Kontakt Lens Lens ve Gözlük Hakkında sormak istediğiniz herşeyi cevaplıyorum

benimde bi sorum var güneş gözlüğü almak istiyorum gözlerim miyop (1,5) birinde de 0,25 astigmat var gözlükçü bazı gözlük modellerinde numaralı yapınca iç taraftan bombeli kalın olur kenarları dedi bende o modelleri beğeniyorum o yüzden lens kullanmayı düşünüyorum aslında uzun zamandır kullanmayı düşünüyodum ama cesaret edemiyodum yani illa belli bi para verip gözümüze olup olmucağını deneyerek mi öğrenicez daha
önceden belli bi para vermeden bunu öğrenmenin bi yolu yok mu yani

merhaba ben de gözlük kullanıyorum acaba lagerfeld diye bir çerçeve markası duydunuz mu?kullanan var mı? bi optikte gördüm ama fiyat vb bilgi bulamıyorum internette..

Renkli lenslerde bulanık görme bazı zaman lensten kaynaklanabilir ya da ilk kullanan kişilerde alışık olunmadığı için de aynı bulanıklık söz konusu olabilir

Haresiz renklerde gözün kendi rengi hare oluşturur ve içerden gözükür bu hemen hemen hepsi için geçerlidir ve ten rengine göre haresiz lensler daha risklidir doğal görünüm olarak.B&L'da light green benim çok beğendiğim ve doğal görünen bir renktir tavsiye ederim.Kullanımı rahattır yalnız senelik değillerdir bilginiz olsun piyasada senelik diye satılır yanlış bilgidir

Solatica Türkiye'de yok dışardan getirtebilirsiniz ya da internet sitelerinde satışı olan yerler var.Renkleri gerçekten çok güzel özellikle "mel" ancak hepsi katalog üzerinde duruşlara göre değerlendirebiliyorum.Gözde gerçekten katalogda duruşu veriyorsa sorun yok tabiki.Kalite olarakta size bir fikir veremiyeceğim çünkü bizlerde satış distribütörleri bulunmadığınan temini yok

Merhaba,
Öncelikle şunu belirteyim artık teknoloji çoğu güneş gözlüklerine numaralı cam yapabilecek kadar gelişti.Bombeli modeller çok tercih edildiği için o modellere özel üretim bazlı camlar yapılabiliyor ve görüşte deformasyon oluşmuyor.Numarasız gözlük takarak lensle kullanmak istiyorsanız ve rahat edip edemiyeceğiniz bilmediğiniz için riske atmak istememeniz çok normal.Bu gibi durumlarda "deneme lens" olarak verilen bir çift lensler vardır ücretsizdir temin edebilirsiniz.

merhaba ben de gözlük kullanıyorum acaba lagerfeld diye bir çerçeve markası duydunuz mu?kullanan var mı? bi optikte gördüm ama fiyat vb bilgi bulamıyorum internette..
Gözlükçü olduğum için duydum tabiki çok güzel bir markadır orta sınıf bir ürün değildir üst gruptur fiyatlar markaları iyi kalite gözlüklere yakındır

Arkadaşlar forumdan takip etmem bazen zor olabiliyor zaman zaman siteye girmediğim durumlar oluyor.Eğer hemen cevap almanız gereken bir sorunuz olursa lütfen mesaj atın.Maillerimi hergün takip ettiğim için mesaj attığınız zaman mailime mesaj olarak düşüyor ve hemen dönüş yapabiliyorum.Herkese sağlıklı günler dilerim...

mrb..ben 5 yıldır lens kullanıyorum ve göz derecem her yıl 25 derece artıyor sol gözüm artmıyor pek ama sağ gözüm bi 25 artıyor her sene bu normal mi yoksa ben mi çok yoruyorum gözlerimi...akannehir

Son düzenleme:

merhaba canım,bende gözluklu bırıyım ve senelerce gunes gözlugu takma hevesındeydım..gözlerım hem mıyop hem astıgmat, ılk lensımı gecen yaz aldım deneme amaclı oldugu ıcın sdce mıyop aldım cunku torıc cok pahalı gelmıstı ve kullanabılıp kullanamayacagımı bılemıyorudm. neyse kullanamadım cunku göremedım astııgmatım yuksek.. neyse kafam kızdı gttım damla model gunes gözlugu aldım numaralı...camlar kalım norml gözluk camımdan daha kalın hatta,neyse dedım olcak o kdr.. ama bu seferde ok dısarda guns gözlugu ıle gezıosun ama bı dukkana mekana gırıosun gunes gözlugunu cıkarmak zorundasın yanı kara kara göremıosun etrafı,e onu cıkarnca ötekını takmak zorundasın,,ıskenceee resmennn (
ayrıca bu yaz o gözlugu tekrar takamıorum cunku numaralarım degıstı, o camlara 90 tl verdım ben heryaz onca para...
bzım caremız yok malesef ( ancak torıc

merhaba.
numaralı lens almak istiyorum.ama numaralarım birbirinden farklı.lenslerimi almak için gözlükçüye gittim.numaralarım farklı olduğu için iki kutu lens almam gerektiğini söyledi.bu durum bana biraz saçma geldi.gerçekten iki kutu lens mi almak zorundayım?
teşekkürler.

lenslerimizi dezenfekte ettirebileceğimiz bir yer varmı,bunu optikler yapabiliyormu? Benim son 5 aydır aldığım her lens 2-3 gün sonra çok batma yapıyor.sürekli yeni lens almak zorunda kalıyorum.Daha önce hiç böyle bi sorunum olmamıştı.Napabilirim? teşekkürler

tanita tikaram sarı hakkında bilgin var mı? çok merak ediorum nasıl bi lens doğal mı değil mi? benim gözüm koyu kahve bu arada

Kendi göz numaaranda olan bir lens deneyerek kullanıp kullanamıyacağına karar vermen lazım.Bunun için de illa kutu lens alman gerekli değil deneme lens alabilirsin ücretsiz temin edebileceğin birşey en azından kendi numaranla kıyaslarsın.Numaralı güneş gözlüğüne gelince camları inceltilmiş olarak yapılırsa daha estetik durur.

Saçma gelmesin çünkü gerçekten öyle.Bir kutu lens içinde aynı numaradan 3 çift lens var yani 6 adet.İki göz numaran birbirinden farklı olunca 2 kutu lens alman gerekir.Bir gözün için bir kutudan diğer gözün için diğer kutudan lens takman lazım.Bu durumda 6 çift lensin olmuş olucak her çift bir ay kullanılır 6 aylık lense denk gelir bu durum

Her lens aynı şekilde temizlenmez ama şuan kullanılan solusyonların çoğu dezenfekte vitamin ve temizleme birarada.Eğer batma yapıyorsa lensi çizmiş olabilirsiniz ya da lensin kendisinde sorun olabilir.Lensi avucunuza alın küçük bir havuzcuk oluşturun solusyonu dökün ve serçe parmağınızın yüzeyi ile lensin her iki tarafını küçük hareketlerle ovun ve daha sonra tekrar solusyon ile çalkalayın en güzel temizleme şekli budur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…