• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez var mı benimle birlikte başlamak isteyen

DIYETISYENE GITTIM 3 AY KORONA CIKINCA ARA VERDIM OFISI KAPANDI 76 ILE BASLAMISTIM 68 CIVARI OLMALIYIM LESLIE YAPIP 1 AY SONRA TARTILICAM HER HAFTA TARTILINCA HOSUMA GITMIYOR AMA LESLIE ILE INCELME COK OLUYOR:eek::anneadayı:

DIYETIM KISIYE OZEL TABIKI YAG VE KAS ORANIMAGORE AMA SOLE DIYEBILIRIM OGLEN ET SE AKSAM SEBZE OGLEN SEBZE ISE AKSAM ET YANINA HEPPSININ SALATA VE YOGURT MUHAKKA EKLENIYOR

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.
Hep birlikte yılmadan usanmadan başaracağız. Birbirimizi motive edip kendimizi iyi hissettiğimiz kilolara ulaşacağız.
Ben de yaklaşık 2 haftadır başladım. Çok çok kilo vermedim ama çok bariz gözle görülür bir incelme var. Kiloda gidiyor ama çok az. Hadi bakalım spora devam.

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.
Hep birlikte yılmadan usanmadan başaracağız. Birbirimizi motive edip kendimizi iyi hissettiğimiz kilolara ulaşacağız.
Ben de yaklaşık 2 haftadır başladım. Çok çok kilo vermedim ama çok bariz gözle görülür bir incelme var. Kiloda gidiyor ama çok az. Hadi bakalım spora devam.

Beraber başlamıştık sanırım. Ben 3 kilo verdim ama sanki hiç fark yok gibi :kızgın:

Back