- 31 Mart 2011
- 1.570
- 1.352
- 333
aralıklı oruc o bana gelmıyor cnkı uzun aclkta mıgren ataklarım oluyor ama o baya etkılı dıe duydumYemek olarakmı yedin yedin yoksa. Yemek sonrasımı. Bende patates yemeği yaptım evedkilere. Kendime kabak yemeği yaptım yanında yoğurtla 1 dilim ekmekle yedim. 17.30. 18.de tatlı istedi canım 3 1 arada içtim. Günü kapttım. Ama çay yanına yemeseydim iyiydi.
Ben if diyeti yapıyırum ama
3 mil
Karın egzersizleri
İp atlama
Ve bu gün ilk kez kilo kaybettiğimi gördüm. Çok mutlu oldum. Emeklerimin karşılığını görmek çok güzel.
Vazgeçmek yok kızlar.devam edelim
aralıklı oruc o bana gelmıyor cnkı uzun aclkta mıgren ataklarım oluyor ama o baya etkılı dıe duydum
patates yemegın yanında yedım garnıtur gıbı arada cnm ıstıyor ama nadır yıyorum
Geçmiş olsun cok .benimde Buhafta çok tuttu neden anlamadimBende yapmaya çalışıyorum ucundan köşesinden. Benimde bu akşam migrenim tuttu yeni yeni geçiyor.
Hadi bakalım başarılarKizlar selam. Herkese neseli saglikli bol sporlu gunler dilerim. Uzun suredir motive eksikliginden spora maalesef ara vermistim. Simdi burada konusmalari okuyunca tekrar guc topladim. Hadi gelin her gun birbirimizi motive ederek kurtulalim su kilolarimizdanBen bugun basliyorum Leslie ve kardiyoya, ayni zamanda diyetle destekleyecegim. Su an kilomu bilmiyorum, acikcasi korkumdan tartiya cikip yuzlesmek de istemedim cikacak rakamlarla Ama burada ne kadar ilerledigimi gormek icin yarin sabah ac karnina tartilacagim. En son 5 ay once tartildigimda 69 gelmistim Allah affetsin Hedefim bir an once 60'in altina inebilmek. Aksam spor ozetini buraya yazacagim. Hadi birbirimize destek olarak basaralim
Tesekkur ederim:)Hadi bakalım başarılar
Bende başladım çalışmaya. Evde dinlenmek güzeldi. Ama çalışmadan da olmuyor. Çok yorgun da olsam kendimi zorluyorum.Isyerinde cok yoruluyorum ama yapmam gerek
Ewt emek vermeden olmuyor gecenlerde buraya da yazdim migrenim tutmuştu günlerce... yine basliycamBende başladım çalışmaya. Evde dinlenmek güzeldi. Ama çalışmadan da olmuyor. Çok yorgun da olsam kendimi zorluyorum.
Kizlar selam. Herkese neseli saglikli bol sporlu gunler dilerim. Uzun suredir motive eksikliginden spora maalesef ara vermistim. Simdi burada konusmalari okuyunca tekrar guc topladim. Hadi gelin her gun birbirimizi motive ederek kurtulalim su kilolarimizdanBen bugun basliyorum Leslie ve kardiyoya, ayni zamanda diyetle destekleyecegim. Su an kilomu bilmiyorum, acikcasi korkumdan tartiya cikip yuzlesmek de istemedim cikacak rakamlarla Ama burada ne kadar ilerledigimi gormek icin yarin sabah ac karnina tartilacagim. En son 5 ay once tartildigimda 69 gelmistim Allah affetsin Hedefim bir an once 60'in altina inebilmek. Aksam spor ozetini buraya yazacagim. Hadi birbirimize destek olarak basaralim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?