- 9 Temmuz 2019
- 349
- 335
- 53
BENDe yarın tartılıcam sonuucu paylaşıcam bakalımGormeye basladım bıle ben
Tabı hayatım boyunca sporla hasır nesır cok olmadım oyle bırı degılım ıste kılo alınca yapıyorum sadece
Normal zamanda yapanlara ımrenıyorum ama spor kadını degılım
İnşallah canımEtkilerini görürüz insallah
Bende tup bebek le anne oldum tedavıden once leslıe yapıyodum faydasını gordum bebegımde tuttu tabı ben 30 kıloya yakım aldım hamılelıkte o ayrı:)BENDe yarın tartılıcam sonuucu paylaşıcam bakalım ♥ Bende yapmam normalde ama tüp bebek tedavisi oluyorum aldığım hormon ilaçları kilo yapıyor zayıflamam lazım
Benim tutmadı ilaçlarda kilo yapıyor tekrardan tedaviye baslıcam o yüzden aldıklarımı vermem lazımBende tup bebek le anne oldum tedavıden once leslıe yapıyodum faydasını gordum bebegımde tuttu tabı ben 30 kıloya yakım aldım hamılelıkte o ayrı:)
Maşallah canım. Darısı başımaKızlarrrr 1 mayısta 62 kiloydum bugün 10. Gün tartıldım 2 kilo vermişimmm ❣❣❣❣❣
Cnm benımde ıkıncıde tuttu ınlh hamıle hbrlwrını alırız burdanBenim tutmadı ilaçlarda kilo yapıyor tekrardan tedaviye baslıcam o yüzden aldıklarımı vermem lazım
Super cnmm mlshhj devammKızlarrrr 1 mayısta 62 kiloydum bugün 10. Gün tartıldım 2 kilo vermişimmm ❣❣❣❣❣
leslie dışında başka bisey yaotin miKızlarrrr 1 mayısta 62 kiloydum bugün 10. Gün tartıldım 2 kilo vermişimmm
İnşallaaah inşallaah amiiinCnm benımde ıkıncıde tuttu ınlh hamıle hbrlwrını alırız burdan
Hadi bakalım insallaaahMaşallah canım. Darısı başıma
Selülit azaltıyor mu lesliebugun yapamadim leslie. kilomda azalma yok ama selulitlerim azalmaya basladi
Evet youtubeta tuğçe alpay karın egzersizlerini yapıyorum leslie bittikten hemen sonra bide bunları yaparken karnımı streçle sarıyorumleslie dışında başka bisey yaotin mi
İşe yarıyor muEvet youtubeta tuğçe alpay karın egzersizlerini yapıyorum leslie bittikten hemen sonra bide bunları yaparken karnımı streçle sarıyorum
Cok ıyı cnmm 1200 ıp demek ne demek bravoKızlar leslie yapamadım ama
1200 ip atladım
İyi olurdu ama onun için hazır vücudumuz yok malesef ben ideal kiloma düşmek istiyorum sadeceİşe yarıyor mu
Benım ayakta duz ama oturunca katlanıyor sınır oluyorum acaba baska nasıl program yapabılırız bu sorun ıcın
Leslıe sımdılık ıyı kuculttu ama soyle az kas olsa ıyı olurdu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?