- 30 Kasım 2007
- 491
- 54
- Konu Sahibi neslihanaltuntas
Bir başlıkta açtım, ama bu başlığada yazmak istedim :jeyyar: Ben lensi 6 aydır kullanıyorum, şimdi süresi bitti.İlk önce şeffaf denemek istedim, markası Air Optix Aqua, çok rahat kullandım ilk denemem olmasına rağmen ve bundan sonra gözlük takmayı düşünmüyorum.Ve şimdi renkli almayı düşünüyorum. Yalnız kullanımı rahat mıdır,doğal durur mu, şeffaf lensten daha mı kalındır,ne marka almalıyım hiç bi fikrim yok,benim gözlerim bal rengi, kendi rengide hoşuma gidiyo ama yeşil yada doğal bi mavi de hoş dururdu, sarışınım, sizce ne yapmalıyım şeffaf mı alıyım renkli mi?
Birde internetten sipariş veriyorum ama, optikçiye gidip denesem daha mı iyi olur acaba, eğer şeffaf alırsam internetten alıcam, bu sefer air optixin normal olanından, yalnız sağ gözüm 5.00 onun numaralarında da 5.00 yok, 5.25 ve 4.75 var, 5.25 alsam kullanırken çok sorun olur mu, zaten lenste derecesinden biraz aşağısını veriyolar ama?
Şimdiden teşekkürler opuyorumnanaktan
Birde internetten sipariş veriyorum ama, optikçiye gidip denesem daha mı iyi olur acaba, eğer şeffaf alırsam internetten alıcam, bu sefer air optixin normal olanından, yalnız sağ gözüm 5.00 onun numaralarında da 5.00 yok, 5.25 ve 4.75 var, 5.25 alsam kullanırken çok sorun olur mu, zaten lenste derecesinden biraz aşağısını veriyolar ama?
Şimdiden teşekkürler opuyorumnanaktan
Son düzenleme: