Kontakt Lens Lens ve Gözlük Hakkında sormak istediğiniz herşeyi cevaplıyorum

ben bişey daha sormak istiyorum.

gece lensle yatmak ne kadar sağlıklıdır acaba ?

aylık lens kullanacağım o yüzden sordum çünkü aylık lenslerde gece gözde kalabilme özelliğide var biliyorum.

ben bişey daha sormak istiyorum.

gece lensle yatmak ne kadar sağlıklıdır acaba ?

aylık lens kullanacağım o yüzden sordum çünkü aylık lenslerde gece gözde kalabilme özelliğide var biliyorum.

benm daymn kızı aır optıx kullanıyr oksıjen gecırgenlıgı yksek gce gozde kalablr ozellgı var dedı ve uzun zamandr kullanıyr ama hc saglıklı bırsey degl bence saglıkl dusuncek olrsak göze zarar ıkı dakka cıkarn bence ya:) şidi bı sorun olmaz ama bırkac yıl gecınce cıkar acısı gece kalırsa gozde.

selam umarım cevap verirsin :)
ben de 2 derece miyopum gözlük kullanıyorum ama lens almak istiyorum ,optikte sormustum göz doktorundan göz ölçülerini falan aldırıp lense uygun olup olmadğımın muayene edilmesini söyledi , benim gözlerim çok hassas acaba lens zarar verir mi ? ufacık bir toz yapışıyor bazen onu çıkarıyorum yani o kadar rahatsız ediyor beni .ben renkli düşünmüyorum birde.başlangıç olara ne alsam hiç bilmiyorum önerebileceğiniz var mı acaba ?

slm bılgm dahılınde solyck olursm cnm ılk muyene ol derm gz capı olrk muyene etmyrlar bnm kac sne once dktr gz cpın uygun dedı lenslere oksdr 8.5 8.6 dedı bn 8.6 kullndm b&l %59 su oranlı lensını kullandım seffae bı lens memnundum yanı hc kımse faretmyr lens oldgnu hassaas dıyrsn yanı dıkkat edıceksn cnm kullanrken hanı by olmuyr.kendı gznle gormk kadr zlı yok.aır optıx den ck memnun dayımın kızı ck rahatm dıyor dnye denee ogrencen cnm..aylık al ılk alırsan yıllk alma derm hemen

merhaba,
benimde bir sorum olacak size; ben 3 marka renkli lens kullandım ama memnun olduğum çok az,
ilk markam elgence idi gözümde çok sık batma ve kuruluk yaptı değitirdim. B&L aldım onu biraz daha rahat kullandım. Süresi dolunca bana fasihon colors tavsiye ettiler renkleride hoşuma gidince aldım ama param resmen boşa gitti müthiş batma yapıyor kullanamıyorum. bana rahatça kullanabileceğim bir marka tavsiye ederseniz sevinirim,sevgilerimle....

Son düzenleme:
bana göz muayenesi yapıldı ancak astigmat çıkmadı sadece miyop çıktı.Doktor da astigmattan bahsetmedi.Acaba bir yanlış olabilir mi?

Sanmıyorum çünkü artık göz muayneleri gayet güzel ve net sonuçlar veriyor eğer astigmat yoksa sadece miyopsa içiniz rahat etmesi için bir yerde daha muayne olabilirsiniz

Doktor lens numarası 5 yazdıysa 5,25 yine de fazla olur bence lens numaranıza göre lenslerinizi alın.Bousch Lomb da güzel lenstir kalitelidir.8.7 çap 8.6 gözlerde kullanılabiliyor genel olarak renkli lenslerde zaen çap ile ilgili çok alernatif olmuyor

:))) Düşük numara takmak gözünüze zarar vermez bence sadece görüntü netliğinizi alamazsınız dönem dönem takabilirsiniz

merhaba
2 senedir lens kullanıyorum.farkettimde sanki gözlerim eskisi kadar güzel deil daha solgun ve daha içe batık gibi.lensin bu şekilde bi müdahalesi varmıdır acaba ?
Lens gözleri daha büyük gösterir genellikle eğer renkli ise kullandığınız lens renk seçiminizden kaynaklı bir durum olabilir ama şeffafsa değişiklik görünmemeli cemre-fck :)

