Kontakt Lens Lens ve Gözlük Hakkında sormak istediğiniz herşeyi cevaplıyorum

Renkli numaralı lenslerde birçok kişi bu şikayetlerde bulunuyor.Ama zamanla alışanlar da var.Lensi çıkardığınızda elinizde katlı iken açmaya çalışmayın lens kabında solusyona bırakın lens kendiliğinden açılacaktır aksi halde elinizde yapışan lensi açmaya çalışırsanız yırtılma çizilme ihtimali yüksek olacaktır

Merhaba, gözlüğün camını silmek size zor geliyor lens kullanımı inanın çok daha meşakatli ve dikkat gerektiren birşeydir.Doktor lens kullanmanızı önermedi ise kesinlikle kullanmayın.Unutmayın gözlerinizin bir çift daha yedeği yok.

Merhaba,solotica lenslerin Türkiye distribütörü yok ve lens internet aracılı ile satılan bir marka.Birgünde temin etmesi zor ama elinde daha önceden stok bulunabilirde.Her gözde her lensin duruşu çok farklıdır ama sofisstic ve rainbow önerebilirim.

Yaklasik 1 bucujk senedir lens kullaniyorum gozlerimde kirmizi damar seklnde cizgiler olstu baknca gorunmuo ama goz kapagimin hemen Altinda bu damarlanmalarda gecmio ustelik her gecen gunde sayisi artio nedeni nedir acaba kalici mi bunlar ?

Konjoktivit olabilir doktora görünün

merhaba ,
benim astigmatım var. hangi lensi önerirsiniz acaba ???

hee bide gözde lens varken nasıl makyaj yapmalıyız ..
yada yapınca nasıl çıkarmalıyız ?? mesela ben hep gözümün içine kalem çekerim ama lens takınca çekebilecekmiyim gibi :)

Son düzenleme:

Merhaba,
Asigmatlı göz kusurlarında da miyoğ hipermetrop göz kusurlarında da direk bir marka ya da lens türü önermek doğru olmaz.Çünkü her gözün çapı uyum sağlayacağı lens malzemesi farklılık gösterebilir.Astigmalı gözlerde toric lens kullanılır birçok markada toric özelliği olan lensler mevcuttur öenmli olan sizin gözünüze uyumu sağlıyacak olan markanın tespitidir.Bunun için mutlaka lens muaynesi olmalısınız.Lensi taktıktan sonra makyaj yapılabilir ve dilediğiniz gibi yapabilirsiniz lens kullanımı günlük yaşantınızı etkileyecek değişikliğe sebep olucak bir protez değildir.Makyajınızı lensi çıkardıkan sonra silmenizi öneririm.Lens solusyonu olan saklama kabınıza lensi koyduktan sonra tekrar takma işlemi yapmadan önce lensi elinizde ovalama işlemi dediğimiz şekilde temizlemenizi öneririm.Makyajdan kalan kalıntılılar lense yapışmış olmasından dolayı...

slmlar.ben bugün gözümün 1 numara miyop olduğunu öğrendim.Doktor gözlük verdi.Lens takıp takamayacağımı sordum.bir ay sonra gözlüğe alışınca takabileceğimi sordu.sorularım şunlar:1.sorum:renkli lens takabilir miyim,2.sorum fiyatları ne kadardır sigorta öder mi:?3.sorum miyobum düzelir mi?
teşekkürler.

merhaba.. benim iki göz numaram birbirinden farklı.aynı numaradan 2 lens açtım yanlışlıkla.. lens kabını şimdikiler için kullanıyorum. o bir taneyi bir cam şişede solüsyonda bekletsem sorun yaşar mıyım? (lensler aylık)

göz doktorumusunuz acaba ?

Sık aralıklarla şişedeki solusyonu yenileyin ve kullanmadan önce avuç içinde temizleyin bir sıkıntı yaşamazsınız

1-)Renkli lensi numaralı olarak kullanabilirsin 2-)Marka ve türlerine göre fiyatları değişir 25 TL'ye de renkli lens var 600 TL'ye de...Sigorta sizin numaralarınızda lens ödemez 3-) Miyobunuz düzelme gösterir ama 40 yaştan sonra başlıyacak olan yakın prespiyoptan sonra

neslihan hanım sizi tebrik ediyorum hiçbir inaye olmaksızın insanlara yardımcı oluyorsunuz, kendi adıma teşekkür ederim.

merhaba benim gözlerimde hem miyop hemde astigmat var göz numaralarım 1.50 ve gözlükten bıkmış durumdayım lens almak istiyorum doktora gittim ve lens yazdırdım yazdı ama astigmat olduğu için fazla rahat edemeyebilirsin dedi bide gözlerimde alerji varmış damlada verdi size sorum acaba rahat edermiyim ve 3 aylık lens önerdiler sizce hangisi daha iyi olur aylıkmı yıllıkmı bide marka önerisinde buluursanız teşekkür ediyorum şimdiden...

ım gözlerimm koyu kahveee tenimmm esmerr ama çok kara deilim kumral ve esmer arasııı ne renk lens kullanmalıyım sizce ve doğal durmalı tabikiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…