- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 333
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bilmiyorum ki ama hamile olmadığın sürece zararı olmaz benceGebelik düşünürken yapsak olur mu şu an yumurtlama günlerindeyim, 12 gün yaptım dün ve bugun yapmadım
Merhaba hoşgeldin kilon boyun yaptığın diyet beslenme şekli var mı canımmerhaba bende katılırım
Süpersin yaptığında burayada yazabilirsin lesli şart değil illa canım bizlerede fikir olurgünaydın kızlar ben cardıo ve ip atlamaya geçtim ama leslie de tavsiye ederim spor için iyi başlangıç oldu açıldım baya
Döllenme sürecinde iyi olur mu ki ama yapmayı çok istiyorum bi kac gün daha durup tekrar yaparım çok zor hareketler olmasa daCanım bilmiyorum ki ama hamile olmadığın sürece zararı olmaz bence
Hiç bir bilgim tecrübem yok canım doktorun varsa ona sorma imkanin var mıDöllenme sürecinde iyi olur mu ki ama yapmayı çok istiyorum bi kac gün daha durup tekrar yaparım çok zor hareketler olmasa da
tmm canım yazarım bundn sonra sen cok iyi gidiyosun tebrik ederimSüpersin yaptığında burayada yazabilirsin lesli şart değil illa canım bizlerede fikir olur
Teşekkür ederim canim sende çok iyi gidiyorsuntmm canım yazarım bundn sonra sen cok iyi gidiyosun tebrik ederim
Henüz gebelik olmadıgı için sorma şansım yok.. Ama dün yumurtlama günümdüHiç bir bilgim tecrübem yok canım doktorun varsa ona sorma imkanin var mı
Anladım canım hayırlısı bakalımHenüz gebelik olmadıgı için sorma şansım yok.. Ama dün yumurtlama günümdü