- 26 Ocak 2009
- 169
- 0
- Konu Sahibi neslihanaltuntas
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx buradan rengin duruşlarını görebilirsinizZaraccom hakkında bilginiz var mı? Hangi renkleri doğal?Şaun indirimde o yüzden denemek istiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx buradan rengin duruşlarını görebilirsinizZaraccom hakkında bilginiz var mı? Hangi renkleri doğal?Şaun indirimde o yüzden denemek istiyorum.
Çok güzel bir lens bence.Sarı diye geçiyor ama yeşil tonunda dururtanita tikaram sarı hakkında bilgin var mı doğal duruomuş doğru mu?
neslihanaltunxxxxxxxxxburadan rengin duruşlarını görebilirsiniz[/QUOTE .!.:Teşekkür ederim.
anladım.teşekkürler.:)Saçma gelmesin çünkü gerçekten öyle.Bir kutu lens içinde aynı numaradan 3 çift lens var yani 6 adet.İki göz numaran birbirinden farklı olunca 2 kutu lens alman gerekir.Bir gözün için bir kutudan diğer gözün için diğer kutudan lens takman lazım.Bu durumda 6 çift lensin olmuş olucak her çift bir ay kullanılır 6 aylık lense denk gelir bu durum
merhaba...ben toric lens alacağım. acuvue advance toric ve acuvue oasys toric aynı fiyat fakat kullanım açısından hangisi daha rahattır, hangisini önerirsiniz?