Şeffaf lens oasys tavsiye ederim.Renklilerde ise Vsy ürünlerinden kullanabilirsiniz Sofistic

Arkadaşlar eğer acil cevaplamamı istediğiniz lens,gözlük,göz hastalığı ile ilgili sorularınız olursa mesaj atarsanız mail kutuma düştüğü için daha hızlı cevaplayabilirim.Konu başlığı altında sorduğunuz sorulara zaman buldukça bakıyorum ve elimden geldiğince cevaplayarak yardımcı olmaya çalışıyorum.Sağlıklı günler

merhaba,
doktorun tavsiyesi biofinity eğer bulamazsam airoptix lens idi.derecesi -1.00 olup çapı 8.7 almam gerektiğini söyledi fakat gittiğim gözlükçü bana purevision(bausch lomb) verdi ve bana sormadan bc 8.6 vermiş sizce bbu rahatsız edeci bir durum olabilir mi ben ilk kez dereceli lens kullanacağım geri vermeyi düşünüyorum ama arada fark varmı yok mu bilemiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim.

Cevabınızı mesajla verdim.Geçmiş olsun

Lens aldım 3 gün önce ancak göz refleksim iyi olduğundan dolayı 3 gündür henüz takabilmiş değilim bu refleksi önleyebilecek bir öneriniz var mı?

Lens aldım 3 gün önce ancak göz refleksim iyi olduğundan dolayı 3 gündür henüz takabilmiş değilim bu refleksi önleyebilecek bir öneriniz var mı?
Bir başkasının lensi size takması bu durumda daha zordur ben kolaylık olabilcek takma şekillerinden bahsedeyim.Öncelikle lens gözünüzün herhangi bir yerine kaçmaz bunu bilin taktığınızda gözünüzden çıkaramamanız gibi bir durumda olmaz bunlar takmanızı zorlaştıracak psikolojik etkenler.Lensi işaret parmağınıza alın heryeri havada olacak şekilde lens olan elinizin orta parmağı ile alt göz kapağınızı açın diğer elinizin orta parmaı ile üst gözkapağınızı açın.Başınızı öne doğru eğin ve ayna daha yukarıda kalsın böylelikle gözünüz daha fazla açılır.Lensi gözünüzün beyaz kısmına yaklaştırın parmağınız ıslak veya solusyonun nemi fazla kalmasın ki lens göze daha çabuk yapışsın.Gözünüzün beyazına yerleştirdikten sonra gözünüzü yüne parmaklarınızı göz kapağınızdan çekmeden lense doğru çevirin ve bikaç saniye sonra yavaşça gözkapaklarınızı bırakın.Burda önemli olan sakinliğiniz :)

lens muayenesi oldum netten sipariş vericem aks ın biri 170 çıkmş sorun yok ama diğerin 174 çıkmış 180 işaretlesem 170 mi işaretlesem bilemedim... fikrinizi bekliyorum..

canım benım gözlerimde lensten alerji oldu bidaha takamazmıyım acaba geçermi yoksa artık hep alerjıkmı oldu gözlerım bu konuda bılgın vrmı

canım benim banada yardımcı olursan çok sevinirim.lensle ilgili olan bi çok topiğe yazdım ama kimsede yardımcı olmadı ne yazıkki.gözlerim bozuk numaralı alıcam mecbur.sağ gözüm 1 sol 3 numara uzağı göremiyorum net olarak.4 yıldırda gözlükten bıktım artık;(((numaralı olduğundan aylıkları önerdi bikaç gözlükçü çünkü süs amaçlı takmıycaksın sürekli kullanıcaksın nekadar uzun kalırsa senin içinde okadar rahat olur dedi.focus night&day diye bi marka var onu önerdiler bana.bilmiyorum ayrıca renklilerde aylık varmı bilmiyorum??sizce şeffehmı daha iyi olur.birde en iyi göze zararı olmayan lens markasını yazarsanız sevinirim.ona göre bu ay içinde alıcam artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…