğru bişey değil ve devamlılığı yok bir gün gelince insan sıkılıp bırakıyor istediği kiloya gelmiş bile olsa diyet bırakılınca kilolar geri alınıyor sağlıklı ve dengeli beslenmeli yaptığınız çok doğru 👏 bende 1 ay kadar Leslie devam edip vücudum harekete tamamen alışınca biraz daha hareketli olanlara geçmek istiyorum

Benim 14 aylık bir kızım var gece her saat başı uyanıp emiyor uykumu da alamıyorum o yüzden gün boyu her yeri dağıtıyor ev işini bile bitiremiyorum o yüzden eşim gelince 1 saat kızımı ona bırakıp yatak odasında yapıp hemen bir dus alıp geliyorum o kadar
Bu durumda senin 1 saatini bile ayırman çok iyi bence 🌸 istemesen çok yoğunum vaktim yok falan diye yapmayabilirsin , ama istediğin için vakit ayırıyorsun 👏🏻 Ben tüm gün evdeyim yapacak çok az işim oluyor 🤷🏻‍♀️

Ben arada Chloe ting videosu yapıyorum ama 15 dakika zor dayanıyorum 😂 karmaşık yapmaya çalışıyorum söylediğin kanala da bakacağım teşekkürler 🌸

Ben arada Chloe ting videosu yapıyorum ama 15 dakika zor dayanıyorum 😂 karmaşık yapmaya çalışıyorum söylediğin kanala da bakacağım teşekkürler 🌸
Bende duydum sıkılaşma için Chloe ting sitesine de baktım ama karışık geldi bana hangisini yapmak lazım bilemedim😳 karın kası falan yapıyorlar çok güzel diyorlar

Back