- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
-
- Konu Sahibi tatlibikiz
Aramiza katiliyorsun o zaman canm:)ben de yapıcam ama nasıl
Hayirrr:)karıştırdım mı yoksa
Aynen canm:)Böyle daha iyi olmuş sanki daha sakin herkese hayırlı olsun
Hayirli olsin hepimizeee:)Hayırlı olsun yeni topikimizz
Sanirim yanlis koymussun:)@Michi
@minicooper2013
@mlyt+1 mil
@moni
@nepnep6 +
@OoOturtleOoO
@opscool
@oynakbasi34 +
@secret_88
@Semipermeable +
@sln71+
@speedy26+2 mil
@tatlibikiz
@toplight+
@usriyusra+
@Whisper84+
@yenibiryasam + 2 mil
@yildiz +2 mil
@yuppe + 2 mil
@M A R G A
@hypnose71
@kuruntumakinesi
@servey
gubet +3mil
friolero
bende hergun 3mil yapacagım ayrıca 40dk platesım var bol bol inceliriz inşHayirrr:)
Aynen canm:)
Hayirli olsin hepimizeee:)
Sanirim yanlis koymussun:)
Canm evde mi yapiyorsun pilatesibende hergun 3mil yapacagım ayrıca 40dk platesım var bol bol inceliriz inş
Yes beybiArtı yazıp mil yazmayı unuttum onu mu yazacağım ? :)
Yaptım :)Yes beybiarti koymazsan yapip yapmadigini bilemeyizz
evde yapıyorum cnm kilo verdirmiyor ama inceltiyor kendime has hareketlerım var düzenli yapıyorum basenım ılk başladıgımda 103 tü şuan 96Canm evde mi yapiyorsun pilatesi
Bende yarin topunu almayi dusunuyorum
Biraz bilgi versene neler yapiyorsun salonda mi yapiyorsun evde mi
Faydasini gordun mu
Sen mi aliyon kiz gurbetimigurbet 2. takıma gel canım sen bendesin friero michi yi mi takip ediyosun tatlibikiz kabul ederse listeye alsın
Aa ne kadar zamanda olduuevde yapıyorum cnm kilo verdirmiyor ama inceltiyor kendime has hareketlerım var düzenli yapıyorum basenım ılk başladıgımda 103 tü şuan 96
anlamadım cnm orası neresigurbet 2. takıma gel canım sen bendesin friero michi yi mi takip ediyosun tatlibikiz kabul ederse listeye alsın
Cok cok iyi dusunmussun canimUmarım doğru yapmışımdır bende birden katılmak istedim zaten spor yapıyorum ama yanında leslie'de yapsam hiç fena olmaz diye düşündüm
tamam canım başlangıç için hangisi uygun kızı yıkayıp uyutup yapayım hemenAramiza katiliyorsun o zaman canm:)
Bugun basliyorsun ama :)
Leslie videolari var biliyor musun 1mil 5mil 2mil gibi
Ben link atmaya calistim ilk sayfada ama beceremedm galiba
Her gun ozel bir ndenimiz yoksa yapmak zorundayiz yaptiktan sonra da artimizi koyuyoruz
Pazar gunu dinlenme gunumuz
aralıkta başaldım haftanın 5günü yaptım cnmAa ne kadar zamanda olduu
tamam ya listede değilmiş yanlış geldi sandım listede sandım bi anSen mi aliyon kiz gurbetimi
Kopardin bendennn
tamam canım sıkıntı yok kalabilirisinanlamadım cnm orası neresi
İlk defa yapicaksan 1mille basla bakalm ccanmtamamheım başlangıç için hangisi uygun kızı yıkayıp uyutup yapayım hemen