- 30 Kasım 2007
- 491
- 54
-
- Konu Sahibi neslihanaltuntas
cvp veriorum bence yeşil allll bence maviyi sevmiom ben yaaaaa:hulya:Bir başlıkta açtım, ama bu başlığada yazmak istedim :jeyyar: Ben lensi 6 aydır kullanıyorum, şimdi süresi bitti.İlk önce şeffaf denemek istedim, markası Air Optix Aqua, çok rahat kullandım ilk denemem olmasına rağmen ve bundan sonra gözlük takmayı düşünmüyorum.Ve şimdi renkli almayı düşünüyorum. Yalnız kullanımı rahat mıdır,doğal durur mu, şeffaf lensten daha mı kalındır,ne marka almalıyım hiç bi fikrim yok, yardımcı olabilir misiniz ?
Benim gözlerim bal rengi, kendi rengide hoşuma gidiyo ama yeşil yada doğal bi mavi de hoş dururdu, sarışınım, sizce ne yapmalıyım şeffaf mı alıyım renkli mi?
Şimdiden teşekkürler opuyorumnanaktan
cvp veriorum bence yeşil allll bence maviyi sevmiom ben yaaaaa:hulya:
o zaman bi doktora danışmalısın cnm yhaaaaa opuyorumnanaktanCanım yeşil bende doğal durur gibi geliyo ama renkten önce rahatlığı önemli benim için opuyorumnanaktan
o zaman bi doktora danışmalısın cnm yhaaaaa opuyorumnanaktan
neslihan hanım sizi tebrik ediyorum hiçbir inaye olmaksızın insanlara yardımcı oluyorsunuz, kendi adıma teşekkür ederim.
Denemeden seçmek gerçekten zordur ama deneme lenslerde sağlıklı değildir herkesin gözüne takılıyor.En risksiz olan renk hareli tonlardır yeşilde yne hareli renklerde en risksiz olanıdır doğal duruşu vardırım gözlerimm koyu kahveee tenimmm esmerr ama çok kara deilim kumral ve esmer arasııı ne renk lens kullanmalıyım sizce ve doğal durmalı tabikiiii
Göz numaranız 5.00 lenste 4.75 kullanmanız daha uygun olur 5.25 fazla olur.Renk kısmı için şu şekilde bir öneri de bulunabilirim.Air optix Ciba'nın lensi ve onunla rahat etmişsiniz renklide de yine Ciba ürünlerinden tercih edebilirsinizBir başlıkta açtım, ama bu başlığada yazmak istedim :jeyyar: Ben lensi 6 aydır kullanıyorum, şimdi süresi bitti.İlk önce şeffaf denemek istedim, markası Air Optix Aqua, çok rahat kullandım ilk denemem olmasına rağmen ve bundan sonra gözlük takmayı düşünmüyorum.Ve şimdi renkli almayı düşünüyorum. Yalnız kullanımı rahat mıdır,doğal durur mu, şeffaf lensten daha mı kalındır,ne marka almalıyım hiç bi fikrim yok,benim gözlerim bal rengi, kendi rengide hoşuma gidiyo ama yeşil yada doğal bi mavi de hoş dururdu, sarışınım, sizce ne yapmalıyım şeffaf mı alıyım renkli mi?
Birde internetten sipariş veriyorum ama, optikçiye gidip denesem daha mı iyi olur acaba, eğer şeffaf alırsam internetten alıcam, bu sefer air optixin normal olanından, yalnız sağ gözüm 5.00 onun numaralarında da 5.00 yok, 5.25 ve 4.75 var, 5.25 alsam kullanırken çok sorun olur mu, zaten lenste derecesinden biraz aşağısını veriyolar ama?
Şimdiden teşekkürler opuyorumnanaktan
ben bir soru daha sorucaktım.1 numara miyobum gözlükle uzağı net görüyorum.Fakat cisimleri oynar gibi görüyorum gözlük varken de yokken de astigmat da olabilir mi ben de.Eger varsa astigmatım lens kullanabilir miyim? renkli olanları mevcut mudur)
Eğer zaman zaman olan bir sıkıntıysa bu durum anlık gözün durumundan kaynaklı olabilir astigmat olup olmadığını iyi bir göz muaynesi ile tespi edebilirsiniz.Asigmatlı lens kullanabilirsiniz ancak renkli astigmat olan lens üretim ile yapılabilir kullanıcı memnuniyeti garantisi yoktur ve tavsiye etmem
Göz numaranız 5.00 lenste 4.75 kullanmanız daha uygun olur 5.25 fazla olur.Renk kısmı için şu şekilde bir öneri de bulunabilirim.Air optix Ciba'nın lensi ve onunla rahat etmişsiniz renklide de yine Ciba ürünlerinden tercih edebilirsiniz
Sık aralıklarla şişedeki solusyonu yenileyin ve kullanmadan önce avuç içinde temizleyin bir sıkıntı yaşamazsınız
Merhaba,
Asigmatlı göz kusurlarında da miyoğ hipermetrop göz kusurlarında da direk bir marka ya da lens türü önermek doğru olmaz.Çünkü her gözün çapı uyum sağlayacağı lens malzemesi farklılık gösterebilir.Astigmalı gözlerde toric lens kullanılır birçok markada toric özelliği olan lensler mevcuttur öenmli olan sizin gözünüze uyumu sağlıyacak olan markanın tespitidir.Bunun için mutlaka lens muaynesi olmalısınız.Lensi taktıktan sonra makyaj yapılabilir ve dilediğiniz gibi yapabilirsiniz lens kullanımı günlük yaşantınızı etkileyecek değişikliğe sebep olucak bir protez değildir.Makyajınızı lensi çıkardıkan sonra silmenizi öneririm.Lens solusyonu olan saklama kabınıza lensi koyduktan sonra tekrar takma işlemi yapmadan önce lensi elinizde ovalama işlemi dediğimiz şekilde temizlemenizi öneririm.Makyajdan kalan kalıntılılar lense yapışmış olmasından dolayı...
merhaba arkadaşlar sze sorum oluck yardımlarınızı beklıyorum ben freslok nmaralı renklı lens kullanıyordum 1aydır göz problemı yasıyorum gozlerım allerjı olmus,ve geçmk bılmıyor damlalar kulanıyrm oksıjen gecırgnlıgı azmıs.sızın bıldıgınız oksıjen gecırgenlıgı yuksek bı renklı doğal duran bır lens varmı.freslook pure hazel kullanıyrdm ve ck memnundm rengınden kımse anlamıyrdu lens oldugunu.;(artk kullanımıcam o lenslerı.
Biomedics lensler 4 ay gibi bir zamandır piyasada yok ancak avrupa sipariş ile 6 haftada geliyor
Ben focus visitint kullaniyorum cok da memnunum