- 9 Temmuz 2019
- 349
- 335
- 53
Hadi bakalımSelam kızlar. Bende üç gündür başladım Leslie yapmaya. Tedaviler hormonlar derken kilom kontrol edilemez hale geldi. Zor dönemler geçiriyorum. Zayıflamak bana iyi gelecek. Ben kararlıyım zayıflayacağım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalımSelam kızlar. Bende üç gündür başladım Leslie yapmaya. Tedaviler hormonlar derken kilom kontrol edilemez hale geldi. Zor dönemler geçiriyorum. Zayıflamak bana iyi gelecek. Ben kararlıyım zayıflayacağım.
azaltiyor bence ama suyu da cok icmeye basladim. gozle görülür bir fark varSelülit azaltıyor mu leslie
Anladım teşekkürlerazaltiyor bence ama suyu da cok icmeye basladim. gozle görülür bir fark var
Cok ıyı cnmm 1200 ıp demek ne demek bravo
Bende mı alsam ıp denerım
Inlhh Çarşamba’ gunu alırım malum evden cıkamıyoruz hmb kapısından alırım:))Başla başla çok eğlenceli.
Sımdı gordum yazını evet cok eglencelı sende basla ama aksatmaSelam kızlar. Bende üç gündür başladım Leslie yapmaya. Tedaviler hormonlar derken kilom kontrol edilemez hale geldi. Zor dönemler geçiriyorum. Zayıflamak bana iyi gelecek. Ben kararlıyım zayıflayacağım.
Şimdilik pek bi hevesliyim. Bugünde gayet iyi geçti. Umarım kilo vermeye başlarım. O zaman daha hevesli yaparım.Sımdı gordum yazını evet cok eglencelı sende basla ama aksatma
Maşallah canım. İp alırsan sayaçlı al canım kaç tane atladığını bilirsin.Inlhh Çarşamba’ gunu alırım malum evden cıkamıyoruz hmb kapısından alırım:))
Benım 6 mıl bıttı 16.gun
17.gun 6 mıl yapıldı
İnanılmaz bana gore tabı fark var belım ınceldı
Cuma 20.gun bıtıyor kılomu o gun yazıcam ınlh ama tartının pek onemı yok ıncelme barız bellı oldu
Kendıme 30 gunluk program olarak ayarlamıstım belkı 45 gune cıkarabılırım
Tabı kı yeter kı bırakma yedıklerıne bıraz dıkkat etÇok iyi. Umarım bizde inceliriz.
Evet cnmm ınslhh zaten amacımız manken olmak degıl:))ne kadar ıncelırsek ıyıİnsan olumlu sonuç alınca daha da hevesleniyor. Ben daha çok yeni başladım. Güzel sonuçlar aldıkça bende burdan paylaşırım.
Durmak yok..
Hade bakalım merakla bekliyoruz17.gun 6 mıl yapıldı
İnanılmaz bana gore tabı fark var belım ınceldı
Cuma 20.gun bıtıyor kılomu o gun yazıcam ınlh ama tartının pek onemı yok ıncelme barız bellı oldu
Kendıme 30 gunluk program olarak ayarlamıstım belkı 45 gune cıkarabılırım