- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
- Konu Sahibi tatlibikiz
Yap mutlaka canmBen bugün yapamadım ama yarın yapıcam inş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yap mutlaka canmBen bugün yapamadım ama yarın yapıcam inş
Hafta ici ve cumartesi her gun yapanlar icin tatilbugün tatil mi
yapıcam inşallah bugünüm epey dolu ama gece kızı yatırınca bile yapabilirimHafta ici ve cumartesi her gun yapanlar icin tatil
Ama bir iki gun izin kullananlar icin tatil degil canm
Gönullu olarak da yapabilirsiniz
Yap da canim sonucta her sey bizim icin bi topik actik kizlarla bari devam rttirelim bundan once jillian acmistim 10kisi falan bana denk gelmisti iki uc kisi kaldi o yuzden istemiyordum ayri topik acmak ama liste cok kalabaik olunca bolunmek zorunda kaldik insallah burda oyle bisey basimiza gelmez o yuzden temkinliyim dun bi arkadasimiza dedim yapamiycaksan cikartiyorum listeden diyeyapıcam inşallah bugünüm epey dolu ama gece kızı yatırınca bile yapabilirim
jillian a da katılacaktım ama kızım huysuzdu daha minikti o dönem kısmet bunaymış artık inşallah devam edicem bu seferYap da canim sonucta her sey bizim icin bi topik actik kizlarla bari devam rttirelim bundan once jillian acmistim 10kisi falan bana denk gelmisti iki uc kisi kaldi o yuzden istemiyordum ayri topik acmak ama liste cok kalabaik olunca bolunmek zorunda kaldik insallah burda oyle bisey basimiza gelmez o yuzden temkinliyim dun bi arkadasimiza dedim yapamiycaksan cikartiyorum listeden diye
Yarina enerji topla bakalm:)Bugün tatil yapıyorum hem çok yogunum
Devam edersin sennn sende o isik varrr:)jillian a da katılacaktım ama kızım huysuzdu daha minikti o dönem kısmet bunaymış artık inşallah devam edicem bu sefer
daha guzel gorsun senıLeslie bir mil tamam yapıyorum ama bildirim yapamadım kaptanım6hafta eşim yok görüştüğümüzde şok olsun dimi ama walk walk walk
dur ben yaparm canmYaptım tabisi ama telden girdim kopyalayamadım listeyi tekrar deniim
sporunu yaptıgın ıcın ben tesekkur ederımm :)Çok mersi canım
canm cok tesekkr ederımmm :)Sen gerçekten çok tatlıbi kızsın ya nikini değiştir bence çok tatlıbikıZ yap
15.02.2015
@Michi
@minicooper2013
@mlyt
@moni
@opscool
@oynakbasi34
@PembePuantiyeli
@secret_88
@Semipermeable
@SekerPancari71
@speedy26 pazar telafisi +
@tatlibikiz
@toplight + pazar telafisi
@usriyusra
@Whisper84
@yenibiryasam
@yildiz
@yuppe
@M A R G A
@kuruntumakinesi
@servey
@friolero
@nastasia
gurbet
birkibirki
Lutfen isimlere dikkat edelim fistiklar :)