Kontakt Lens Lens ve Gözlük Hakkında sormak istediğiniz herşeyi cevaplıyorum

Saçma gelmesin çünkü gerçekten öyle.Bir kutu lens içinde aynı numaradan 3 çift lens var yani 6 adet.İki göz numaran birbirinden farklı olunca 2 kutu lens alman gerekir.Bir gözün için bir kutudan diğer gözün için diğer kutudan lens takman lazım.Bu durumda 6 çift lensin olmuş olucak her çift bir ay kullanılır 6 aylık lense denk gelir bu durum
anladım.teşekkürler.:)

merhaba,
bir süre şeffaf lens taktıktan sonra renkli numaralı lens aldım ama taktığımda hafif bulanık görmeye başladım bu normal midir? düzelir mi birkaç gün sonra?
bir de renkli lensler daha sert olduğu için çıkarırken kıvrılıyor ve şeffaflar gibi kolay açılmıyor.iki ucundan tutup açmaya çalıştım bayağı yapışmış gibiydi,sonunda açtım ama yırtılmış olabilir mi acaba?nasıl anlayabilirim ve daha kolay açmak için ne yapabilirm?? teşekkrler.

canım bende gözlük kullanıyrum 3 numara benim gözlük numaram yaklasık iki senedir kullanıyorum ama alışamadım gözüleklere ayrıca gözlüğün bir sürü şeyi var mesela sürekli silmen koruman gerekli bakımı fln çok zor ben lens almayı düşünüyordm ancak doktorum lens kullanmayı önermedi ve alamdm bu yüzden ancak şu an hala istiyorum sizce ne yapmalıyım??lens almlıyım??bu arada ben kumral ela gözlüyüm.

acil yardımınıza ihtiyacım var optikçime gittim lens sipariş ettim dün solotica nc mel istemiştim.Hmen yarına getiririz dedi adam şaşırdım burda okuduğuma göre solotica tek istanbulda satılıyormuş nasıl 1 günde getircek anlayamadım Bugun gittim istersen solotica getiririz ama iyi bi marka değil bu dedi vazgeçirmek icin mi dedi acaba :uhm:
bi de bu optikci yanar döner bi herif annemin gözlüğünü de farklı bi model getirmişti annemin istediğinin çok benzerini ayrıca mafyadan kız kaçırmış vukuatları büyük yani sırnaşık şey
Napcam bilmiyorum gözüm siyaha yakın koyu kahve isterseniz fotograf falan da paylaşabilirm yeşil tonlarını yakalamak istiyorum çok açık ve zeytinyağı tonuna çalan ton da istemiyorum yemyeşil olsun istiyorum..
Lütfen optikçi arkadaşlarımız falan varsa yardımcı olsunlar daha once şeff numaralı lens kullandım hiç bi deneyiyim yok renkli lens konusunda

merhaba...ben toric lens alacağım. acuvue advance toric ve acuvue oasys toric aynı fiyat fakat kullanım açısından hangisi daha rahattır, hangisini önerirsiniz?

ben esmerim koyu kahverengi gözlerim war freshlook pure hazel lens sipariş ettm nasıl durur acaba .. biraz yeşil gibi de dursun istiyorum ama hiç kullanmadığım için nasıl durur hiç bir fikrim yok.. :S

ben lens almak istiyorum ama hiç kullanmadığım için bi bilgim de yok.
neye göre kötü neye göre iyi onu da anlamıyorum.
en azından, şunu asla alma, şunu öneririm diyeceğiniz lensleri yazar mısınız??
teşekkürlerr (:-)

merhaba...ben toric lens alacağım. acuvue advance toric ve acuvue oasys toric aynı fiyat fakat kullanım açısından hangisi daha rahattır, hangisini önerirsiniz?

ben yaklasık 3 haftadır acuvue oasis toric lens kullanıyorum. advanced ıle farkı su içerikleri. su içeriği lensın goz kurulugu yapmaması ıcın onemlıdır. su oranının yuzdesı ne kadar kucukse lens goz kurulugu yapmaz. oasisin su ıcerıgı daha dusuk tek fark bu. ayrıca lenslerden cok memnunum cok rahatlar. ama mutlaka uyumadan once cıkar sana bunu tavsıye edıyorum. 1 yıl gozde kalabılır bıle deseler sen yıne de her aksam cıkar dezenfekte et en dogrusu bu. ilk takınca normal lenslere gore daha kalın astıgmat lenslerı ama zamanla alısırsın gozunde yok gıbı oluyor. ben tavsıye ederım.

Valla ben Acuvue Advance kullanıyorum.Hayatımda kullanabileceğim en rahat lens diyebilirim.Kesinlikle tavsiye ederim.Yaşamadan bilemezsiniz yani :) Solüsyon olarak Aqua Fresh kullanıyorum.Çok rahatım.Bütün sorularınızıa açığım :) Teşekkürler :)

kızlar bıse sorcm her lens qozde dıkktlı bakıldıqında bole porlk qıbı dısarı doqru mu durr ve bn dıkktlı baktıqım da qorebılıorum kendı qozumun cızqısını lenslerım elegance sky mavı daha once freshlook hareli ysıl kullndım oda olydı ayrıca lnslerım numaralı

Yaklasik 1 bucujk senedir lens kullaniyorum gozlerimde kirmizi damar seklnde cizgiler olstu baknca gorunmuo ama goz kapagimin hemen Altinda bu damarlanmalarda gecmio ustelik her gecen gunde sayisi artio nedeni nedir acaba kalici mi bunlar ?

arkadaşlar boşuna türkiyedeki satıcılara para vermeyin okadar yurt dışından bedava kargo ile geliyor hidrocorlar kargo dahil 72$ hidrocharme lar 75$.naturel colour 85$. sizi düşündüğüm için söylüyorum. ben kaç tane ordan aldım orjinalmi sahtemi derdide yok. burda link verebilirmiyim bilmiyorum bana bilgi verin isteyene özelden de atarım.

site bu arkadaşlar paranalentes. ayrıca numaralıda seçebilirsiniz siteden arkadaşlar bence deneyin mutlaka dili olmayan arkadaşlara yardımda ederim bende siteyi öğrenene kadar piyasadaki insanlardan pahalı pahalı lensler aldım. sonuçta onlarda bu tip sitelerden getiriyor bu insanlar Optisyen falan değilki.

arkadaşlar başka bir başlığada yazmıştım bunları. yazdıktan hemen sonra vetman10 adlı üyenin satışlarını baltalamamdan korktu sanırım bana mesaj atmış. benim amacım kimseyi engellemek değil ama daha az paraya almak varken neden daha çok ödeyelim zaten arkadaki aracılara gidiyor ödediğimizin çoğu. yakında burdanda sitedeki lensleri kötülemeye başlar heralde. yinede siz araştırın neresi işinize geliyorsa ordan alın sonuçta benim hiçbir çıkarım yok o sitede benim değil. ama ben aldım 2 kez çokda memnun kaldım sadece solotica değil birçok marka satıyor.

meraba bugün solüsyon aldım all ın one light (sauflon) lensimi temizlemek için ayrıca birşey kulanmama gerek varmı?cevabınız için şimdiden teşekkürler.

X