• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez var mı benimle birlikte başlamak isteyen

Yemek olarakmı yedin yedin yoksa. Yemek sonrasımı. Bende patates yemeği yaptım evedkilere. Kendime kabak yemeği yaptım yanında yoğurtla 1 dilim ekmekle yedim. 17.30. 18.de tatlı istedi canım 3 1 arada içtim. Günü kapttım. Ama çay yanına yemeseydim iyiydi. :kızgın:

Ben if diyeti yapıyırum ama
aralıklı oruc o bana gelmıyor cnkı uzun aclkta mıgren ataklarım oluyor ama o baya etkılı dıe duydum
patates yemegın yanında yedım garnıtur gıbı arada cnm ıstıyor ama nadır yıyorum

aralıklı oruc o bana gelmıyor cnkı uzun aclkta mıgren ataklarım oluyor ama o baya etkılı dıe duydum
patates yemegın yanında yedım garnıtur gıbı arada cnm ıstıyor ama nadır yıyorum

Bende yapmaya çalışıyorum ucundan köşesinden. Benimde bu akşam migrenim tuttu yeni yeni geçiyor.

Kizlar selam. Herkese neseli saglikli bol sporlu gunler dilerim. Uzun suredir motive eksikliginden spora maalesef ara vermistim. Simdi burada konusmalari okuyunca tekrar guc topladim. Hadi gelin her gun birbirimizi motive ederek kurtulalim su kilolarimizdan:halay: Ben bugun basliyorum Leslie ve kardiyoya, ayni zamanda diyetle destekleyecegim. Su an kilomu bilmiyorum, acikcasi korkumdan tartiya cikip yuzlesmek de istemedim cikacak rakamlarla:KK12: Ama burada ne kadar ilerledigimi gormek icin yarin sabah ac karnina tartilacagim. En son 5 ay once tartildigimda 69 gelmistim Allah affetsin:işsiz: Hedefim bir an once 60'in altina inebilmek. Aksam spor ozetini buraya yazacagim. Hadi birbirimize destek olarak basaralim:halay:

Kizlar selam. Herkese neseli saglikli bol sporlu gunler dilerim. Uzun suredir motive eksikliginden spora maalesef ara vermistim. Simdi burada konusmalari okuyunca tekrar guc topladim. Hadi gelin her gun birbirimizi motive ederek kurtulalim su kilolarimizdan:halay: Ben bugun basliyorum Leslie ve kardiyoya, ayni zamanda diyetle destekleyecegim. Su an kilomu bilmiyorum, acikcasi korkumdan tartiya cikip yuzlesmek de istemedim cikacak rakamlarla:KK12: Ama burada ne kadar ilerledigimi gormek icin yarin sabah ac karnina tartilacagim. En son 5 ay once tartildigimda 69 gelmistim Allah affetsin:işsiz: Hedefim bir an once 60'in altina inebilmek. Aksam spor ozetini buraya yazacagim. Hadi birbirimize destek olarak basaralim:halay:
Hadi bakalım başarılar 👍

Ben günlük yapıyorum. Vazgeçmek yok.
Buraya yazanadıpım oluyor ama Mutlaka yapmaya çalışıyorum

Bende 1 sene önce leslie ve ip atlama ile 65 ten 57 ye düşmüştüm üstelik 1 ayda. Fakat bırakmak zorunda kaldım ve malesef kilo aldım şu an yine 65 lerde gidiyorum bugün tekrar başladım ilk günüm olduğu için 400 ip atladım leslie yapmadım henüz akşama yapmayı düşünüyorum

Back