Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez var mı benimle birlikte başlamak isteyen

BENDe yarın tartılıcam sonuucu paylaşıcam bakalım Bende yapmam normalde ama tüp bebek tedavisi oluyorum aldığım hormon ilaçları kilo yapıyor zayıflamam lazım

BENDe yarın tartılıcam sonuucu paylaşıcam bakalım ♥ Bende yapmam normalde ama tüp bebek tedavisi oluyorum aldığım hormon ilaçları kilo yapıyor zayıflamam lazım
Bende tup bebek le anne oldum tedavıden once leslıe yapıyodum faydasını gordum bebegımde tuttu tabı ben 30 kıloya yakım aldım hamılelıkte o ayrı:)

Bende tup bebek le anne oldum tedavıden once leslıe yapıyodum faydasını gordum bebegımde tuttu tabı ben 30 kıloya yakım aldım hamılelıkte o ayrı:)
Benim tutmadı ilaçlarda kilo yapıyor tekrardan tedaviye baslıcam o yüzden aldıklarımı vermem lazım

Evet youtubeta tuğçe alpay karın egzersizlerini yapıyorum leslie bittikten hemen sonra bide bunları yaparken karnımı streçle sarıyorum
İşe yarıyor mu
Benım ayakta duz ama oturunca katlanıyor sınır oluyorum acaba baska nasıl program yapabılırız bu sorun ıcın
Leslıe sımdılık ıyı kuculttu ama soyle az kas olsa ıyı olurdu:)

İşe yarıyor mu
Benım ayakta duz ama oturunca katlanıyor sınır oluyorum acaba baska nasıl program yapabılırız bu sorun ıcın
Leslıe sımdılık ıyı kuculttu ama soyle az kas olsa ıyı olurdu:)
İyi olurdu ama onun için hazır vücudumuz yok malesef ben ideal kiloma düşmek istiyorum sadece

Selam kızlar. Bende üç gündür başladım Leslie yapmaya. Tedaviler hormonlar derken kilom kontrol edilemez hale geldi. Zor dönemler geçiriyorum. Zayıflamak bana iyi gelecek. Ben kararlıyım zayıflayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…