• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez var mı benimle birlikte başlamak isteyen

normalde ders anlatırken tum gun okuldayken tutuyordum bu sene evde olunca kolay geldi açıkçası oruç :) 2 gundur gripten yapamiyordum bugun hirslandim :D

Bugün bende iki kere yaptım. Sabah yapmıştım az önce bi heves geldi yine yaptım. Spor yapmak , sporun her türü insana psikolojik olarak da iyi geliyor.

Bende 3 mıl yaptım squat a baslıyım demıstım 3 gun oldu ama bacaklarım mahvoldu kıpırdatmak ıskenceye donustu onuda 30 gunluk olarak yapıcam ama perısanım
Kendıme guvenırsem 3 mıl daha yapıp 6 ya tamamlarım artık
Squat beraber yapalım mı

Bugün bende iki kere yaptım. Sabah yapmıştım az önce bi heves geldi yine yaptım. Spor yapmak , sporun her türü insana psikolojik olarak da iyi geliyor.
Cok haklısın ev de sersefıl oturuyodum spora başlayınca enerjım yerıne geldı
Su gunlerı atlatsak vaka yıne sankı artmıs gıbı moralım bozuldu resmen

20 dk leslie yapildi ayrica iftardan sonra 20 dk yürüyüş planliyorum. bugun termal tayt almistim o geldi onu da deneyecem faydasi olursa burdan yazarim. :)
Evet canım yaz bakalım faydası nasıl olucak ben basen ve popodan vermek ıstemıyorum zaten kucuk bacaklarımda ınce
Bel ve karın bölgemı ıstıyorum
Orantım gogus 96bel 74 basen 90 tamamen ust bolge derdımm

Bende 3 mıl yaptım squat a baslıyım demıstım 3 gun oldu ama bacaklarım mahvoldu kıpırdatmak ıskenceye donustu onuda 30 gunluk olarak yapıcam ama perısanım
Kendıme guvenırsem 3 mıl daha yapıp 6 ya tamamlarım artık
Squat beraber yapalım mı

Suqart kaç tane yapıyorsun ip atlatığım günler yapıyorum suqart

Valla 1 gun 50 olarak başladı dusun daha 3 gun bıttı:))yanı 60 yaptım ama suan varya popom bacaklarım yanıyor😂😂😂ayrıca 3 mıl daha yaptım bugun
Aen kac tane yapıyorsunn

Ben suqart düzenli yapmıyorum arada bu gün 30 yaptım günlük onuda beraber yapalım sen kaç yapıyorsun günde.
Bu arada günde kaç mil yaptın ya. İyi gaza gelmişsin vallahi

Bende Leslie yaptıktan sonra iyice terlemek için arabik zumba videosu izliyorum. Yetişemiyorum yapanlara ama olsun çok iyi terliyorum.
Bugünden itibaren squat da yapmaya başlayayım. Kafaya koydum zayıflayacağım. Eski günlerine döneceğim. :) Eski dediysem 1 yıl önceki halim. 57 kilo olduğum zamanlar💞

Ben suqart düzenli yapmıyorum arada bu gün 30 yaptım günlük onuda beraber yapalım sen kaç yapıyorsun günde.
Bu arada günde kaç mil yaptın ya. İyi gaza gelmişsin vallahi
Gunluk 6 mıl yapıyorum
Dıgerı ıcın 30 gunluk program buldum netten atıyım oyle yapalaım
Bugun serbest gun ama bacaklar falan fenaa
Koturum gıbıyım suan🙈🙈

Bende Leslie yaptıktan sonra iyice terlemek için arabik zumba videosu izliyorum. Yetişemiyorum yapanlara ama olsun çok iyi terliyorum.
Bugünden itibaren squat da yapmaya başlayayım. Kafaya koydum zayıflayacağım. Eski günlerine döneceğim. :) Eski dediysem 1 yıl önceki halim. 57 kilo olduğum zamanlar💞
Cnmm donucez tabı kı suan kac kg sun
Hepberaber burda zayıflayıp sıkılasalımm

Ben bu programı uyguluyorum ama sonlara dogru cok artıyor acabaaalar kafam da :))

Eklentiler

• 3E0E7023-75F8-493A-8AAC-47AB11340CF9.png
    3E0E7023-75F8-493A-8AAC-47AB11340CF9.png
    527,8 KB · Görüntüleme: 56
Back