Ah ah tek şişmiş göbeğime baksam olacak da işte bir üşengeçlik geliyor. Oysa iş yok bir şey yok evde duruyorum yani ne bahanem varsa.giyemedigin pantolonlari duşunalmak istedigin kıyafetleri duşun
Ah ah tek şişmiş göbeğime baksam olacak da işte bir üşengeçlik geliyor. Oysa iş yok bir şey yok evde duruyorum yani ne bahanem varsa.
Bugünlük olanı yaptım 3 mile :) Başlamasına başlıyorum da işte inşallah devamı gelir.Hoş geldin canım. Kalk başla. O göbüş gider
Grupta aktif olursan. Sırf buraya yazmak için yaparsınBugünlük olanı yaptım 3 mile :) Başlamasına başlıyorum da işte inşallah devamı gelir.
O nasıl bir şey kiLeslie 3 mil yaparak 1 ayda ne kadar kilo vereceğiz birbirimize destek olarak bırakmadan 1 ayı tamamlayıp sonucu görmek istiyorum
O nasıl bir şey ki
[/QUOTE
Leslie sansone. Amerikalı bir antranör. Yürüyüş egzersizleri yapıyor. Bizlerde izleyerek yürüyüş yapıyoruz. Bir kaç günde incelme farkediliyor
Koşu bantlarının hazin sonuTamam canım bende bir araştırıp yapayım gerçi evde koşu bandı da var ama ne zamandır yüzüne bakmıyorum
İnşallah dneeyecemKoşu bantlarının hazin sonu
Bize katılabilirsin. Birbirimize destek oluyoruz.
Hadi o zaman. Başla sen deÇok heves ettim size
Evet canım ınanılmaz etkılı resmen popomda gozle gorulur etkı yarattı ıc bacaklarım toplandısquat pert edıyor bastan ama cok etkıılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?