Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HB DUM TSK EDDERIMMçok iyiymiş
Hoşgeldiniz
1HAFTA OLUYOR YENI SAYILIRIM BENDEBende katılmak istiyorum yeni başlayanlar varmı
Nasil bir diyet uygulamistin merak ettm 5 6 kilo versem super olur 3 4 te idare eder leslie hangsni oneriyorsun3 YIL ONCE 2 AYDA 1O KG VERMISTIM COK ETKILI LESLIE VE DIYET TABIKIDE![]()
Bende 5 altı kilo vermek istiyorum sporla hallederim diyorum da bende aşırı yeme problemi var psıkolojık biliyorum ama dur diyemiyorum kendime1HAFTA OLUYOR YENI SAYILIRIM BENDE
KACKGSUNUZBende 5 altı kilo vermek istiyorum sporla hallederim diyorum da bende aşırı yeme problemi var psıkolojık biliyorum ama dur diyemiyorum kendime
Şuan 73.5 canımTebrikler kilonuz kaç peki
Düzenli yaparsanız ayda en az 3 _5 Kg verdiriyor bol suŞuan 73.5 canım
Tesekkurler inceleyecegimBU HARIKA TAVSIYE EDIYORUM
Şuan 3 mil 45 dk olan yaptımDüzenli yaparsanız ayda en az 3 _5 Kg verdiriyor bol su
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.
Hep birlikte yılmadan usanmadan başaracağız. Birbirimizi motive edip kendimizi iyi hissettiğimiz kilolara ulaşacağız.
Ben de yaklaşık 2 haftadır başladım. Çok çok kilo vermedim ama çok bariz gözle görülür bir incelme var. Kiloda gidiyor ama çok az. Hadi bakalım spora devam.