20 dk leslie yapildi ayrica iftardan sonra 20 dk yürüyüş planliyorum. bugun termal tayt almistim o geldi onu da deneyecem faydasi olursa burdan yazarim. :)
normalde ders anlatırken tum gun okuldayken tutuyordum bu sene evde olunca kolay geldi açıkçası oruç :) 2 gundur gripten yapamiyordum bugun hirslandim
Cok haklısın ev de sersefıl oturuyodum spora başlayınca enerjım yerıne geldıBugün bende iki kere yaptım. Sabah yapmıştım az önce bi heves geldi yine yaptım. Spor yapmak , sporun her türü insana psikolojik olarak da iyi geliyor.
Mlshh hadı bırakmadan devam benım bugun 18.gunum 30 gun tamamlamalı olarak yapıcam ınlhnormalde ders anlatırken tum gun okuldayken tutuyordum bu sene evde olunca kolay geldi açıkçası oruç :) 2 gundur gripten yapamiyordum bugun hirslandim
Evet canım yaz bakalım faydası nasıl olucak ben basen ve popodan vermek ıstemıyorum zaten kucuk bacaklarımda ınce20 dk leslie yapildi ayrica iftardan sonra 20 dk yürüyüş planliyorum. bugun termal tayt almistim o geldi onu da deneyecem faydasi olursa burdan yazarim. :)
Çok iyi canımBugün bende iki kere yaptım. Sabah yapmıştım az önce bi heves geldi yine yaptım. Spor yapmak , sporun her türü insana psikolojik olarak da iyi geliyor.
Bende 3 mıl yaptım squat a baslıyım demıstım 3 gun oldu ama bacaklarım mahvoldu kıpırdatmak ıskenceye donustu onuda 30 gunluk olarak yapıcam ama perısanım
Kendıme guvenırsem 3 mıl daha yapıp 6 ya tamamlarım artık
Squat beraber yapalım mı
Valla 1 gun 50 olarak başladı dusun daha 3 gun bıttı:))yanı 60 yaptım ama suan varya popom bacaklarım yanıyorSuqart kaç tane yapıyorsun ip atlatığım günler yapıyorum suqart
Valla 1 gun 50 olarak başladı dusun daha 3 gun bıttı:))yanı 60 yaptım ama suan varya popom bacaklarım yanıyorayrıca 3 mıl daha yaptım bugun
Aen kac tane yapıyorsunn
Gunluk 6 mıl yapıyorumBen suqart düzenli yapmıyorum arada bu gün 30 yaptım günlük onuda beraber yapalım sen kaç yapıyorsun günde.
Bu arada günde kaç mil yaptın ya. İyi gaza gelmişsin vallahi
Cnmm donucez tabı kı suan kac kg sunBende Leslie yaptıktan sonra iyice terlemek için arabik zumba videosu izliyorum. Yetişemiyorum yapanlara ama olsun çok iyi terliyorum.
Bugünden itibaren squat da yapmaya başlayayım. Kafaya koydum zayıflayacağım. Eski günlerine döneceğim. :) Eski dediysem 1 yıl önceki halim. 57 kilo olduğum zamanlar
Sonlara doğru vücudumuz alışacak. Bence kesinlikle yapabilirsin.Ben bu programı uyguluyorum ama sonlara dogru cok artıyor acabaaalar kafam da :))
Inalh cnm bugun bostu ama yıne 70 tane yaptımSonlara doğru vücudumuz alışacak. Bence kesinlikle yapabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?