Kontakt Lens Lens ve Gözlük Hakkında sormak istediğiniz herşeyi cevaplıyorum

Bir başlıkta açtım, ama bu başlığada yazmak istedim :jeyyar: Ben lensi 6 aydır kullanıyorum, şimdi süresi bitti.İlk önce şeffaf denemek istedim, markası Air Optix Aqua, çok rahat kullandım ilk denemem olmasına rağmen ve bundan sonra gözlük takmayı düşünmüyorum.Ve şimdi renkli almayı düşünüyorum. Yalnız kullanımı rahat mıdır,doğal durur mu, şeffaf lensten daha mı kalındır,ne marka almalıyım hiç bi fikrim yok,benim gözlerim bal rengi, kendi rengide hoşuma gidiyo ama yeşil yada doğal bi mavi de hoş dururdu, sarışınım, sizce ne yapmalıyım şeffaf mı alıyım renkli mi?
Birde internetten sipariş veriyorum ama, optikçiye gidip denesem daha mı iyi olur acaba, eğer şeffaf alırsam internetten alıcam, bu sefer air optixin normal olanından, yalnız sağ gözüm 5.00 onun numaralarında da 5.00 yok, 5.25 ve 4.75 var, 5.25 alsam kullanırken çok sorun olur mu, zaten lenste derecesinden biraz aşağısını veriyolar ama?
Şimdiden teşekkürler opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
cvp veriorum bence yeşil allll bence maviyi sevmiom ben yaaaaa:hulya:

ben bir soru daha sorucaktım.1 numara miyobum gözlükle uzağı net görüyorum.Fakat cisimleri oynar gibi görüyorum gözlük varken de yokken de astigmat da olabilir mi ben de.Eger varsa astigmatım lens kullanabilir miyim? renkli olanları mevcut mudur)

ım gözlerimm koyu kahveee tenimmm esmerr ama çok kara deilim kumral ve esmer arasııı ne renk lens kullanmalıyım sizce ve doğal durmalı tabikiiii
Denemeden seçmek gerçekten zordur ama deneme lenslerde sağlıklı değildir herkesin gözüne takılıyor.En risksiz olan renk hareli tonlardır yeşilde yne hareli renklerde en risksiz olanıdır doğal duruşu vardır

Göz numaranız 5.00 lenste 4.75 kullanmanız daha uygun olur 5.25 fazla olur.Renk kısmı için şu şekilde bir öneri de bulunabilirim.Air optix Ciba'nın lensi ve onunla rahat etmişsiniz renklide de yine Ciba ürünlerinden tercih edebilirsiniz

Eğer zaman zaman olan bir sıkıntıysa bu durum anlık gözün durumundan kaynaklı olabilir astigmat olup olmadığını iyi bir göz muaynesi ile tespi edebilirsiniz.Asigmatlı lens kullanabilirsiniz ancak renkli astigmat olan lens üretim ile yapılabilir kullanıcı memnuniyeti garantisi yoktur ve tavsiye etmem

bana göz muayenesi yapıldı ancak astigmat çıkmadı sadece miyop çıktı.Doktor da astigmattan bahsetmedi.Acaba bir yanlış olabilir mi?

Çok teşekkürler a.s. Yalnız şimdi farkettim benim gözlerimin normal numaraları sağ göz 5.50 sol göz 4.50. Ben size doktorun lens için verdiği numarayı yazmışım, doktorum sağ için 5.00 sol için 4.25 verdi.Bu yüzden 5.25 daha iyi olur diye düşünüyorum..
Ciba Vision'un renkli lenslerinede bakıyorum şuan..Anneme Baush Lomb yıllık renkli lens siparişi verdim.Eğer memnun kalırsa bende alıcam boshayallersmile
Birde sormak istediğim birşey daha var.Doktorum bc değerini 8.5 yada 8.6 yazdı. Anneme de aynısını söylemiş.Yalnız annem için sipariş verdiğim lensin sadece 8.4 ve 8.7 si vardı.Bende 8.7 sini aldım.Bir sorun olur mu acaba?

Son düzenleme:
Sık aralıklarla şişedeki solusyonu yenileyin ve kullanmadan önce avuç içinde temizleyin bir sıkıntı yaşamazsınız

teşekkürler şimdi hemen değiştirdim :) son sorum olsun ; renkli lens geldi siparisimle birlikte hediye..fakat 1 numara.sağ göz 2yken 1 numara takmak pek mantıklı gelmiyor aslında ama yine de sorayım ben.ziyan olmasa onlar yeşil yeşil

merhaba
2 senedir lens kullanıyorum.farkettimde sanki gözlerim eskisi kadar güzel deil daha solgun ve daha içe batık gibi.lensin bu şekilde bi müdahalesi varmıdır acaba ?

biraz geç oldu ama çok teşekkür ederim :)
bugün veya yarın göz muayenesine gidicem lens kontrolüne :))

merhaba arkadaşlar sze sorum oluck yardımlarınızı beklıyorum ben freslok nmaralı renklı lens kullanıyordum 1aydır göz problemı yasıyorum gozlerım allerjı olmus,ve geçmk bılmıyor damlalar kulanıyrm oksıjen gecırgnlıgı azmıs.sızın bıldıgınız oksıjen gecırgenlıgı yuksek bı renklı doğal duran bır lens varmı.freslook pure hazel kullanıyrdm ve ck memnundm rengınden kımse anlamıyrdu lens oldugunu.;(artk kullanımıcam o lenslerı.

Ben focus visitint kullaniyorum cok da memnunum

Biomedics lensler 4 ay gibi bir zamandır piyasada yok ancak avrupa sipariş ile 6 haftada geliyor

İlgin için çok teşekkür ederim neslihanaltuntaş :) baya bir araştırdım. Şans eseri bir yerde stoklarında kalmış yarın elimde olacak lenslerim. Testır bulamadım ama umarım memnun kalırım 6 aylık siparişi verdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…