• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez var mı benimle birlikte başlamak isteyen

Yeni gelenlere hoşgeldiniz herkese merhab tecrübeler sonucu diyorum çok yiyen arkadaş o açlık hissi olunca su iç kesinlikle kesiyor sık sık su iç olmdı yoğurt ye birde surekli ypılmask lzım 1 hafta 2 hafta gibi kısa sürede de etki edyr tabiki ama moral bozmdan devm

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.
Hep birlikte yılmadan usanmadan başaracağız. Birbirimizi motive edip kendimizi iyi hissettiğimiz kilolara ulaşacağız.
Ben de yaklaşık 2 haftadır başladım. Çok çok kilo vermedim ama çok bariz gözle görülür bir incelme var. Kiloda gidiyor ama çok az. Hadi bakalım spora devam.
sporun cok faydası var insana mutlulukta veriyor bırara bende bir aya yakın yapmıştım sonra devam ettiremedım incelme olmustu bende de

Gunaydın kızlar
Yenı katılan arkadaslar hosgeldınız
Dun yazamadım 3 mıl 120 squat ve 10 dakıka popo hareketı yaptım
Bugun tam 1 ay oldu
Sabah 60.6 cıktım ama adet olmam gerekırdı dun gecıktı
1 gun 64.4
10 gun 62.2
20 gun 60.8
30 gun 60.6
Bu hafta kı regl den dolayı ıstedıgım kıloyu göremedim ama yıne de gayet mutluyum

Gunaydın kızlar
Yenı katılan arkadaslar hosgeldınız
Dun yazamadım 3 mıl 120 squat ve 10 dakıka popo hareketı yaptım
Bugun tam 1 ay oldu
Sabah 60.6 cıktım ama adet olmam gerekırdı dun gecıktı
1 gun 64.4
10 gun 62.2
20 gun 60.8
30 gun 60.6
Bu hafta kı regl den dolayı ıstedıgım kıloyu göremedim ama yıne de gayet mutluyum

Yinede iyi canım 4 kilo vermişsin.
Bende leslie ek cardio yapıyorum nide karın egzersizleri. Leslide hiç yorurmuyormuşum onu anladım. 2. Gündür kollarım bacaklarım çok fena ağrıyor

Yinede iyi canım 4 kilo vermişsin.
Bende leslie ek cardio yapıyorum nide karın egzersizleri. Leslide hiç yorurmuyormuşum onu anladım. 2. Gündür kollarım bacaklarım çok fena ağrıyor
Aslında bende yapabılırım ama suan gozumde buyudu :))
Regl oldum bırazonce 2 gun agrım olur yarın dınlenme gunu yapıcam
Bugun 3 mıl leslıe
70 squat
30 dakıka kalca kaldırma hareketi yaptım
Bana yaptııgın vıdeoyu atarmısın bu arada
Benım de squattan sanırım bacaklar hep agrıyo😂😂

Bugun 3 mıl leslıe
70 squat
squat pert edıyor bastan ama cok etkıılı :KK49:

Bugun 3 mıl leslıe
70 squat

Canım öyle belli bir video yok YouTube yazıyorum cardiyo yazıyorum çıkanlardan seçiyorum. Bide karın egzersizleri programı indirdim günlük yapıyorum.
sqart ta bacak ağrıtır.nspor yapınca regli öncesi ağrıs olmuyor benim pek daha rahat geçiyor sanki.

Canım öyle belli bir video yok YouTube yazıyorum cardiyo yazıyorum çıkanlardan seçiyorum. Bide karın egzersizleri programı indirdim günlük yapıyorum.
sqart ta bacak ağrıtır.nspor yapınca regli öncesi ağrıs olmuyor benim pek daha rahat geçiyor sanki.
bende adetım ama ara vermek ıstemedım hergun duzenlı yapınca kendımı ıı hıssedıyorum adet agrısı ıcınde ıse yaarıyor

bende adetım ama ara vermek ıstemedım hergun duzenlı yapınca kendımı ıı hıssedıyorum adet agrısı ıcınde ıse yaarıyor
tsk ederım cnm 4o dklık bıttı bakalımm baska yapıcammı bı bakım dıgerlerıne

Back